Web Analytics Made Easy - Statcounter

با افزایش شیوع بیماری کرونا در جنوب آسیا و اقیانوسیه، دولت استرالیا وضعیت اضطراری اعلام کرد و مالزی نیز درخصوص موج سونامی شیوع کرونا هشدار داد.

به گزارش گروه بین المللی قدس آنلاین، در پی افزایش شیوع جهانی بیماری «کووید-۱۹»، دولت استرالیا وضعیت اضطراری ملی اعلام کرد و شماری دیگر از کشورهای جنوب آسیا پروازهای خارجی خود را لغو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا روز چهارشنبه با اعلام «وضعیت اضطراری امنیت زیستی انسانی» در این کشور از مردم خواست تمامی سفرهای خارجی خود را لغو کنند.

وی افزود وضعیت اضطراری در این کشور ممکن است تا ۶ ماه تمدید شود و «همچنان که به مبارزه با ویروس کرونا ادامه می‌دهیم، تغییر در شیوه زندگی ادامه خواهد داشت. نحوه زندگی در استرالیا و اقصی‌نقاط جهان در حال تغییر است».

موریسون گفت تجمعات بیش از ۱۰۰ نفر در این کشور ممنوع می‌شود اما خدمات ضروری همچون مدارس، حمل‌ونقل عمومی و مراکز خرید به کار خود ادامه می‌دهند.

تا کنون بیش از ۵۰۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا در استرالیا ثبت شده است و ۶ نفر نیز در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

وزارت بهداشت نیوزیلند نیز اعلام کرد ۸ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا گزارش شده است که همگی به تازگی از سفر خارجی بازگشته‌اند. با این حساب شمار کل مبتلایان این کشور به ۲۰ نفر افزایش یافت.

در تایوان نیز با افزایش شمار ابتلا به ویروس کرونا با منشأ خارجی، از روز چهارشنبه تمام سفرهای خارجی لغو شدند. با این حال این محدودیت شامل حال دیپلمات‌ها و کارگران خارجی نمی‌شود.

«سای اینگ ون» رئیس جمهور تایوان در این زمینه گفت: «فرقی نمی‌کند تایوانی باشید یا مسافر خارجی در تایوان. درخصوص مواجهه با این ویروس، همگی سوار بر یک کشتی هستیم».

وزارت بهداشت تایوان نیز اعلام کرد هر فردی که وارد مرزهای این کشور شود به مدت ۱۴ روز وارد قرنطینه خواهد شد. او شمار مبتلایان در این کشور را ۷۷ نفر عنوان کرد و گفت تایوان در زمینه کنترل بیماری و تولید واکسن، در حال همکاری با آمریکا است.

 از سوی دیگر، مرکز کنترل بیماری‌ها در تایلند نیز روز چهارشنبه شمار مبتلایان را ۲۱۲ نفر اعلام کرد که نسبت به روز گذشته ۳۵ مورد افزایش داشته است.

وزارت بهداشت مالزی نیز روز چهارشنبه هشدار داد در صورت ادامه یافتن عدم توجه کافی به این بیماری، موج سوم شیوع آن در این کشور از «سونامی» بدتر خواهد بود. او از مردم خواست به نسبت به محدودیت‌های دو هفته‌ای اعلام شده از سوی دولت عمل کنند.

تا کنون ۶۷۳ مورد ابتلا به ویروس کرونا در مالزی گزارش شده است و ۲ بیمار نیز جان خود را از دست داده‌اند.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.

ویروس کووید۱۹، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا استرالیا مالزی ویروس کرونا وضعیت اضطراری روز چهارشنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد

کره‌شمالی، آمریکا را به دلیل تلاش برای ایجاد مکانیسم جدیدی برای نظارت بر اجرای تحریم‌ها علیه کره‌شمالی محکوم کرد و نسبت به «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا متعهد شده است که با کره جنوبی و سایر کشورها برای ایجاد جایگزینی با دستور هیئت کارشناسان سازمان ملل متحد برای نظارت بر اجرای تحریم ها که در پایان آوریل به دنبال وتوی روسیه برای تمدید آن منقضی می‌شود، همکاری کند.

کیم اون چول، رئیس دفتر امور آمریکای وزارت امور خارجه کره شمالی گفت:  اگر ایالات متحده نسخه جدیدی از تحریم ها را علیه کره شمالی معرفی کند، پیونگ‌یانگ از فرصت جدید برای تنظیم مجدد نیرو که واشنگتن بیش از همه از آن می‌ترسد، استفاده خواهد کرد.

این مقام گفت: تحریم‌های جدید تنها منجر به تقویت بیشتر قدرت نظامی پیونگ یانگ خواهد شد.

او با وعده انجام «اقدامات عملی قدرتمندتر» برای تقویت قدرت فنی نظامی کره شمالی گفت: «هر زمان که ایالات متحده قطعنامه تحریم جدید را در عرصه سازمان ملل تهیه کند آزمایش هسته‌ای قوی‌تر و توسعه‌یافته‌تر کره شمالی آغاز خواهد شد. تحریم‌های ایالات متحده به عنوان یک کاتالیزور و نیروی محرکه عمل کرد که باعث افزایش تدریجی قدرت ملی ما شد.

این مقام افزود: ما از حقوق حاکمیتی و منافع امنیتی خود در برابر تهدیدهای خصمانه و فشار تحریمی فزاینده از سوی ایالات متحده محافظت کرده و اقدامات واقعی قوی‌تری را انجام خواهیم داد.

وی تاکید کرد: ما به تحریم‌های آمریکا عادت کرده‌ایم و توانایی و قدرت زیادی برای ایستادگی در برابر هرگونه تحریم شدید داریم.

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل طی بازدید از منطقه غیرنظامی شده (DMZ) که دو کره را از هم جدا می‌کند، گفت که واشنگتن در حال بررسی گزینه‌های «خارج از چارچوب» است و تهدید کرد که «همه احتمالات» حتی خارج از قواعد سازمان ملل روی میز است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا