Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود اطیابی (کارگردان سریال نوروزی کامیون) درباره آخرین وضعیت مجموعه «کامیون» که سریال شبکه دو برای نوروز ۹۹ به شمار می‌آید، به خبرنگار ایلنا گفت: ما نزدیک به ۹۰ درصد کار را انجام دادیم اما صحنه‌های سخت سریال باقی مانده که باید فیلمبرداری شود. به این ترتیب فکر می‌کنم تا ۱۰، ۱۵‌ام فروردین مجبور به کار کردن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته خودمان هم خیلی راغب به فعالیت به این صورت نیستیم چراکه کار خیلی سخت شده است. به عنوان مثال هر روز صبح ضدعفونی کردن محیط و معاینه عوامل گروه را داریم که به هر ترتیب شرایط سختی را ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: همچنین در شرایط کنونی مکان حضور بازیگران در هر سکانس باید کمترین میزان نزدیک شدن به یکدیگر را داشته باشد. به همین دلیل برای رعایت بیشتر مسائل بهداشتی باید قاب‌ها و میزانسن‌هایی که از پیش طراحی شده بود را تغییر می‌دادیم. بر همین اساس فکر می‌کنم کار خیلی سخت شده است. از سوی دیگر نیز باید بگویم در مسئله تعطیل کردن پروژه هم ما تصمیم‌گیرنده نیستیم؛ چون متعهدیم که برای مردمی که الان دچار این بحران هستند، سریال را تولید کنیم. 

اطیابی در ادامه بیان کرد: به نوعی عید نوروز نزدیک بوده و مردم در این شرایط امکان سفر و دید و بازدید را هم ندارند؛ در نتیجه از آنجایی که حس نشاط و شادی مردم برای ما مهم است؛ مجبوریم فعالیت کنیم تا یک کار مفرحی را تحویل آنها بدهیم تا حداقل از لحاظ روانی مقداری به آنها کمک کنیم. به هر حال باتوجه به صحبت‌هایی که پزشکان می‌گویند، یکی از راه‌های تقویت بدن در مقابل ویروس‌های این چنینی، حفظ نشاط و شادابی بدن است. بنابراین فکر می‌کنم مجموعه‌های نمایشی هم می‌توانند به این اتفاق کمک کنند. 

این کارگردان درباره خبر ابتلای عوامل چند پروژه سینمایی به کرونا و انتقاداتی که در روزهای گذشته به عدم توقف مجموعه‌های نمایشی و برنامه‌های تلویزیونی مطرح شده است، اظهار داشت: ما به عوامل خود آزادی دادیم تا خودشان درباره اینکه در این شرایط در کار حضور داشته باشند، تصمیم‌گیری کنند. همانطور که اکنون کسانی هستند که در فیلمبرداری حضور ندارند و افراد دیگری جایگزین شده‌اند. خود ما هم خیلی رغبتی به کار کردن در شرایط کنونی نداریم ولی این تصمیمی است که باید بالادستی‌ها بگیرند؛ ما تابع نظامی هستیم که الان در حال مبارزه با کرونا است. در واقع ما سربازیم، اگر بگویند اینجا بمانید، می‌مانیم و اگر بگویند خالی کنید، خالی می‌کنیم.  

وی افزود: هنوز حرفی مبنی بر تعطیلی پروژه به ما گفته نشده است. اگر گفته شود، سعی می‌کنیم تابع مراجعی باشیم که این بحران را تصمیم‌گیری، سیاست‌گذاری و ساماندهی می‌کنند. اگر آنها بخواهند و از طریق رئیس سازمان یا هر کس دیگری این موضوع به ما ابلاغ شود، قطعا برنامه‌ریزی دیگری می‌کنیم. اما تا اینجای کار نیاز تلویزیون به تامین این برنامه‌ها مشهود بوده و ما به هر سختی باید این کار را انجام دهیم.

اطیابی در ادامه نیز اظهار داشت: به نظر من امکان تعطیلی پروژه‌های سینمایی وجود دارد. به این خاطر که اکنون سینماها فعالیتی ندارند. اما درباره سریال‌ها باید کمی منصفانه قضاوت کرد و اجازه دهیم تا همان ستاد بحران و رئیس سازمان صداوسیما الویت‌بندی کنند و تصمیم بگیرند که چه اتفاقی رخ دهد. اکنون صحبت‌ها در فضای مجازی دوگانه شده است. از طرفی از تلویزیون می‌خواهیم که برنامه‌های جدید داشته باشد و از تکرار پرهیز کند؛ از طرفی هم با درخواست‌هایی مواجه می‌شویم که خواستار تعطیلی پروژه‌ها هستند. هر دو تقاضا خواسته‌های درستی است. اما باید اجازه دهیم تا تصمیم‌گیران اصلی مسئله را خوب بررسی کنند و اعلام کنند. ما تصمیم‌گیری درباره این مسئله را برعهده آنها گذاشته‌ایم. 

این کارگردان در ادامه عنوان کرد: به شخصه از سختی‌های کار و شرایط و خطرات جدی که وجود دارد حرف زده‌ام. به نوعی خطرات این ویروس خیلی جدی است و به این صورت نبوده که با یک ضدعفونی کردن و کنترل در سر صحنه بتوانیم آن را کنترل کنیم. به همین دلیل تمام تلاش خود را کرده‌ام تا بازیگران کمترین تماس را با یکدیگر داشته باشند. به هر حال همین موضوع تاثیری در کیفیت کار هم خواهد گذاشت. با همه این توضیحات باید این نیاز به قدری قطعی و لازم باشد که در واقع ما کار را ادامه دهیم. تا این جای کار اگر شخصا از خود من نظر بپرسند؛ باید بگویم که فکر می‌کنم، این کار فضای مفرحی دارد و برای مردمی که در حال سپری کردن یک بحران سنگین هستند،‌ لازم است.

وی ادامه داد: به هر ترتیب اگر فضای مجازی بیشتر از اینکه بخواهد خودش قضاوت کند و تصمیم بگیرد و عامل ستاد بحرانی کشور شود، اجازه دهد که مسئولین مربوطه کارشان را انجام دهند، شاهد اتفاق بهتری باشیم. به شخصه در رابطه با خودم همین کار را انجام دادم. به نوعی با وجود اینکه در خطر هستیم ، ادامه کار را به نظر مسئولین ذی‌ربط سپرده‌ام. به هر حال ما برای ویروس کرونا ستاد بحرانی داریم که با روسای سازمان صداوسیما در تماس هستند و قطعا الویت‌بندی می‌کنند و اگر نظر خاصی باشد به خود پروژه‌ها اعلام می‌کنند. تاکنون هیچکس صحبت از تعطیلی پروژه با ما نداشته است. حتی چند وقت پیش که از مدیران خانه سینما با بنده تماس گرفته بودند هم درک می‌کردند که این پروژه باید ادامه پیدا کند.

اطیابی ضمن بیان اینکه توصیه شخصی‌اش به اکثر پروژه‌های سینمایی متوقف کردن کار است، اظهار داشت: اکنون شرایط کار به شدت سخت شده است. به همین دلیل به نظر من سریال‌هایی که زمان پخش آنها برای بعد از خردادماه است می‌توانند برنامه‌ریزی خود را تغییر دهند تا تراکم کمتر شود. ما هم تلاش خود را می‌کنیم که انشاالله با سلامت از این بحران عبور کنیم و این کار را به انتها برسانیم. خدا را شکر تا اینجا هیچ یک از عوامل به این ویروس مبتلا نیست. هر روز شخصا خودم روی ضدعفونی و معاینه تب و نفس‌تنگی بچه‌ها نظارت می‌کنم. تا الان حتی اگر چیزهای جزئی در افراد مشاهده شده به استراحت رفته‌اند و بعد وقتی متوجه شدند که چیز دیگری بوده به سر کار برگشته‌اند. ما تا اینجای کار اعتمادمان فقط به مسئولان اصلی بهداشت کشور است و هر توصیه‌ای که آنها بگویند را انجام می‌دهیم. 

کارگردان سریال کامیون در پایان درباره داستان و ویژگی‌های این مجموعه توضیح داد: کامیون روایت زندگی سه دانشجو بوده که بنا به اشتباه مالی که کرده‌اند، سرمایه‌اشان توسط شرکت‌های دروغین از بین رفته و آواره می‌شوند. از سوی دیگر هم پیشکسوت فوتبالی داریم که این روزها روی کامیون کار می‌کند و بار مردم را به شرکت‌های باربری می‌برد. در یک اتفاق این افراد به هم می‌رسند و داستانش با هم گره می‌خورد و با هم همراه می‌شوند. این دو داستان در واقع روایتی از زندگی بوده که هم در غالب طنز و هم ملودرام بیان می‌شود.

مجموعه تلویزیونی «کامیون» به کارگردانی مسعود اطیابی، تهیه‌کنندگی مشترک ابراهیم آرزو و شهرام دانشپور کاری از شبکه ۲ سیما است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خانه سینما دانشجو سلامت کرونا صداوسیما برنامه ریزی سریال نوروزی کامیون فکر می کنم پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۹۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه "اوکراینسکایا پراودا" گفت که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

امروز سه‌شنبه «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

وزارت دفاع روسیه دیروز دوشنبه در بیانیه ای در خصوص روند ادامه عملیات ویژه روسیه در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: یگان های غرب نیروهای مسلح روسیه ۳ حمله نیروهای مسلح اوکراین را در لوهانسک دفع کردند. دشمن تا ۴۰ پرسنل نظامی خود را از دست داد.

وزارت دفاع روسیه در این خصوص می افزاید: یگان های جنوب مواضع را در خط مقدم بهبود بخشیدند، اوکراین بالغ بر ۳۹۵ پرسنل نظامی و یک هویتزر ساخت آمریکا را در دونتسک از دست داد.

بیانیه مذکور در ادامه اضافه می‌کند: یک کارگاه مونتاژ پهپاد و همچنین نیروی انسانی و تجهیزات نظامی نیروهای مسلح اوکراین در ۱۱۰ منطقه مورد اصابت قرار گرفت.

این بیانیه در ادامه می‌افزاید: یگان مرکزی روسیه، نیروهای اوکراین و مزدوران لژیون خارجی را در دونتسک هدف قرار داد. ۱۰ ضدحمله دفع شد، دشمن ۳۷۰ نظامی را از دست داد.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

کد خبر 6092902

دیگر خبرها

  • ظریف: خیلی‌ها فکر می‌کنند آمریکا ابر قدرت است اما امروز چیزی به نام قدرت هژمون نداریم / اسرائیل هیچ وقت پای کسی نخواهد ایستاد + فیلم
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • ببینید| رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس؛ چرا از گرفتن سیمرغ شاد نبود؟ رازگشایی از ملاقات شرعی تا آش و شکلات!
  • ارتش رژیم صهیونیستی با تداوم جنگ در غزه موافقت کرد
  • پدافند روسیه ۱۰ پهپاد اوکراینی و ۶ «اتاکمز»آمریکایی را سرنگون کرد
  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...
  • فقط 3 قهرمان به مبارزه در جام حذفی ایران ادامه می‌دهند
  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است