Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@23:26:43 GMT

مردم از ترددهای غیرضروری جاده ای و شهری خودداری کنند

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۶۶۱۳

مردم از ترددهای غیرضروری جاده ای و شهری خودداری کنند

سردار حبیبی با اشاره به اینکه نظارت بر تردد جاده ای از شمالی ترین تا جنوبی ترین نقطه استان شکل گرفته و این نظارت ها از شرقی ترین تا غربی نقطه استان هم پیگیری می شود، گفت: مردم از ترددهای غیرضروری جاده ای و شهری خودداری کنند.

سردار سرتیپ دوم «رهام بخش حبیبی»، ضمن تشکر مردم شیراز و فارس به خاطر مساعدت و در خانه ماندن، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز  گفت: از امروز پیک مسافرت هاست و برخی فکر می کنند سفر کردن و با مقداری رعایت بهداشت شکل می گیرد که اینجور نیست و تنها با در خانه ماندن زنجیره این بیماری قطع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده انتظامی فارس با اشاره به اینکه نظارت بر تردد جاده ای از شمالی ترین تا جنوبی ترین نقطه استان شکل گرفته و این نظارت ها از شرقی ترین تا غربی نقطه استان هم پیگیری می شود، اظهار کرد: پلیس با تمام توان خود پای کار آمده است، مردم از ترددهای غیرضروری جاده ای و شهری خودداری کنند و امیداست با توکل به خدا و همت مردم، روز به روز شیوع کرونا کمتر شود.

رئیس پلیس فارس با اشاره به اینکه از دیروز افزایش درصد مثبت شدن ویروس کرونا را شاهد هستیم که خوب نیست، تاکید کرد: امسال نسبت به سال گذشته 50 درصد کاهش سفر جاده ای را شاهد هستیم و به همین اندازه که کم شده سرعت خودروها بیشتر شده است که باعث تصادف می شود و همین امروز به خاطر سرعت غیر مجاز و یک تصادف سه نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند.

وی با تاکید بر اینکه ان شا الله، این بیماری تمام می شود و لبخند را به لب مردم بر می گردد، گفت: ما به دنبال برگرداندن افراد نیستیم اما هر کسی علائم این مریضی را داشت به مدت 15 روز قرنطینه خواهیم کرد و هموطنان بدانند اگر فردی برای مسافرت به شیراز می آید در این برهه از زمان در شیراز جایی برای سفر و استراحت نخواهد داشت.

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس پیشگیری از شیوع ویروس کرونا نوروز ۹۹ فرمانده نیروی انتظامی فارس تردد جاده ای ویروس کرونا نیروی انتظامی فارس کرونا شیراز نقطه استان جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اورژانس آذربایجان شرقی با تاکید بر خودداری از مصرف هرگونه قارچ خودرو در طبیعت، چگونگی مواجه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی را تشریح کرد.

اصغر جعفری روحی در گفت‌وگو با خبرنگاران  با اشاره به مهیا شدن شرایط رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار، اظهار کرد: ابتدای هر سال با موجی از مسمومیت‌های اتفاقی ناشی از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی روبه‌رو می‌شویم.

وی افزود: مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی تاکنون منجر به فوت، نارسایی کبد و بستری شدن بسیاری از هموطنان و به خصوص ساکنان و گردشگران در مناطق کوهستانی و مرتعی شده است.

جعفری روحی  با اشاره به لزوم اطلاع رسانی در خصوص عدم خوراکی بودن قارچ‌های خودرو، ادامه داد: مردم باید از مصرف قارچ‌های خودرو به خصوص قارچ‌های جمع آوری شده توسط افراد بومی خودداری کرده و جهت حفظ سلامتی خود و خانواده تنها قارچ‌های را که توسط مراکز مجاز و در بسته بندی‌های دارای مجوز هستند خریداری و مصرف کنند.

رئیس اورژانس استان خاطرنشان کرد: شناسایی انواع خوراکی قارچ از انواع سمی آن تنها بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه‌شناسی امکان‌پذیر است و نباید به توصیه‌های برخی از افراد در تشخیص انواع سمی از انواع خوراکی قارچ توجه کرد.

وی با بیان اینکه مصرف قارچ‌ها توسط پرندگان و سایر جانوران اهلی و وحشی نشان‌دهنده غیر سمی بودن قارچ برای انسان نیست، اظهار کرد: برخی از روش‌ها و معیارهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره در اثر تماس با قارچ یا وجود حشرات در اطراف قارچ و محل رویش آن، معیار علمی و صحیح برای تشخیص عدم سمی بودن قارچ در همه موارد نیست.

وی افزود: برخی از سموم موجود در قارچ‌های سمی، مقاوم به گرما بوده و فرایندهای آماده سازی غذا مانند منجمد کردن، کنسرو کردن، کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن و بخارپز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نیست.

جعفری روحی ادامه داد: در خصوص نحوه مواجهه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ سمی، لازم است به هنگام بروز علائم و نشانه‌های گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال یا علایم‌ عصبی به صورت زودرس(در عرض دو ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های وحشی و خودرو) باید بیمار را هرچه سریعتر به مرکز درمانی منتقل کرد و در مواردی که علائم گوارشی یا عصبی به صورت تاخیری با فاصله بیش از شش ساعت از مصرف قارچ خودرو رخ دهد نیز نشان از سمیت بیشتر قارچ بوده که این نوع قارچ‌ها در سال‌های اخیر منجر به نارسایی حاد کبد و مرگ تعدادی از هموطنان شده است.

وی با تاکید بر اینکه انتقال سریع بعد از شروع علایم بیمار مسموم به یک مرکز درمانی و ارائه شرح حال کامل از مصرف قارچ امکان درمان موفقیت آمیز را افزایش می‌دهد، گفت: هرگونه تاخیر در مراجعه بیمار سبب افزایش احتمال شکست درمان و حتی مرگ بیمار می‌شود؛ هم‌چنین با مشاهده علائم و نشانه‌های بالینی اولیه به ویژه از نوع تاخیری در فردی با سابقه مصرف خوراکی قارچ خودرو باید هرگونه خود درمانی و درمان علامتی پرهیز کرده و بیمار را در اسرع وقت به بیمارستان منتقل کرد.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است تا نمونه باقیمانده قارچ مصرف شده توسط فرد را نیز برای شناسایی کادر پزشکی به بیمارستان برده و تحویل کادر متخصص داد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ترددهای جاده‌ای بین استانی ۱۱درصد افزایش یافت
  • رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید
  • ◄ آمارهای رفع نقاط پرحادثه راه‌ های کشور شفاف است
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • لغزنده بودن محورهای مواصلاتی استان ایلام به دلیل بارش باران
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در محور‌های بزرگراهی استان
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان