Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، محمدرضا شانه ساز روز چهارشنبه در جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا، گفت: اکنون بخش زیادی از موانع اداری برای توسعه تولید محصولات بهداشتی و ضدعفونی کننده‌ها در کشور برداشته شده و تلاش‌ها براین است تا در کمترین زمان نیاز‌های داخلی در این بخش تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: واگذاری صدور مجوز‌ها به استان‌ها نقش موثری در توسعه سریع تولید دارد ضمن آنکه بسیاری از کارخانه‌های غیر فعال کشور در این روز‌ها دوباره فعال شده اند.

رئیس سازمان غذا و دار کشور گفت: برهمین اساس تلاش‌ها براین است تا با استفاده از ظرفیت تولیدی استان‌های مختلف کشور نیاز‌های بهداشتی و پیشگیرانه تامین شود و این برهه حساس را پشت سر بگذاریم.

شانه ساز در خصوص چگونگی توزیع الکل در سطح کشور افزود: روزانه ۱۹۰ هزار لیتر الکل در اختیار بیمارستان‌ها و ۲۵ هزار لیتر بین صنایع داروسازی کشور توزیع می‌شود، همچنین روزانه ۱۳۰ هزار تن الکل در اختیار صنایع تولید کننده مواد ضدعفونی و بهداشتی کشور قرار گرفته و ۶۰ هزار لیتر الکل نیز برای ضدعفونی قطار‌های مترو و راه آهن، صنایع غذایی و سایر بخش‌ها مصرف می‌شود.

معاون وزیر بهداشت و درمان گفت: تا پیش از شیوع بیماری کرونا صنایع تولید مواد ضدعفونی کننده و الکل کشور ۳۱ هزار تن الکل تولید می‌کردند که کمتر از هفت هزار تن آن مصر ف می‌شد، اما اکنون با توجه به شیوع بیماری کرونا نیاز به الکل چند برابر شده است.

او با اشاره به این که امروز بخش‌های مختلف از جمله وزارت دفاع به کمک بخش سلامت کشور آمده اند، افزود: همبستگی خوبی بین بخش‌های مختلف به وجود آمده و وزارت دفاع بخشی از فعالیت‌های خود را به تولید ماسک، البسه بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده اختصاص داده است.

شانه ساز گفت: تا پیش از بحران کرونا ظرفیت تولید البسه برای مراکز بهداشتی روزانه سه هزار دست بود که اکنون به روزانه بالای ۱۰۰ هزار دست لباس در کشور نیاز داریم و باید با کمک اصناف این نیاز را برطرف کرد.

او افزود: استان البرز با برخورداری از صنایع بزرگ داروسازی و آرایشی بهداشتی نقش موثری در تامین نیاز‌های دارویی و بهداشتی کشور دارد.

انتهای پیام/خ.د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رئیس غذا و دارو صدور مجوز تولید اقلام بهداشتی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۱۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور