Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@23:23:38 GMT

چگونه با کودکان پرخاشگر رفتارکنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۷۲۳۰

یک روانپزشک درباره نحوه رفتار والدین با کودکان عصبی و پرخاشگر توضیحاتی را ارائه کرد. ناطقان: محمدرضا خدایی روانپزشک درباره نحوه برخورد با کودکان عصبی و پرخاشگر گفت: وقتی ما با کودکی ارتباط برقرار می‌کنیم نباید این تصور برایمان به وجود بیاید که کودک همان انسان بزرگی است که تنها از نظر جسمی با افراد بزرگسال متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: خواسته ها، نیازها، هیجانات، منطق، قدرت تصمیم گیری، دیدگاه، بیان خواسته‌ها و بیان احساسات کودکان با افراد بزرگسال بسیار متفاوت است.

این روانپزشک تصریح کرد: افرادی که کمتر از ۱۰ سال سن دارند کودک به حساب می‌آیند که  به علت احساس همه توانی کودک بسیار اهمیت دارد.

خدایی تصریح کرد: بررسی علت پرخاشگری اولین روش برای برخورد با کودکان پرخاشگر و عصبی است که مهم‌ترین آن‌ها یادگیری است. برای مثال کودک با الگو برداری و تقلید پذیری از بزرگسالانی که در خانواده با پرخاشگری به خواسته‌های خود می‌رسند همین راه را ادامه می‌دهد و با عصبانیت قصد رسیدن به اهداف خود را دارد.


او افزود: دومین معیار برای ایجاد عصبانیت و پرخاشگری کمبود اعتماد به نفس است. در این حالت کودک نمی‌تواند خواسته‌های خود را بیان کند و به سرعت عصبی می‌شود. اگر کودکی با داد زدن قصد به دست آوردن خواسته‌های خود را داشت و خانواده به سرعت نیاز‌های او را رفع کرد باید انتظار ایجاد رفتار پرخاشگرانه را در فرزندان خود بیش از پیش داشته باشد.

این روانپزشک درباره تاثیر رقابت‌ها بر افزایش عصبانیت در کودکان گفت: با وجود رقابت‌های فامیلی یا خانوادگی به خصوص وقتی کودک کوچک تری متولد می‌شود که حکم خواهر یا بردار را برای این کودک دارد به علت تصور اشتباه او در تقسیم بندی عواطف والدین بین فرزندان باید انتظار پرخاشگری را از او داشت.

او افزود: گرسنگی و نیاز‌های جسمانی کودک مانند: سرما یا گرما، پرکاری تیروئید، بیش فعالی، درد‌های بدنی، افسردگی کودکان، احساس حقارت و احساس تفاوت با هم سالان باعث تحریک پذیری، زود رنجی و عصبانیت در کودکان خواهد شد.
راه‌های مقابله با پرخاشگری کودکان چگونه باید باشد؟

خدایی با اشاره به راهکار‌های مقابله با پرخاشگری کودکان اظهار کرد: واکنش نشان ندادن به رفتار‌های بد کودک مهم‌ترین راه مقابله با پرخاشگری اوست. در صورتی که بیشتر والدین با نشان دادن توجه به رفتار‌های منفی فرزندان خود عصبانیت را در آن‌ها پرروش می‌دهند.

او افزود: والدین نباید نصیحت گر باشند بلکه با شنیدن نیاز‌ها و خواسته‌های کودکان باید عصبانیت را از آن‌ها دور کنند.

این روانپزشک تصریح کرد: بازی‌های فکری و افزایش مهارت کودک یعنی ترغیب آن‌ها به نقاشی کشیدن، نواختن موسیقی، ورزش کردن و ... باعث جلوگیری از پرخاشگری شان خواهد شد.

خدایی ادامه داد: در صورتی که رفتار‌های کودکان به سمت و سوی پرخاشگری می‌رود بهترین روش این است که مانع این کار بشویم. برای مثال بعضی از والدین با دیدن رفتار‌های بد کودکان خود تمامی شخصیت آن‌ها را نادیده می‌گیرند، اما بهترین کار در این روش این است که بگوییم: «تو کودک خوبی هستی، اما این رفتارت به هیچ عنوان مورد پسند نبود».

این روانپزشک درباره جریمه کودکان متناسب با رفتار بد آن‌ها گفت: در صورتی که کودکی رفتار زشتی انجام داد والدین باید او را متناسب با رفتاری که انجام داده است جریمه کنند. برای مثال او را کمی دیرتر به پارک ببرند یا اگر رفتارش خیلی زشت است آن روز رفتن به پارک را حذف کنند.

خدایی گفت: والدین باید صبر، حوصله و توان خود را در مقابل کودکان افزایش دهند. چرا که عصبانیت‌های دو طرفه باعث رساندن ضرر و زیان تنها به بزرگتر‌ها خواهد شد و در آخر این والدین هستند که ممکن است با بروز رفتار زشت کودکان خود به آن‌ها اذیت شوند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: کودکان ، پرخاشگر ، رفتار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کودکان پرخاشگر رفتار روانپزشک درباره خواسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۷۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت داوران از بارسا: دیگر با شما جلسه نداریم!‏

به گزارش "ورزش سه"، کمیته داوران فوتبال اسپانیا از باشگاه ‏بارسلونا عصبانی است و می‌گوید تا کنون با چندین باشگاه جلساتی ‏برگزار کرده که اطلاعات بحث‌های این جلسه‌ها به بیرون درز نکرده، ‏اما وقتی با بارسا جلسه داشته اطلاعات این نشست‌ها را در مطبوعات ‏دیده است. ‏

کمیته داوران می‌گوید مدیران بارسلونا حتی پیش از شرکت در این ‏جلسه‌ها به رسانه‌ها گفته بودند که می‌خواهند با کمیته داوران در ‏نشست‌هایی اختصاصی شرکت کنند. در نتیجه کمیته داوران اعلام ‏کرد از این تاریخ جلساتش با بارسا را به حالت تعلیق درآورده است. ‏

یکی از نمونه‌هایی که کمیته داوران را عصبانی کرده به روزهای اخیر ‏برمی‌گردد. کمیته داوران در تماس با باشگاه بارسا از خوان لاپورتا ‏می‌خواهد که برای تماشای تصاویر وی‌ای‌آر در ال‌کلاسیکوی اخیر در ‏جلسه‌ای با این کمیته شرکت کند، اما چند ساعت بعد جزئیات این ‏دعوت را در رسانه‌ها می‌بیند. ‏

کیمته داوران اعلام کرد این جلسه را لغو کرده است. در نتیجه تا ‏اطلاع ثانوی جلسه‌ای برای تماشای تصاویر وی‌ای‌آر ال‌کلاسیکو بین ‏خوان لاپورتا و اعضای کمیته داوران برگزار نخواهد شد. ‏

کمیته داوران تایید کرد که هیچ مشکلی با نشان دادن مدارک و ‏تصاویر هر مسابقه‌ای از جمله ال‌کلاسیکو به مدیران بارسا ندارد، کما ‏اینکه در گذشته جلسات متعددی با مدیران بارسا و مدیران دیگر ‏باشگاه‌ها برگزار کرده است، ولی این جلسات باید به صورت محرمانه ‏برگزار شود و کمیته داوران درز پیدا کردن اطلاعات این جلسه‌ها به ‏مطبوعات را برنمی‌تابد.  ‏

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • ببینید | عصبانیت افسانه پاکرو در لایو اینستاگرام؛ پاسخ خانم بازیگر به انتقادات
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • عصبانیت داوران از بارسا: دیگر با شما جلسه نداریم!‏
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها