Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویروس کرونا بسیاری از اقتصادهای ضعیف را تحت‌تأثیر قرار داده، همان‌گونه که جسم‌های بیمار و ناتوان را تهدید می‌کند، اقتصادهای ضعیف را نیز تحت تأثیرات منفی مختلفی قرار می‌دهد، بنابراین در برابر تهدید و خطرات مرگ ناشی از ویروس‌کرونا، رعایت بهداشت و افزایش سلامت جسمانی مؤلفه مهمی است.

مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین/

ویروس کرونا بسیاری از اقتصادهای ضعیف را تحت‌تأثیر قرار داده، همان‌گونه که جسم‌های بیمار و ناتوان را تهدید می‌کند، اقتصادهای ضعیف را نیز تحت تأثیرات منفی مختلفی قرار می‌دهد، بنابراین در برابر تهدید و خطرات مرگ ناشی از ویروس‌کرونا، رعایت بهداشت و افزایش سلامت جسمانی مؤلفه مهمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع در مسائل اقتصادی هم مصداق عینی و عملی دارد، به این معنا که هرچقدر اقتصاد و عوامل تشکیل‌دهنده آن قوی باشند از این ویروس کمتر ضربه می‌خورند، هر چند که ضربه خوردن آن قطعی است، اما میزان تأثیرپذیری از آن بسته به تمهیدات حمایتی و مقاومت در برابر ریزش‌ها و فروپاشی‌های واحدهای تولیدی است.

امروز بسیاری از اصناف و واحدهای خرد و کوچک در معرض تعطیلی و تهدیدات مستقیم ویروس کرونا قرار دارند، ویروسی که علاوه بر ایجاد خطر بر سلامتی افراد جامعه، بدنه کم‌توان اقتصادی را نیز درگیر کرده و بسیاری از کسب و کارها را تعطیل کرده است، بنابراین در شرایط کنونی و در ماه‌های پیش‌رو حمایت دولت از بنگاه‌های اقتصادی خرد و متوسط و صنوف مختلف به خصوص صنوفی که از این موضوع متحمل آسیب‌های بیشتری شده‌اند بسیار واجب و حتی ضروری است. حمایت دولت از اصناف، کارفرمایان و کارگران موجب پشت سرگذاشتن این بحران با دغدغه خاطر کمتری می‌شود. هر چند روزهای سختی در پیش‌روی یکایک ماست، اما برای عبوراز بحران نیازمند همیاری وهمکاری هر چه بیشتر با هم هستیم و نقش دولت در این حمایت، همراهی و انسجام‌بخشی به تمامی نهادهای دولتی بسیار تأثیرگذار است.

بسیاری از اصناف اعم از مشاغل خدماتی و کسبه جزء روزهای بسیار تلخی توأم با رکود و عدم‌درآمد را پشت سر می‌گذارند. در حالی که همه آن‌ها برای ایام پایانی سال برنامه‌ریزی کرده بودند، مشاغل خدماتی کوچک‌تر در معرض تهدیدات بزرگ‌تری قرار دارند و بیشتر از سایر واحدهای تجاری و اقتصادی در معرض تهدید قرار گرفته‌اند، بنابراین خدماتی مانند رستوران‌داران، سینما، دستفروشان، کافی‌شاپ‌ها و گردشگری و کارگران فصلی از جمله صنوفی به شمار می‌روند که باید از آن‌ها حمایت‌های جدی در بسته‌های مختلف اقتصادی و معیشتی به عمل آید.

سبدهای کالایی و معافیت‌های مالیاتی می‌توانند به صورت مجزا در قالب بسته‌های حمایتی مختلف تعریف و به اصناف و کارگران مختلف بسته به میزان نیاز و میزان آسیب‌پذیری آن‌ها داده شود. معافیت مالیاتی بنگاه‌های اقتصادی آسیب‌دیده و کمک به پرداخت حق بیمه کارگران نیز قابل توجه است.اگر دولت به طور مشخص و با برنامه‌ریزی قاعده‌مند از اصناف ، کارگران و واحدهای تولیدی حمایت مشخصی به عمل نیاورد، قطعاً در بسیاری از حوزه‌ها اعم از افزایش خیل بیکاران و از دست دادن بخش قابل‌توجهی از کسب وکارهای کوچک دور از انتظار نخواهد بود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا بنگاه های اقتصادی اقتصادهای ضعیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف اداری واحد رامسر در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت حضور مجموعه حراست در واحد‌های دانشگاهی اظهار کرد: یکی از وظایف جدی مجموعه حراست صیانت و حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی واحد‌هاست تا مدیر آن مجموعه بتواند با خیال راحت فعالیت‌های توسعه‌ای و پیشرفتی انجام دهد.

فرهنگ، هدف اصلی دانشگاه را تربیت نیروی متخصص و متعهد برای کشور دانست و عنوان کرد: در دانشگاه دو هدف عمده و چند هدف فرعی تعریف شده و در زمینه‌های تخصصی موضوع تولید علم و پژوهش و در حوزه تعهد هم مسئله رفتار و کردار انسانی است که در یک شخصیت باید متبلور شود.

وی افزود: نباید به دانشگاه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی و به دانشجو به‌عنوان‌ یک مشتری نگاه کرد و نگاه مشتری‌مداری و درآمدزایی نگاه خوبی نیست.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک استاد و یک هیئت علمی می‌تواند نظام دانشی را در یک دانشگاه متحول کند، ادامه داد: هدف برای یک‌ مجموعه بسیار مهم است و اگر این هدف برای هرکدام از ارکان مجموعه به درستی تعریف شود ساختار درستی هم متناسب با همان هدف طراحی خواهد شد.

فرهنگ متذکر شد: تولید دانش، تحقیق، پژوهش، انجام طرح پژوهشی و چاپ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه به‌عنوان اهداف فرعی در دانشگاه تعریف می‌شوند که در نهایت منجر به دانش‌افزایی در جامعه خواهد شد و هرچه به سمت تولید دانش کاربردی حرکت کنیم آن دانش را تبدیل به سرمایه خواهیم کرد.

همت محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هم با ارائه گزارشی از این واحد دانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به تشریح استراتژی‌ها و اهداف تدوین شده در آینده از قبیل افزایش تعداد دانشجو، توسعه و گسترش مدارس سما در مقاطع مختلف تحصیلی، تکمیل پروژه سوله ورزشی و احداث کمپ ورزشی و احداث مهمانسرا پرداخت.

دکتر فرهنگ با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های امام و شهدا تجدیدپیمان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • اصناف در مهار تورم نقش مهمی دارند
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند