Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی شیوع ویروس کرونا که به تعطیلی دانشگاه‌ها در سراسر کشور انجامید، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برای مقابله با این ویروس و مسایل فرهنگی و اجتماعی مرتبط با آن، مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی را دستور کار خویش قرار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، در پی شیوع ویروس کرونا که به تعطیلی دانشگاه‌ها در سراسر کشور انجامید، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی ضمن تاکید بر مسوولیت اجتماعی خویش در ایفای نقش جدی برای مقابله با این ویروس و مسایل فرهنگی و اجتماعی مرتبط با آن، مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی را دستور کار خویش قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهم این اقدامات به شرح زیر است:

راه‌اندازی پویش‌های دانشجویی ـ فرهنگی

راه‌اندازی پویش دانشجویی مشارکت در تهیه‌ی ملزومات بهداشتی و بیمارستانی توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و صندوق قرض‌الحسنه‌ی دانشجویان ایران، ایجاد پویش بازی‌های گروهی با حضور اعضای خانواده توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف، راه‌اندازی پویش قرائت دعای هفتم صحیفه‌ی سجادیه به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، تشکیل پویش سپاسگزاری از کادر درمان به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی گیلان و راه‌اندازی پویش «کروتاب» با هشتک قرنطینه‌ی خانگی فرصتی برای کتاب‌خوانی توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، از مهم‌ترین پویش‌هایی است که در معاونت فرهنگی واحدهای سازمانی این نهاد به‌صورت سراسری در حال برگزاری است.

برگزاری مسابقه‌های مجازی

هم‌چنین برگزاری مسابقه‌ی دل‌نوشته‌ی «زنده‌باد زندگی» توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی، راه‌اندازی صفحات ویژه با عنوان «کرونا را شکست می‌دهیم» در فضای مجازی با محوریت دانشجویان و شعار «دوست دارم زندگی را» توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی دانشگاه الزهرا، برگزاری مسابقه‌ی داستان کوتاه «نغمه‌ی قلم»، مسابقه‌ی پادکست کرونایی و مسابقه‌ی برداشت آزاد فیلم هفت پرده توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و برگزاری جشنواره‌ی مجازی ایده‌های کرونایی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان نیز از دیگر اقدامات فرهنگی مقابله با شیوع ویروس کرونا و کمک به در خانه ماندن مردم در کشور است.

 انتشار دیدگاه صاحب‌نظران

انتشار گزارش دیدگاه (ویژه‌ی بررسی دیدگاه صاحب‎نظران و جامعه‌شناسان درخصوص پیامدهای فرهنگی و اجتماعی شیوع ویروس کرونا در ایران) توسط دفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی و برگزاری نشست مجازی پیامدهای فرهنگی واجتماعی شیوع ویروس کرونا در ایران به همت این دفتر و با هماهنگی ستاد فرهنگ دبیرخانه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در کمک به بررسی مسایل حاشیه‌ای مهم شیوع این ویروس در جامعه و پیامدهای آن تلاش شده است.

انتشار و تولید مجموعه‌های آموزشی، بهداشتی و اجتماعی

انتشار مجموعه‌ی جستارهای پیامدهای فرهنگی واجتماعی شیوع ویروس کرونا در ایران توسط دفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی، اقدامات آموزشی و بهداشتی متعدد از قبیل توزیع ماسک، ضدعفونی محلات و توزیع بروشورهای آموزشی توسط دفاتر تسهیل‌گری و توسعه‌ی محلی واحدهای جهاددانشگاهی به همت معاونت فرهنگی واحدهای سازمانی این نهاد، ارسال کتاب با تخفیف از طریق سفارش تلفنی و حضور فعال‌تر در فضای مجازی و قراردادن کتاب‌های بیشتر به صورت فایل الکترونیک در اپلیکیشن کتاب‌خوان به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی و برنامه‌ریزی برای اجرای طرح حمایت روانی در برابر کرونا (با رویکرد ویژه‌ی دانشجویی) توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی قم، از مجموعه‌ی تلاش‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در این ایام به حساب می‌آید.

تولیدات خبری ـ رسانه‌ای

پوشش خبری، اطلاع‌رسانی، آگاه‌سازی گسترده توسط دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا در سراسر کشور، تولید 15 کلیپ آموزشی در جنبه‌های سلامت، روان‌شناسی، تغذیه و اجتماعی توسط سازمان جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی و نیز تولید ۶ کلاکت برنامه‌ی تصویری جهت انتشار در تلویزیون و فضای مجازی با موضوع کنترل استرس در زمان شیوع ویروس کرونا توسط مرکز تولیدات چندرسانه ای قرآنی (مبین)، از جمله اقدامات مهم رسانه‌ای معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی در سراسر کشور است که تا روز پایانی شکست این ویروس منحوس ادامه خواهد داشت.

گفتنی است، با توجه به وضعیت پیش آمده، برگزاری بخش عمده‌ای از برنامه‌های سالانه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی در سطوح منطقه‌ای، سراسری و ملی به سال آینده موکول شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ویروس کرونا جهاد دانشگاهی فرهنگی جهاددانشگاهی همت معاونت فرهنگی شیوع ویروس کرونا راه اندازی پویش سراسر کشور مسابقه ی ی مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۶۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه کیهان نوشت:

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت طی گفت‌وگویی درخصوص اظهاراتی مبنی بر موکول کردن ساماندهی وضعیت عفاف و حجاب به پذیرش بار مالی آن از سوی دولت، تاکید کرد: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً درخصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

وی افزود: دولت طبیعتاً با اقدامات حمایتی در حوزه‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگ‌سازیِ مقوله‌های مرتبط با حجاب و عفاف و حمایت از بنیان خانواده موافق است و بحثی در این‌زمینه وجود ندارد. درخصوص کلّیت لایحه عفاف و حجاب نیز قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرائی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضائی روشن است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهادهای مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضائی تقدیم دولت شد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و همچنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضائی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901235

دیگر خبرها

  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج