Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعطیلات نوروز امسال خیلی پیشتر از موعد آغاز و سبب شده داوطلبان کنکور بتوانند با استفاده بهینه از این موقعیت نتیجه بهتری را از آزمون سراسری به دست آورند. 

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تعطیلات نوروز امسال خیلی پیشتر از موعد آغاز و سبب شده داوطلبان کنکور بتوانند با استفاده بهینه از این موقعیت نتیجه بهتری را از آزمون سراسری به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اگر داوطلبان بخواهند از همین الان برنامه‌ریزی کنند و کرونا را در نظر بگیرند  می توانند سه هفته ابتدایی بهار ۹۹ را لحاظ کنند که با احتساب این سه هفته، داوطلبان ۲۴ روز وقت دارند.

اگر داوطلبان بتوانند روزی ۱۰ ساعت درس بخوانند در مجموع ۲۴۰ ساعت زمان مطالعه در نظر گرفته می‌شود. بسیاری از روانشناسان معتقدند که داوطلبان می‌توانند سه روز را به استراحت اختصاص دهند.

از آنجائیکه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان دید و بازدید و سفر وجود ندارد، داوطلبان می‌توانند برای استراحت برنامه‌هایی نظیر مشاهده فیلم، گوش دادن به موسیقی یا ورزش در خانه را انتخاب کنند. 

داوطلبانی که در طول سال خوب درس خوانده بودند و می‌خواستند در ایام تعطیلات استراحت کنند، بهتر است تن به توفیق اجباری دهند و خود را با درس خواندن مشغول کنند تا از رقبا عقب نمانند. 

در این ایام به داوطلبان توصیه می‌شود که فاصله خود را رقبای خود در هر دورانی حفظ کنند. چراکه همانطور که همه می‌دانیم کنکور یک مسابقه است و هر چه فاصله با رقبا بیشتر و به سمت بهترشدن باشد حتما نتیجه مطلوب‌تر خواهد بود.

چگونه مطالعه فعال داشته باشیم؟

این روزها که در کشور جو روحی نامساعدی وجود دارد به داوطلبان کنکور توصیه می‌شود که با پرهیز دنبال کردن اخبار استرس‌زا انگیزه و عمل را با یکدیگر به کار گیرند و  مطالعه موثری را در پیش گیرند.

داوطلبان باید به این موضوع بیندیشند که بسیاری از رقبای آنها در حال مطالعه هستند و نباید فرصت باقیمانده را از دست بدهند.

دشوارترین کار شروع مطالعه است اگر این قدم برداشته شود قدم‌های بعدی قطعا آسانتر خواهد بود. داوطلبان باید بدانند که رسیدن به اهداف دشوار است و اگر برخی فکر می‌کنند که می‎توانند بدون تلاش به نتیجه مطلوب برسند سخت در اشتباهند.

برای رسیدن به موفقیت باید موانع را از سر راه برداشت و برای برداشتن موانع ریز و درشت باید قدم‌های اساسی برنامه‍ریزی شده برداشت.

از شکست نترسید

بسیاری از داوطلبان به خاطر ترس از شکست به اندازه کافی تلاش نمی‌کنند و احساس می‌کنند که دیگر دیر شده است در صورتیکه اینگونه نیست می‌توان با برنامه‌زیری بهینه نتایج نهایی را تا حد زیادی تغییر داد.

آنچنانکه بررسی عملکرد بسیاری از داوطلبان در گروه‌های آزمایشی مختلف نشان می‌دهد که نمرات متوسط مثبت هم می‌تواند به میزان قابل توجهی رتبه داوطلبان را بهبود دهد پس هیچ‌گاه برای درس خواندن و تلاش کردن دیر نیست.

شناخت منابع سوالات و بخش‌های مهم برای داوطلبان می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد. بودجه‌بندی دروس و شناسایی نقاط ضعف از منابع پرسوال بسیار اهمیت دارد.

برای عمل بهتر به برنامه‌ریزی درسی به داوطلبان توصیه می‌شود که فهرستی از عواملی که موجب می‌شود اراده داوطلب را سست کند یا اینکه او را مشغول کند تهیه شود.

مثلا شاید برای داوطلبی تماشای تلویزیون بسیار سرگرم‌کننده باشد این داوطلبان باید مکان مطالعه خود را حدالامکان دورترین نقطه به تلویزیون انتخاب کند یا زمانی را برای مطالعه انتخاب کند که تلویزیون در خانه خاموش است. اینگونه می‌توان راحت‌تر به برنامه‌ها عمل کرد و نتایج بهتری را گرفت.

توصیه دیگر به داوطلبان آزمون‌ها این است که توان خود را بشناسند و براساس آن برنامه‌ریزی کنند چراکه برنامه‌ریزی بالاتر از توان باعث خستگی زودتر از موعد می‌شود و ادامه راه سخت خواهد شد.

داوطلبان اگر در پايان يک هفته، متوجه شدند که بخش قابل ملاحظه‌ای از تصميمات خود را اجرا نکرده‌اند، برنامه‌ خود را بازبيني و قسمت‌های کم اهميت‌تر آن را حذف کنند. کارشناسان به پشت کنکوری‌ها توصيه می‌کنند که ايام نوروز را به جمع بندی دروس سال آخر اختصاص دهند.

در اين دوره می‌توان به رفع اشکلات مربوط به دروس سال آخر پرداخت و با جمع‌بندی دروس برای مرحله پايانی، که مرور همه سر فصل‌هاست، آماده شد.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کنکور 99 مطالعه کنکوری برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۷۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • فرصت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی تا ۱۸ اردیبهشت