Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون وزیر بهداشت و درمان و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به شیوع کرونا برای تسریع در تامین ملزومات بهداشت و درمانی صدور مجوز توسعه تولید صنایع و مدیریت بحران به دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها واگذار شده است. ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۱ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمدرضا شانه‌ساز در جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا استان البرز که ظهر امروز در استانداری البرز برگزار شد اظهار داشت: در حال حاضر بخش زیادی از موانع اداری برای توسعه تولید محصولات بهداشتی و ضدعفونی کننده‌ها در کشور برداشته شده و تلاش‌ها بر این است تا در کمترین زمان نیازهای داخلی در این بخش تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارسال 90 هزار بسته لوازم بهداشتی مقابله با کرونا به مناطق محروم توسط ستاد اجرایی فرمان امامکارگاه تولید محافظ بهداشتی صورت در قزوین راه اندازی شد4 هزار بسته بهداشتی در محله‌های سطح شهر همدان توزیع شد

وی افزود: واگذاری صدور مجوزها به استان‌ها نقش موثری در توسعه سریع تولید دارد ضمن آن که بسیاری از کارخانه‌های غیرفعال کشور در این روزها دوباره فعال شده‌اند.

رئیس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت با بیان اینکه تلاش‌ها براین است تا با استفاده از ظرفیت تولیدی استان‌های مختلف کشور نیازهای بهداشتی و پیشگیرانه تامین شود و این برهه حساس را پشت سر بگذاریم بیان کرد: روزانه 190 هزار لیتر الکل در اختیار بیمارستان‌ها و 25 هزار لیتر بین صنایع داروسازی کشور توزیع می‌شود.

وی گفت:‌ همچنین روزانه 130 هزار تن الکل در اختیار صنایع تولیدکننده مواد ضدعفونی و بهداشتی کشور قرار می‌گیرد و 60 هزار لیتر الکل نیز برای ضدعفونی قطارهای مترو و راه‌آهن ، صنایع غذایی و سایر بخش‌ها مصرف می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: تا پیش از شیوع بیماری کرونا صنایع تولید مواد ضدعفونی کننده و الکل کشور 31 هزار تن الکل تولید می‌کردند که کمتر از هفت هزار تن آن مصرف می‌شد اما اکنون با توجه به شیوع بیماری کرونا نیاز به الکل چند برابر شده است.

وی با اشاره به اینکه امروز بخش‌های مختلف از جمله وزارت دفاع به کمک بخش سلامت کشور آمده‌اند گفت: همبستگی خوبی بین بخش‌های مختلف به‌وجود آمده و وزارت دفاع بخشی از فعالیت‌های خود را به تولید ماسک، البسه بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده اختصاص داده است.

شانه‌ساز افزود: تا پیش از بحران کرونا ظرفیت تولید البسه برای مراکز بهداشتی روزانه سه هزار دست بود که اکنون به روزانه بالای 100 هزار دست لباس در کشور نیاز داریم و باید با کمک اصناف این نیاز را برطرف کرد.

وی بیان داشت: استان البرز با برخورداری از صنایع بزرگ داروسازی و آرایشی بهداشتی نقش موثری در تامین نیازهای دارویی و بهداشتی کشور دارد.

انتهای پیام/ح

R7810/P/S6,50/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۲۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی