Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نامین شاهرخی» رییس کمیته پیشگیری از بیماری های واگیردار بهزیستی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره پذیرش کودکان بی سرپرست در شرایط خاص توسط سازمان بهزیستی گفت: درست است که منع پذیرش در مراکز بهزیستی به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا لحاظ شده است، اما ما موارد خاص و استثناء را نیز لحاظ کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در موارد خاص به طور مثال به دستور قاضی و یا در زمانی که مددکار احساس کند که کودک بی سرپرست بوده و باید در مرکز ما نگهداری شود، اینگونه نیست که به هیچ وجه پذیرش نداشته باشیم و در موارد خاص یعنی با نظر مددکاران یا دستور قاضی پذیرش کودکان انجام می شود.

وی در پاسخ به این سوال که تکلیف کودکی که والدینش به بیماری کرونا مبتلا شده و در بیمارستان بستری هستند و کسی سرپرستی او را قبول نکند، چیست؟ گفت: طبق دستورالعمل و بخشنامه های ابلاغ شده ما در تمامی مراکز بخش قرنطینه ایجاد کرده ایم و اگر کودکی به دلیل ابتلای والدینش به کرونا مدتی بدون سرپرست باشد با توجه به اینکه ممکن است این کودک در دوره نهفتگی باشد، چنانچه این کودک به ما ارجاع داده شود ما این کودک را در قسمت قرنطینه یکی از مراکزمان نگاه می داریم تا 14 روز به اتمام برسد. 

رییس کمیته پیشگیری از بیماری های واگیردار بهزیستی استان تهران ادامه داد: چنانچه بعد از 14 روز والدین کودک بهبودیافته و یا اقوامی از کودک برای تحویل کودک به بهزیستی مراجعه کنند ما کودک را تحویل می دهیم، در غیر اینصورت بعد از سپری شدن دوره قرنطینه این کودک وارد مرکز و در کنار دیگر کودکان قرار می گیرد.

شاهرخی خاطرنشان کرد: در هیچ یک از مراکز شبه خانواده و مراکز نگهداری کودکان کار تاکنون موردی از ابتلا به کرونا گزارش نشده است. 

وی درباره اجرای طرح آموزش پیشگیری از ابتلای کرونا به کودکان کار و خیابان گفت: ما کمپینی برای جمع آوری کودکان کار داشتیم و همچنین توانمندسازی و پشتیبانی از خانواده های این کودکان که متاسفانه به دلیل شیوع بیماری کرونا این طرح متوقف شد، اما در راستای کاهش شیوع بیماری کرونا اقداماتی را انجام دادیم. 

رییس کمیته پیشگیری از بیماری های واگیر دار بهزیستی استان تهران با بیان اینکه کودکان کار و خیابان شامل دو بخش کودکان کار و کودکان زباله گرد هستند، تصریح کرد: شهرداری در بخش کودکان زباله گرد دستورالعملهایی را برای پیمانکاران در خصوص ممنوعیت بکارگیری کودکان برای زباله گردی صادر کرد. در بخش کودکان کار نیز ما با توجه به اینکه بحث جمع آوری ملغی شده بود، در راستای کاهش شیوع در بین این کودکان اقداماتی را انجام دهیم و خوشبختانه با بودجه ای که از سوی بنیاد مستضعفان در اختیار بهزیستی قرار گرفت توانستیم اقلام بهداشتی تهیه کرده و به صورت گسترده توسط سازمان های مردم نهاد در بین کودکان کار توزیع کنیم، اما از آنجا که گستره کار در استان تهران بسیار بالاست از ظرفیت اورژانس اجتماعی نیز در تهران برای این منظور بهره گرفتیم.

وی با بیان اینکه برآورد ما از کودکان کار در تهران بین 2 هزار تا 2500 نفر است، البته با توجه به شرایط آب و هوا این تعداد متغیر است، ادامه داد: طرح توزیع اقلام بهداشتی، آموزش و آگاه سازی خانواده های این کودکان در حال حاضر توسط اورژانس اجتماعی و سازمان های مردم نهاد در حال انجام است و خوشخبتانه این طرح از سوی خانواده های این کودکان نیز مورد استقبال واقع شد. همچنین با توجه به اینکه ما برای این کودکان یک بسته بهداشتی در نظر گرفته بودیم، برای جلوگیری از هر نوع سوء استفاده و فروش این بسته ها در سرچهارراهها توسط دستفروشان مقرر شد، این اقلام بهداشتی در بسته های کوچک آماده شده و در چندین مرحله بین کودکان توزیع کنیم. این طرح تا انتهای بیماری کرونا به صورت دوره ای ادامه خواهد داشت. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا بیماری کرونا استان تهران کودکان کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آنها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلاء به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آنها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین منجر به اکثر موارد تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6097590

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها