Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-سازمان ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا اعلام کرد که آزمایش نخستین واکسن تولید شده برای مقابله با ویروس کرونا که از روز دوشنبه بر روی انسان آغاز شده
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از یورونیوز،سازمان ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا اعلام کرد که آزمایش نخستین واکسن تولید شده برای مقابله با ویروس کرونا که از روز دوشنبه بر روی انسان آغاز شده، گام نخست برای بررسی بی‌خطر بودن این واکسن است و به منظور کسب اطمینان از کارآیی و اثربخشی آن، زمان و آزمایش‌های بیشتری مورد نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در مرحله نخست آزمایش واکسن کرونا چهار نفر داوطلب روز دوشنبه در سیاتل آمریکا واکسینه شدند و چهار نفر دیگر نیز روز سه‌شنبه این واکسن را که «اِم‌آر‌اِن‌اِی-1273» (mRNA-1273) نام دارد، دریافت خواهند کرد. در این مرحله، واکسن بر روی 45 نفر که در فاصله سنی 18 تا 55 سال قرار دارند، آزمایش خواهد شد. این افراد به سه گروه 15 نفره تقسیم شده‌اند و قرار است به اعضاء هر گروه یک مقدار مشخص از واکسن تزریق شود و سپس بی‌خطر بودن و توان آن در تحریک سیستم ایمنی بدن بررسی شود.
شرکت کنندگان در این آزمایش قرار است یکسال تحت نظر قرار بگیرند. البته استفان بانکل، مدیر اجرایی شرکت مُدرنا(سازنده واکسن)، اعلام کرده که اطلاعات به دست آمده مبنی بر بی‌خطر بودن واکسن، چند هفته بعد برای سازمان غذا و داروی آمریکا ارسال می‌شود و از آنها برای آغاز مرحله دوم آزمایش کسب اجازه خواهد شد.
در واقع پس از کسب اطمینان از بی‌خطر بودن واکسن، مرحله تشخیص سطح اثربخشی آن با مشارکت داوطلبان بیشتر آغاز خواهد شد. بر این اساس، شرکت مدرنا پیش‌بینی کرده که در صورت انجام موفق این مراحل، واکسن کرونا حدود یکسال بعد روانه بازار خواهد شد.
شرکت داروسازی مدرنا روز 24 فوریه پس از اعلام کشف واکسن کرونا نمونه اولیه آن را به سازمان ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا ارسال کرد و پس از انجام بررس‌های اولیه، سازمان غذا و داروی آمریکا روز 4 مارس مجوز شروع آزمایش آن بر روی انسان را صادر کرد. انتشار خبر تولید واکسن کرونا توسط شرکت مدرنا به فاصله دو روز قیمت سهام این شرکت را در بورس نَزدیک 57 درصد افزایش داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ویروس کرونا چین ایران آمریکا واکسن کرونا بی خطر بودن روی انسان خواهد شد بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد

روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داد که ارتش آمریکا از درگیری اوکراین برای آزمایش فناوری هوش مصنوعی جدید استفاده می‌کند که به شناسایی اهداف در میدان نبرد با استفاده از فیلم‌های پهپاد کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا، به گفته این رسانه آمریکایی، تحقیقات در مورد این فناوری که «پروژه ماون» (Project Maven) نام دارد، ابتدا به‌عنوان یک قرارداد دولتی توسط گوگل شش سال پیش انتخاب شد.

با این حال، پس از مخالفت مهندسان و کارمندان که نمی‌خواستند در ساخت ابزار هوش مصنوعی برای استفاده نظامی شرکت کنند، این غول فناوری از این پروژه که توسط سایر پیمانکاران انتخاب شد، کنار رفت.

براساس گزارش نیویورک‌تایمز، اکنون، این فناوری در خط مقدم اوکراین در حال آزمایش است، آن هم در شرایطی که افسران غربی و اوکراینی، همراه با برخی از پیمانکاران نظامی ارشد سیلیکون ولی، «در حال بررسی راه‌های جدید برای یافتن و بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های روسیه هستند.»

تاکنون، نتایجی که از این آزمایش گزارش شده، «مختلف» است. در حالی که پروژه ماون به فرماندهان اجازه می‌دهد تا حرکات نیروهای روسی را شناسایی کرده و از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای پیش‌بینی گام‌های بعدی خود استفاده کنند، ظاهرا آوردن «داده‌های قرن بیست و یکم به سنگرهای قرن نوزدهم دشوار بوده است.»

به گفته تایمز، یکی از موانع اصلی این است که به دلیل محدودیت‌های اعمال‌شده توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، ارتش آمریکا تنها می‌تواند بدون ارائه جزئیات دقیق هدف‌گیری، «تصویری از میدان نبرد» را به اوکراینی‌ها ارائه کند.

با توجه به توانایی روسیه برای انطباق سریع با فناوری‌های مورد استفاده طرف اوکراینی، مشخص نیست که آیا فناوری جدید اصلا می‌تواند مسیر درگیری را تغییر دهد یا خیر. این نشریه آمریکایی می‌گوید: «وقتی فناوری جدید با وضعیت اسفناک جنگ خندق‌های قدیمی روبرو می‌شود، نتایج به ندرت آن چیزی است که برنامه‌ریزان پنتاگون انتظار داشتند.»

با این وجود، جنگ اوکراین همچنان در ذهن مقامات آمریکایی «حکم رگه طلا برای ارتش آمریکا» را دارد و محل آزمایش فناوری‌هایی است که به سرعت در حال تکامل هستند.

ژنرال «کریستوفر تی. دوناهو» که فرماندهی لشکر ۱۸ هوابرد ارتش ایالات متحده را بر عهده دارد، به نیویورک‌تایمز گفت: «در نهایت، اینجا (اوکراین) آزمایشگاه ما شد.»

به گزارش راشا تودی، در همین حال، روسیه بارها دخالت فزاینده آمریکا در این جنگ را محکوم کرده است. مسکو آن را به‌عنوان یک جنگ نیابتی توصیف می‌کند که توسط واشنگتن و شرکای آن انجام می‌شود و از اوکراینی‌ها به عنوان «گوشت دم توپ» برای پیشبرد منافع غرب استفاده می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • آمریکا برای این سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • توصیه همتی به دولت: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید
  • چه کشور‌هایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • چه کشورهایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • جنجال جدید کریمی قدوسی درباره موشک های با برد ۱۲ هزار کیلومتر