Web Analytics Made Easy - Statcounter

در صف نانوایی فاصله یک تا یک و نیم متری را رعایت کرده و تا می‌توانید از کارت‌های بانکی به جای پول نقد استفاده کنید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ با توجه به نقش مهم نان در سفره ما ایرانی‌ها و پخت سنتی نان در کشور، امکان انتقال کرونا از طریق نان بسیار بالاست.

اولین اقدام در بهداشت نان و نانوایی‌ها رعایت اصول بهداشتی توسط نانوا‌ها و سایر کارکنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شستوی مکرر دست‌ها با آب و صابون یا مایع و لباس کارکنان، استحمام روزانه نانواها، استفاده از ماسک، دستکش و کلاه مهم‌ترین نکات بهداشتی است که نانوا‌ها باید رعایت کنند.

همچنین ضدعفونی سطوح مختلف به خصوص محل قرار دادن نان‌ها و اختصاص یک کارگر مجزا برای پول گرفتن امری لازم و ضروری است. در صف نانوایی فاصله یک تا یک و نیم متری را رعایت کرده و تا می‌توانید از کارت‌های بانکی به جای پول نقد استفاده کنید.

از کیسه‌های پلاستیکی داخل نانوایی‌ها استفاده نکنید و همچنین روی نان را با چاقو یا فرچه‌های نانوایی به هیچ عنوان تماس ندهید. قبل از استفاده از نان آن را به مدت یک تا دو دقیقه در معرض ۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.اگر در مناطق آلوده هستید نان‌های صنعتی را جایگزین نان‌های سنتی کنید. البته بسته بندی نان را بلافاصله بعد از ورود به منزل دور بیندارید.

حتما این نکته را به یاد داشته باشید که قبل از خرید نان دستان خود را با آب و مایع یا صابون بشویید و در صورت نبود امکانات یک الکل کوچک را در کیف خود قرار داده و سپس ضدعفونی کنید تا باعث انتشار ویروس نشوید.

با وجود انتشار روزافزون اخبار کرونا بسیاری از افراد این حقیقت تلخ را پذیرفته اند و با رعایت نکات بهداشتی خود را در منزل قرنطینه کرده اند، اما بسیاری از افراد هنوز که هنوز است می‌گویند: از کجا معلوم این خبر صحت داشته باشد؟ به همین علت اصول بهداشتی را رعایت نکرده و با خارج شدن از منزل دیگران را هم مستعد ابتلا به این آلودگی می‌کنند.

پیشنهاد ما به شما این است که تا مهار کامل ویروس کرونا از خانه خارج نشوید و اگر خرید ضروری دارید تنها یک نفر از اعضای خانواده به عنوان مسئول از خانه خارج شود و لیست خرید کامل یک هفته را انجام دهد.

متخصصان تغذیه تاکید دارند که به علت بروز ویروس خطرناک کشنده یهترین کار تهیه نان‌های سنتی در داخل منزل و مصرف آنهاست.درصورتی که امکان یا وقت تهیه نان در منازل را نداشتید توصیه ما به شما این است که نان را از نانوایی‌های تمیز و معتبر خریداری کنید و اگر از آلوده بودن نانوایی‌ها اطمینان داشتید حتما از نان‌های صنعتی و بسته بندی شده تا مهار ویروس کامل کرونا استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نانوایی کرونا کرونا در ایران نانوایی ها نان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۷۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • حجاب و عفاف از مهم‌ترین مولفه‌های عزت خانواده است