Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@16:46:49 GMT

کدام محلات تبریز در زمینه شیوع ویروس کرونا پرخطر است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۳۵۴۸

کدام محلات تبریز در زمینه شیوع ویروس کرونا پرخطر است؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد حضور در نقاط پرجمعیت و پرتردد هشدار داده و خواسته برای کنترل بیماری باید رفت و آمدها و دید و بازدیدهای عیدانه به بعد از ایام شکست کرونا موکول شود. ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، در روزهای اخیر با شیوع ویروس کرونا در جهان و ایران، تمامی شهرهای آذربایجان شرقی درگیر ویروس کرونا شده‌اند و هیچ شهر بدون مبتلا در استان نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این بین، وضعیت تبریز رو به وخامت می‌گراید، وضعیتی که به دلیل بی اعتنایی مردم به توصیه‌های مدیران بحران و مدیران بهداشتی استان، در روزهای آتی باید منتظر ابتلای بیش از تصاعدی، به صورت انفجاری باشیم که در این صورت امکانات بهداشتی و درمانی استان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و روند درمان مبتلایان با مشکل جدی مواجه خواهد شد.

بر اساس اعلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تا امروز 629 نفر مبتلا و 59 فوتی کرونایی در استان داریم که در تمامی شهرهای استان توزیع شده است. بعد از تبریز، شهرهای مراغه، مرند، میانه، سراب، شبستر و اهر به ترتیب بالاترین تعداد مبتلایان استان را به خود اختصاص داده‌اند.

در این بین، برخی از شهرها به دلیل اعزام مبتلایان خود به شهرهای بزرگ، آمارشان کمتر دیده می‌شود و برخی از مردم با این تصور که در این شهرها ابتلا کم است، در حال بستن بار سفر به شهرهای با ابتلای پایین، به ویژه شهرهای خوش آب و هوای آذربایجان شرقی هستند که با این اقدام، نه تنها خود و خانواده خود را در معرض خطر قرار می‌دهند، بلکه موجب ابتلای دیگران و افراد پاک نیز خواهند شد چراکه بسیاری از مبتلایان، در روزهای نخست از کرونای خود بی اطلاع هستند و در این ایام با جابجایی و سفر، موجب انتقال به دیگران خواهند شد.

فرمانده سپاه استان یزد: سپاه استان در مقابله با ویروس کرونا اقدامات گسترده‌ای انجام داده است + فیلماجرای طرح ملی غربالگری کرونا در بوشهر توسط تیم‌های بسیجی + فیلمدر هر ساعت 50 نفر به کرونا مبتلا می‌‌شوندواکنش مستندساز آمریکایی به دروغگویی دولت آمریکا درباره کرونا

در تبریز با بی اعتنایی برخی از مردم، شاهد تجمعات بزرگی در شب چهارشنبه سوری بودیم، علاوه بر آن حضور پرتراکم مردم در بازارها و مناطق پرجمعیت باعث شده حریرچی، معاون وزیر بهداشت با دیدن این شرایط به شدت ابراز نگرانی کند و از بی‌اعتنایی مردم تبریز به ویروس تعجب کند.

بر همین اساس، در شهر تبریز، مناطق «خلیل آباد (قره باغی)»، «یکه توکان (ستارخان)»، «مارالان»، «قراملک» و «لاله» به ترتیب بالاترین آمار مبتلایان ویروس کرونا، مراجعان به بیمارستان و بستری شده‌ها را دارند که باید ساکنان این محلات بیشتر مراقبت کرده و در خانه بمانند و ضدعفونی این محلات نیز در اولویت قرار گیرد.

صومی پیش‌تر در مورد حضور در نقاط پرجمعیت و پرتردد هشدار داده و خواسته بود برای کنترل بیماری باید رفت و آمدها و دید و بازدیدهای عیدانه به بعد از ایام شکست کرونا موکول شود که در صورت بی اعتنایی به این توصیه‌ها، باید منتظر ابتلای انفجاری به ویروس کرونا باشیم که با این شرایط، امکانات درمانی استان جوابگوی نیازها نخواهد بود.

انتهای پیام/111/ ز

R7887/P/S6,47/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا بی اعتنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۳۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان

مسئولان وزارت صحت عامه طالبان در مراسم بزرگداشت روز جهانی مبارزه با بیماری مالاریا در کابل گفتند: درسال ۲۰۲۳ بیش از ۱۸۰هزار مورد ابتلا به بیماری مالاریا در کشور ثبت شده است.

به گفته مسئولان این آمار نسبت به سال ۲۰۲۲ حدود ۳۰ درصد افزایش نشان می دهد.

بنابر اعلام این وزارتخانه، افغانستان از نظر شیوع مالاریا پنجمین کشور حوزه مدیترانه است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • در این شهر هیچ کولری روشن نمی‌شود! (+عکس)