Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- با افزایش شیوع بیماری کرونا در جنوب آسیا و اقیانوسیه، دولت استرالیا وضعیت اضطراری اعلام کرد و مالزی نیز درخصوص موج سونامی شیوع کرونا هشدار داد.

در پی افزایش شیوع جهانی بیماری «کووید-۱۹»، دولت استرالیا وضعیت اضطراری ملی اعلام کرد و شماری دیگر از کشورهای جنوب آسیا پروازهای خارجی خود را لغو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا روز چهارشنبه با اعلام «وضعیت اضطراری امنیت زیستی انسانی» در این کشور از مردم خواست تمامی سفرهای خارجی خود را لغو کنند.

وی افزود وضعیت اضطراری در این کشور ممکن است تا ۶ ماه تمدید شود و «همچنان که به مبارزه با ویروس کرونا ادامه می‌دهیم، تغییر در شیوه زندگی ادامه خواهد داشت. نحوه زندگی در استرالیا و اقصی‌نقاط جهان در حال تغییر است».

موریسون گفت تجمعات بیش از ۱۰۰ نفر در این کشور ممنوع می‌شود اما خدمات ضروری همچون مدارس، حمل‌ونقل عمومی و مراکز خرید به کار خود ادامه می‌دهند.

تا کنون بیش از ۵۰۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا در استرالیا ثبت شده است و ۶ نفر نیز در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

وزارت بهداشت نیوزیلند نیز اعلام کرد ۸ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا گزارش شده است که همگی به تازگی از سفر خارجی بازگشته‌اند. با این حساب شمار کل مبتلایان این کشور به ۲۰ نفر افزایش یافت.

در تایوان نیز با افزایش شمار ابتلا به ویروس کرونا با منشأ خارجی، از روز چهارشنبه تمام سفرهای خارجی لغو شدند. با این حال این محدودیت شامل حال دیپلمات‌ها و کارگران خارجی نمی‌شود.

«سای اینگ ون» رئیس جمهور تایوان در این زمینه گفت: «فرقی نمی‌کند تایوانی باشید یا مسافر خارجی در تایوان. درخصوص مواجهه با این ویروس، همگی سوار بر یک کشتی هستیم».

وزارت بهداشت تایوان نیز اعلام کرد هر فردی که وارد مرزهای این کشور شود به مدت ۱۴ روز وارد قرنطینه خواهد شد. او شمار مبتلایان در این کشور را ۷۷ نفر عنوان کرد و گفت تایوان در زمینه کنترل بیماری و تولید واکسن، در حال همکاری با آمریکا است.

 از سوی دیگر، مرکز کنترل بیماری‌ها در تایلند نیز روز چهارشنبه شمار مبتلایان را ۲۱۲ نفر اعلام کرد که نسبت به روز گذشته ۳۵ مورد افزایش داشته است.

وزارت بهداشت مالزی نیز روز چهارشنبه هشدار داد در صورت ادامه یافتن عدم توجه کافی به این بیماری، موج سوم شیوع آن در این کشور از «سونامی» بدتر خواهد بود. او از مردم خواست به نسبت به محدودیت‌های دو هفته‌ای اعلام شده از سوی دولت عمل کنند.

تا کنون ۶۷۳ مورد ابتلا به ویروس کرونا در مالزی گزارش شده است و ۲ بیمار نیز جان خود را از دست داده‌اند.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.

ویروس کووید۱۹، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا وضعیت اضطراری روز چهارشنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۲۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی

به گزارش خبرگزاری مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

کد خبر 6091919 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان