Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ حجت الاسلام والمسلمین احمد مازنی، درباره شیوع بیماری کرونا و مقابله با این بیماری، گفت: بیماری کرونا مانند یک جنگ تمام عیار است که کشور درگیرش شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: منظور از جنگ به مفهوم بیولوژیکی آن نیست بلکه شرایط و بحرانی که برای کشور ایجاد کرده مدنظر است که با هر نوع جنگ دیگری متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جنگ‌های نظامی چارچوب‌های مشخصی برای دفاع دارد؛ مثلا کنترل مرزها، آمادگی‌ها برای حملات و سایر اقداماتی که در این مدل جنگ‌ها مرسوم است؛ اما در این‌جا عامل تهدیدکننده مردم که از ادارات، پادگان‌ها و نهاد‌ها شروع می‌شود تا خانه‌های مردم ادامه پیدا می‌کند یک ویروس است که آنان به صورت تمام عیار در معرض هجمه این ویروس خطرناک هستند.

 

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سوال پیش می‌آید از ابتدا چرا این بیماری کنترل نشد، عنوان کرد: معتقدم چنین سوالی را باید نگه داریم برای هنگامی که اطلاعات کافی به دستمان برسد و به موقع به این مسئله رسیدگی کنیم.

وی افزود: به طور مثال ما در مورد چین این را می‌دانیم یک شهرش دچار این مسئله شد که قرنطینه و کنترل شد و شهر‌های دیگرش خیلی با این بیماری درگیر نشدند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بررسی این ابعاد بسیار مهم است، اما در وسط یک جنگ تمام عیار نباید فرماندهی را مؤاخذه کنیم و باید کاری کنیم که ادامه مسیر به راه درستی برود و مدیریت مناسبی اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: در کنار یافتن راه مناسب، تمرکز فرماندهی بسیار مهم است، درست است که همه باید نظر دهند، اما نظر نهایی را باید فرمانده دهد؛ چراکه هدایت کشور بر عهده اوست که در این مورد نبود و این‌جا ما فقط دیدم وزارت بهداشت همه کار‌ها را انجام داد و اخیراً با مصوبه شورای عالی امنیت ملی یک فرماندهی متمرکز فراقوه‌ای ایجاد شده است.

مازنی خاطرنشان کرد: با فرماندهی رئیس‌جمهور انتظار این است که ایشان فعالیت متمرکزی داشته باشد و اطلاعات به هنگام را از همه کانال‌ها بگیرد و تدبیر به موقع و صریح داشته باشد.

وی ادامه داد: معتقدم همان طور که آرامش جامعه مهم است مردم باید بدانند با چه خطری مواجه هستند و با اعلام خطر و هشدار‌های واقعی در موقعیتی آن‌ها را قرار دهیم که برای برخورد با خطر آماده باشند.

این عضو فراکسیون مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط خاص کشور، گفت: شرایط تحریم و مشکلات ناشی از آن حتما برای کشور معضلاتی به وجود آورده است.

وی با بیان این‌که شیوع کرونا بر بخش‌های اقتصادی تاثیر گذاشته است، اظهار کرد: بخشی از جامعه برای تامین معاش باید از خانه خارج شوند و درآمدی داشته باشند برای این مسئله باید تدبیری صورت گیرد تا افراد به سلامتی که مهم‌ترین مسئله است بپردازند.

مازنی ادامه داد: حفظ جان مردم در اولویت قرار دارد و در این فرآیند مردم باید کمتر باهم رفت و آمد و تعامل داشته باشند. به همین جهت با مقام‌های دولت چندین بار تماس گرفتم که کشور را زودتر از تعطیلات سال نو تعطیل کنند که این کار را نکردند.

وی با اشاره به این‌که استدلال مسئولان برای تعطیل نکردن کشور منطقی نبود، گفت: بخشی از استدلاشان این بود که بخش‌هایی از جامعه باید مشغول کار باشند و بخش‌های دیگر ممکن است توقع داشته باشند که تعطیل شوند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی داد: به طور مثال نیروی انتظامی و یا پلیس راهنمایی و رانندگی در همه ایام سال سر کار هستند و یا برخی از کارخانه‌ها نمی‌توانند تعطیل باشند برای این بخش‌ها باید امکانات فراهم شود.

وی ادامه داد: گفته می‌شود اگر کشور را تعطیل کنیم مردم به سفر می‌روند، اداره کشور که تعارف بر نمی‌دارد. اگر واقعا سفر برای مردم ضرر دارد دولت به این قضیه ورود کند. درحال حاضر هم نیرو‌های مسلح با حکم مقام معظم رهبری در اختیار رئیس‌جمهور هستند باید از این ظرفیت استفاده شود و نگران نباشند که ضدانقلاب و برانداز چه می‌گویند چراکه ما هرکاری کنیم آنان حرف خودشان را می‌زنند بنابراین نباید تابع اظهارنظر بدخواهان باشیم.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما با مشورت‌هایی که با کارشناسان داشتیم می‌دانیم که تنها راه قطع شیوع بیماری درخانه ماندن مردم است و باید با قوت جلوی سفر‌های نوروزی گرفته شود.

وی ادامه داد: صداوسیما در این روز‌ها زحمت می‌کشد و خود من بیشتر اخبار را از این رسانه می‌گیرم، اما یک چیز را همیشه درباره این سازمان گفته‌ام مدیریتش متمرکز نیست که همه بخش‌ها را کنترل کند.

مازنی گفت: یکی از اشتباهات صداوسیما این است به جای اینکه به مردم هشدار دهند و اعلام خطر کنند که شیوع کرونا خطرناک است بیماری را عادی جلوه می‌دهند.

وی ادامه داد: البته در بعضی از برنامه‌ها مشاهده کردم سعی می‌کنند بین آرامش و اطلاع‌رسانی تعادل برقرار کنند چراکه استرس و اضطراب ناشی از کرونا خطرات خودش را دارد، اما از سوی دیگر دست کم گرفتن خطراتش خودش را دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: درست است که انسان باید نگران کسب و کارش باشد، اما باید انسانی باشد تا چرخ اقتصاد بچرخد.

منبع: ایلنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000s8V برچسب ها: رویداد24 ، ویروس کرونا ، احمد مازنی ، جلوگیری از سفرهای نوروزی سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا احمد مازنی مجلس شورای اسلامی بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۰۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست

ایسنا/هرمزگان رئیس شورای شهر بندرعباس گفت: حضور میدانی ویژگی منحصر به فرد شورای ششم بود که به رصد نیازها، بررسی کارشناسی و لحاظ کردن آن‌ها در بودجه منجر شد.

مصیب نظری‌ در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ‌ گفت: شوراها وزین‌ترین و در دسترس‌ترین افراد برای شنیدن صدای مردم از سمت حکومت و واسطه و وکیل برای انتقال خواسته‌های مردم به دستگاه حاکمیت هستند.

وی درباره ضرورت وجود ساختار شوراها در شهرها و روستاها عنوان کرد: شوراها نهادی هستند که با آن مردم در تصمیم‌هایی که برایشان گرفته می‌شود، مشارکت می‌کنند.

رئیس شورای شهر بندرعباس ادامه داد: اگر شوراها نبودند، دولت‌ها مستقیم تصمیم می‌گرفتند، اما می‌توان در قالب‌های مختلف مردم را در امور مختلف سیاسی و اقتصادی مشارکت داد و شعار سال باعنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اهمیت توجه به این موضوع را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: با حضور مردم در صحنه و انتخاب‌هایی که دارند اگر هم خطا رخ بدهد، کمتر خواهد بود، خود این مشارکت همچنین پیوند بین مردم و حکومت را تقویت می‌کند، چرا که به مردم این اختیار را می‌دهد که در سرنوشت خود و آینده شهر و کشور تاثیرگذار باشند.

افزایش بعد نظارتی شورا در نتیجه حضور میدانی

نظری درباره نظارت بر عملکرد شهرداری‌ها بیان کرد: شورای شهر بندرعباس در دوره ششم ترکیبی از اعضای جوان و پرتلاش از طیف‌های مختلف است و همین موضوع وزن نظارتی را ارتقا داده است.

وی حضور میدانی را یکی از نقاط قوت شورای ششم برشمرد و تصریح کرد: این حضور میدانی و پاسخگویی مستمر به مردم باعث شده مسایل مختلف رصد شده و در کمیسیون‌های تخصصی و صحن شورا بررسی شود، همچنین به تصویب آیین‌نامه‌های متنوع منجر شد.

لحاظ کردن نیازهای مردم شهر در بودجه

وی ادامه داد: در این دوره از شورا تبیین مسایل و آماده کردن آیین‌نامه‌ها در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی را شاهد بودیم که بار نظارتی را ارتقا داد.

وی مدنظر قرار دادن نیازهای مردم و شهر در بودجه ۱۴۰۳ را از نتایج مثبت حضور میدانی اعضای شورا دانست و اظهار کرد: با این کار، پروژه‌هایی که برای آن‌ها برنامه‌ریزی شد براساس نگاه کارشناسی و خواسته مردم بود.

نباید برای درآمدهای شهر به ارزش افزوده تمرکز داشت

این مسئول با بیان اینکه نقدینگی و درآمد پایدار از چالش‌های پیش روی شهر است، گفت: باید تکیه بر ارزش افزوده را کنار بگذاریم، چرا که اگر بودجه براساس آن بسته شود ممکن است در هزینه‌ها به مشکل بخوریم.

وی بالا رفتن هزینه‌های پروژه‌های عمرانی را یکی از عوامل تاخیر در اجرای آن‌ها برشمرد و گفت: حدود ۴۴ درصد بندرعباس بافت فرسوده است و بنابراین این موضوع در اولویت شورا قرار دارد، البته تسهیل امور نیازمند همکاری مسکن با شهرداری است تا تملک انجام شود.

نظری ادامه داد: در سفر احیر رئیس جمهور به استان ۳۵۰ هکتار برای بافت فرسوده تخصیص پیدا کرد که می‌تواند در این حوزه راهگشا بوده و به تحول منجر شود.

حمل و نقل از چالش‌های شهر بندرعباس است

وی از حمل و نقل به‌عنوان یکی دیگر از چالش‌های شهر بندرعباس نام برد و بیان کرد: برای رسیدن به نقطه استاندارد، این شهر به ۲ هزار و ۴۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه تاکسی نیاز دارد، اما در حال حاضر تاکسی‌های فعال ما بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ مورد است که بخشی از آن‌ها هم فرسوده هستند.

عضو شورای شهر بندرعباس ادامه داد: رانندگان به تنهایی نمی‌توانند هزینه‌های تعویض خودروها را تامین کنند و درصد سود تسهیلات هم بالا است، بنابراین در این حوزه به همراهی مسئولین و تخصیص تسهیلات نیاز داریم.

وی عنوان کرد: از نظر تعداد اتوبوس مشکلی نداریم، چالش ما در این حوزه جذب رانندگان است، در اتوبوسرانی به رانندگان پایه یک نیاز است و با توجه به اینکه خارج از شهرداری درآمد بیشتری برای این افراد قابل تحقق است، آن‌ها تمایلی به حضور در شهرداری ندارند.

نظری ادامه داد: برای حل چالش رانندگان اتوبوس تاجایی که قانون اجازه می‌داد سعی کردیم حقوق‌ها را افزایش دهیم. همچنین صدور گواهی‌نامه مخصوص اتوبوس شهری که در تهران مطرح شده بود، در بندرعباس هم می‌تواند کمک کننده باشد.

حل مشکل ترافیک با افتتاح سه پروژه پل سازی

این عضو شورای شهر بندرعباس در ادامه با اشاره به پروژه‌های مهم شهری گفت: تقاطع غیرهم سطح مهرگان، تقاطع شهید رضا زارعی و اتصال انتهای پل پیامبر اعظم و بلوار شهید رجایی به اتوبان، سه پروژه مهم هستند، اتصال به اتوبان چالش ترافیک غرب بندرعباس که ناشی از انتقال افراد به محل کارشان است را حل می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • وحیدی: «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است/ باید از ناهنجاری‌های تحمیلی جلوگیری شود
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • ماندن در سینما اهمیت دارد/ عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • تل‌آویو سست تر از خانه عنکبوت/ رژیم صهیونیستی چطور منزوی شد؟
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • حمایت کامل یک مرجع تقلید از «طرح نور»: امری مبارک است | درباره حجاب به شدت حساسیم