Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: سیدحمید پورمحمدی معاون اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور در یادداشتی به تحلیل آخرین وضعیت اقتصادی و بودجه‌ای کشور پرداخت.

سال ۱۳۹۸ سال سختی بود. شدید‌ترین تحریم‌های تاریخ به کشور تحمیل شد. ابتدایش با سیل ویرانگر آغاز و انتهایش به ویروس کرونا ختم شد. امروز آخرین روز کاری از این سال مالی سخت است که کشور و سازمان برنامه و بودجه در چند دهه اخیر تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال تحریم‌های ظالمانه آمریکا منابع ارزی کشور کاهش یافت و قیمت ارز بالا رفت، تورم افزایش یافت و بدلیل تورم فزاینده از یک سو دستگاه‌های اجرایی نیاز به بودجه بیشتری برای استمرار خدمات خود داشتند. از سوی دیگر کاهش صادرات نفت و دریافت معادل ریالی آن به قیمت ۴۲۰۰ تومان، منابع بودجه‌ای را بصورت مستقیم و غیرمستقیم به شدت کاهش داد. باور دشمنان کشور این بود که بدلیل کسری منابع و افزایش هزینه ها، کسری بودجه شدیدی ایجاد می‌شود که نهایت آن یا به ابر تورم ختم می‌شود و یا از ناحیه کسری بودجه زمینه نابسامانی‌های اجتماعی فراهم خواهد شد؛ و در نتیجه هریک از این دو رخداد، ایران ناچار به تسلیم در برابر خواسته‌های بیگانگان خواهد شد.

به رغم محدودیت‌ها و مضایق شدیدو تلخی‌ها و سختی‌های فراوان اکنون در آخرین روز کاری سال با استعانت از خداوند کریم می‌توان اعلام کرد که:

کلیه هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر دولت از جمله حقوق و مزایای تمامی کارکنان و بازنشستگان پرداخت شده است.
پرداخت‌های عمرانی کشور نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش یافت و تعداد زیادی پروژه تکمیل و افتتاح شد.
میزان هزینه ها، نسبت به بودجه مصوب کاهش داده شد و منابع جدید درآمدی تعریف گردید.
با هدف کمک و همراهی در تحقق سیاست‌های پولی، تنخواه دریافتی از بانک مرکزی، کلاً تسویه شد و از بانک مرکزی ویا بانک‌های عامل استقراضی برای تامین کسری بودجه صورت نگرفت.
اصل و یا سود حتی یک برگ از اوراق مالی دولت نکول نگردید.
برای حمایت از تولید و اشتغال، یارانه‌ها و کمک‌های لازم در قالب طرح‌های تبصره ۱۸ وطرح اشتغال روستایی و عشایری صورت گرفت.
یارانه‌های نقدی و بسته‌های معیشتی به موقع تامین و پرداخت شد.
کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم با ارز یارانه‌ای و به وفور تامین شد.
بخش مهمی از هزینه‌های ناشی از حوادث غیر مترقبه مانند سیل اول سال، زلزله و ویروس کرونا پرداخت شد.

در بودجه سال آینده نیز در استمرار تلاش‌های سازمان برنامه و بودجه برای نظم بخشی بیشتر به بودجه، و در اثر اهتمام اعضای محترم کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی و دقت و حسن نظر شورای محترم نگهبان تعداد زیادی از الحاقات و هزینه‌های غیر ضرور حذف گردید و حتی مواردی که در ضمن بودجه موجب تغییر در قوانین دائمی می‌شد بشدت کاهش یافت که نوید نظم بیشتری در سال آینده را می‌دهد.

همکاران این سازمان تا ساعات پایانی سال و ظائف خود را انجام داده و انشاالله با اتمام سال مالی و نهایی شدن ارقام عملکردی گزارش کمی بودجه را به اطلاع عموم خواهند رساند

امید است که جد و جهد جمعی صورت گرفته موجب انتظام بیشتر امور و گشایش از کار‌های فرو بسته مردم و عبور از سختی‌ها و زمینه ساز توسعه و پیشرفت کشور شود.

انتهای پیام/

منبع: فردا

کلیدواژه: حقوق کارمندان کالا های اساسی برنامه و بودجه هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۳۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مناف هاشمی در جمع خبرنگاران بعد از نشست اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک گفت: خسروی‌وفا در این باره صحبت کرده است. انتظار نبود که چنین وضعیتی در بودجه کمیته بیفتد و شوک به کمیته المپیک وارد شود. بخشی از این رقم بودجه در لایحه اصلاح شد و قرار شد که بخشی از طریق کمیسیون فرهنگی پرداخت شود. امیدواریم با این دو اقدام، این گره‌ها باز شود. ما امیدوار به این هستیم. ما سال قبل یک رویداد و امسال سه رویداد داریم، طبیعی است اردوها بیشتر باشد.

وی افزود:  درخصوص بودجه هم کمیته المپیک رایزنی‌های خوبی داشت، اما آنچه به لایحه به مجلس رفت، یک بخشی از لایحه حذف شده بود که البته قسمتی از آن برگشت. شاید خیلی رشد در سال المپیک نداشته باشیم. البته همچنان منتظر هستیم تا در نهایت در امسال مشکلی نداشته باشیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک درباره کسب سهمیه ها بیان کرد: قرار شد حمایت‌ها ادامه داشته باشد و تلاش کنیم رشته‌هایی مثل دوومیدانی و صخره نوردی و تنیس روی میز را بیشتر حمایت کنیم تا سهمیه‌ها که 31+1 سهمیه است، افزایش پیدا کند. حتی رشته‌های والیبال ساحلی و والیبال هم تلاش می‌کنند و حتی از طریق وایلد کارت سهمیه بگیریم. امیدواریم بیش از 35 سهمیه بگیریم.

وی درباره متفاوت بودن حقوق برخی ورزشکاران در رشته‌های مختلف و برخی از گلایه ها گفت: امروز روی این موضوع بحث شد. در بسته حمایتی از ورزشکاران 3 نکته وجود دارد، حقوق، سرانه اردویی و چیزهای دیگر. 6 شاخص لحاظ شده که از جمله آنها نتایج ورزشکاران، مدال‌های قبلی، اقدامات فرهنگی و ... هستند. مرکز نظارت بر این مسائل نظارت دارد. کف پرداختی 15 میلیون است و سایر ارقام با نظر فدراسیون و مرکز نظارت پرداخت می‌شود و دو 25 میلیون ممکن است اضافه شود. ما ورزشکاری هم داریم که حتی بیش از 150 میلیون حقوق می‌گیرد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: زمانی که کسب سهمیه شود، پول پرداخت می‌شود، اما اگر مدال‌های آنها از پیش‌بینی بهتر باشد، ارقام قبلی پرداخت می‌شود. این انگیزه می‌دهد تا ورزشکاران تلاش کنند پول بیشتری بگیرند. چالشی در بحث اعزام و پرداخت حقوق ورزشکاران نداریم.

هاشمی درباره مصوبات نشست هیات اجرایی بیان کرد: این نخستین جلسه هیئت اجرایی در سال جدید برگزار شد. دلیل تأخیر این بود که بودجه کمیته ملی المپیک ابلاغ نشده بود. ما امسال 3 رویداد داریم و منتظر بودم که عدد و رقم مشخص شود و برنامه‌ریزی کنیم و منابع را تخصیص بدهیم و نحوه پاداش‌ها مشخص کنیم. این دلیل تاخیر یکی از جلسات بود که به امروز موکول شد. امروز گزارش مفصلی از ثبت‌نام‌ها و کسب سهمیه‌ها و بازدیدها از دهکده پاریس و جلسه آنلاین با کمیته برگزاری ارائه شد.

هاشمی در ادامه افزود: گزارش دوم درخصوص بازی‌های داخل سال آسیا بود که 38 رشته حضور دارد و ما 32 رشته را مدنظر داریم که به کمیته برگزاری مسابقات اعلام کردیم. ملاک اصلی اعزام رشته‌هایی است که طلا بگیرند و این اولویت هیئت اجرایی است تا جایگاه سوم دوره قبل را حفظ و ارتقا بدهیم. تا تعیین قطعی بودجه به فدراسیون ها گفتیم که بخشی از منابع را خودشان باید تأمین کنند.

هاشمی درباره دیگر مباحث جلسه نیز گفت: در جلسه امروز، دو سه موضوع دیگر هم مطرح شد. یکی از آنها بحث حق الجلسات برای تدریس‌ها بود که قرار شد در نشست بعدی نهایی کنیم. درخصوص اسم و شعار کاروان هم در نشست فوق‌العاده دو هفته آینده تصمیم می‌گیریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور