Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: در حوزه نقاهتگاه ها باید تصمیم جدی گرفته شود و نقاهتگاه نفت هر چه سریع تر آماده سازی شود.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، کیامرث حاجی زاده امروز چهارشنبه در نشست قرارگاه مدیریت و کنترل کرونا که در محل اداره کل مدیریت بحران استان برگزار شد، با بیان اینکه تمامی ماسک های توزیع شده از سوی این مدیریت متعلق به پیش از شیوع بیماری کرونا بوده، اظهار کرد: تا کنون بیش از ۶۰ هزار ماسک ساده و فیلتردار از سوی این مدیریت به دانشگاه‌های علوم پزشکی خوزستان و دستگاه های خدماتی تحویل و توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: ۳۰ هزار ماسک ساده دیگر نیز تهیه شده که در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی و دستگاه های خدماتی قرار خواهد گرفت.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به مقابله با سه بحران کرونا، سیلاب و ملخ در خوزستان، توضیح داد: در حوزه نقاهتگاه ها باید تصمیم جدی گرفته شود و نقاهتگاه نفت هر چه سریع تر آماده سازی شود؛ تا این لحظه صنایع فولاد  همراهی خوبی در همه بحران ها داشته است و برای کمک به تجهیز نقاهتگاه ها نیز به دانشگاه های علوم پزشکی سطح خوزستان اعلام آماده باش کرده است.

حاجی زاده در پایان با بیان اینکه سامانه بارشی دیگری در روزهای آینده وارد خوزستان خواهد شد، بیان کرد: از آنجا که همچنان با کرونا درگیر هستیم ضرورت دارد تمهیدات جدی اندیشیده شود، از دستگاه های متولی در حوزه سیلاب می‌خواهیم ماشین آلات و  تجهیزاتشان به صورت آماده باش در کنار سیل بندها و نقاط خطر مستقر باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس دانشگاه های علوم پزشکی نقاهتگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده