Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@11:07:43 GMT

جدیت روستائیان مازندران در قرنطینه روستاها

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۲۵۹۶

جدیت روستائیان مازندران در قرنطینه روستاها

میزبانی ناخواسته مازندران از ویروس کرونا دیگر به ایام عید رسید در حالی که آمارها همچنان نگران کننده می شود، بسیاری از مردم مازندران ورود ویروس کرونا به استان را ناشی از مسافرت گردشگران به گردشگر پذیرترین منطقه کشور می دانند.

گردشگری مازندران که همواره نشان از مهمان نوازی مردم این استان و مایع رونق اقتصادی بوده است ، این روزها به بزرگ‌ترین دغدغه و نگرانی اهالی این دیار تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نگرانی با توجه به اینکه مازندران رتبه دوم شیوع کشور را دارد، بیشتر نیز شده است . 

تاکنون نظرات متفاوتی در مورد قرنطینه مازندران به دلیل فقدان کنترل جدی مسافرت ها به این استان ارائه شد که با موافقان و مخالفان داخل استان و خارج از آن روبرو بوده است 

اواسط اسفند ماه بود که استانداری مازندران اعلام کرد بر اساس تصمیم ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا تمامی مسیرهای ورودی مازندران بر روی مسافران و افراد غیربومی بسته شده است.

این تصمیم گیری با وجود عمر کوتاه خود تا حد زیادی فشار روانی را در استان مازندران کاهش داد . اما کمتر از ۴۸ ساعت این تصمیم از سوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا لغو شد و بار دیگر نگرانی ها را در سطح استان افزایش داد. 

ستاد مقابله با ویروس کرونا در قدم بعدی اقدام به تب سنجی و غربالگری کرونایی در مسیرهای وروردی استان کرد که این روش از سوی جامعه پزشکی و علمی مورد تایید قرار نگرفت زیرا یکی از ویژگی های ویروس کرونا این است که می تواند بدون هیچ علائمی تا حدود ۲۰ روز در بدن فرد مانده و به افراد مختلف منتقل شود. 

اما در تازه ترین رخداد مردم و بسیج روستایی استان باایجاد ایستگاه های بازرسی از ورود افراد غیر بومی به روستاهای خود جلوگیری می کنند.

این مسئله رفته رفته در حال افزایش است و بر اساس گزارش های به عمل آمده و مشاهدات عینی خبرنگار ایرنا بسیاری از روستاهای شهرستان های آمل ، بابل، قائمشهر ، فریدونکنار و حتی محمود آباد از ورود افراد غیر بومی حتی مازندرانی جلوگیری می کنند. 

حفظ سلامت روستاهای مازندران ضرورت است

مدیرکل دفتر امور سیاسی استانداری مازندران درباره این مسئله اظهار داشت: مراقبت و محافظت از محیط روستاهای استان حق غیر قابل انکار برای اهالی آن است و باید افراد غیر بومی به این حق احترام بگذارند. 

مهدی محمدی با اشاره به اینکه روستاهای مازندران از محیط های اسیب پذیر استان محسوب می شوند ، افزود: هرگونه تصمیم گیری برای سلامت اهالی و ایمنی روستاها در اختیار شورا ، اهالی ، بسیج و دهیاران است که در قبال مردم آن مسئولیت دارند. 

وی با تاکید بر اینکه افراد غیر بومی و مسافران باید به این مسئله احترام بگذارند ، افزود: اکنون وقت مسافرت و ترددهای غیر ضروری نیست و همه باید این شرایط را درک کنند. 

مدیرکل سیاسی استانداری مازندران با بیان اینکه روستاهای مازندران بیشترین آمار افراد سالخورده را دارند، افزود: این افراد بیش از دیگران در معرض خطر ویروس کرونا و آسیب پذیری قرار دارند و باید حداکثر مراقبت و سلامت محیطی برای آنان فراهم شود. 

اکنون وقت مسافرت نیست

مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه مراقبت از سلامت روستاها حق قانونی مردم و مدیران روستا است ، افزود: اکنون وقت مسافرت نیست و مسافران باید به سلامت مردم مازندران احترام بگذارند. 

عباس مهدوی از مسافران خواست در این ایام در خانه و کنار خانواده خود مانده و سفر و گردش را به زمان دیگری موکول کنند. 

وی اظهار داشت: مازندران همیشه برای مسافران خود میزبان خوبی بوده و هیچگاه برای گردشگران کوتاهی نکرده است اما اکنون شرایط بسیار حساس بوده و وقت آن رسیده که مسافران نسبت به میزبانی صدها ساله مردم مازندران ادای دین کنند.

برچسب‌ها مازندران جهانگردی پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران جهانگردی مازندران جهانگردی استانداری مازندران افراد غیر بومی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۲۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدآقامیری ظهر شنبه در مراسم روز شوراها که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد گفت: از جمله تاکیدات قرآن کریم توجه به امر خرد جمعی در پیش برد برنامه‌ها است.

استاندار قم بیان کرد: طبیعت انسان به گونه ای است که می بایست مشکلات خود را به صورت گروهی و اجتماعی مرتفع کند.

وی با اشاره به اهمیت و نقش شورای‌های اسلامی شهرو روستا گفت: شورا ها از جمله نهادهایی است که ارتباط مستمر و نزدیکی با مردم و آشنایی با مشکلات دارند.

آقامیری تصریح کرد:مسوولان باید توجه داشته باشند که هدف اصلی خدمت به مردم است و باید قدردان فرصت خدمتگزاری به مردم را به عنوان خادمان آنان باشیم.

وی در ادامه عنوان کرد: نحوه واگذاری زمین به مردم از مواردی است که رضایت بخش نیست و در صورت تسهیل در این امر مهاجرت معکوس از شهرها به روستا محقق خواهد شد.

استاندار قم با بیان اینکه هویت روستاها باید حفظ شود گفت: باید شرایطی فراهم شود که روستاها خودگردان باشند و محصولات و مایحتاج روستاییان در روستا تامین شود.

آقامیری تاکید کرد: مدیران باید در انجام وظایف و مصوبات توجه لازم را داشته باشند و این مصوبات خط قرمز مجموعه مدیریت استان است که در صورت بروز کم کاری با مدیران برخورد می شود.

وی اضافه کرد: عملکرد ۱۱ مدیر در استان قم مورد ارزیابی بازرسان قرار گرفته و احتمال دارد برکناری و جایگزینی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: مدیران باید نسبت به حل مشکلات مردم اهتمام داشته باشند و مدیری که در اتاق خود را به روی مردم ببندد جایی در استان نخواهد داشت.

کد خبر 6090218

دیگر خبرها

  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد