Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فوق تخصص ریه با بیان اینکه افراد بدون علامت و کودکان نیز می‌‌توانند ناقل بیماری کرونا باشند، تفاوت علائم کرونا با آلرژی و رفلاکس معده را تشریح کرد. ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

دکتر عاطفه عابدینی فوق تخصص ریه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این سؤال که "آیا فرد بدون علامت نیز می‌‌تواند ناقل ویروس کرونا باشد؟" اظهار کرد: بله! اگر فردی مبتلا به کرونا شود تا پنج روز قبل از شروع علائم می‌‌تواند باعث انتشار ویروس و انتقال آن شود و حتی فرد می‌‌تواند تا پایان بیماری نیز بدون علامت بالینی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا کودکان نیز به کرونا مبتلا می‌‌شوند؟

وی درباره ابتلای کودکان به ویروس کرونا تصریح کرد: کودکان نیز می‌‌توانند به این ویروس مبتلا شوند اما عموماً علائم زیادی از خود بروز نمی‌‌دهند و بیشتر، ناقل هستند؛ در کودکان شاهد گرفتاری‌‌های سخت به دلیل کرونا نیستیم.

تفاوت کرونا با حساسیت فصلی (آلرژی) چیست؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره تفاوت‌‌های آلرژی یا حساسیت فصلی و کرونا تصریح کرد: علامت بارز آلرژی، ریزش اشک و آبریزش بینی و خارش گلو است اما آبریزش بینی در بیماری کرونا شایع نیست و احتمال بروز آن زیر پنج درصد است و معمولاً ریزش اشک در کرونا وجود ندارد؛ همچنین حالت کوفتگی و خستگی بدن و بدن‌‌درد که در کرونا بروز پیدا می‌‌کند در سرماخوردگی و حساسیت کمتر است.

کدام سرفه‌‌های خشک به کرونا مربوط است؟

عابدینی با بیان اینکه افراد دچار رفلاکس معده، معمولاً پس از مصرف برخی مواد غذایی خاص یا دراز کشیدن ممکن است سرفه‌‌های خشکی داشته باشند، خاطرنشان کرد: در کرونا، تب، خستگی، بدن‌‌درد به‌‌وجود می‌‌آید در حالی که فرد دچار رفلاکس معده خودش می‌‌داند که در چه مواقعی دچار رفلاکس و سرفه‌‌های خشک می‌‌شود و بنابراین نباید با یک سرفه خشک، نگران کرونا بود.

خدمات مشاوره‌ای بهزیستی به مبتلایان کرونا در مراکز درمانیچین: داروی ژاپنی ضدکرونا موثر استکرونا، خانه‌نشینی، زنانگزارش «مدل گسترش ویروس کرونا و پیش‌بینی سناریوهای ممکن» منتشر شد

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۰۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟