Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران جزئیات رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸ را که از چند روز پیش آغاز شده است، بیان کرد و گفت که این رزمایش تا زمان ریشه‌کنی ویروس کرونا از کشور ادامه خواهد داشت. تاریخ انتشار: 14:35 - 01 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۷۵۷۱

امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با بیان اینکه رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸ از چند روز پیش با هدف جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی محوری، کلید خورده است، گفت: البته نیروی زمینی ارتش قبل از شروع رزمایش نیز اقدامات خود را در راستای مقابله با ویروس کرونا آغاز کرده بود که این اقدامات در جریان رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸ به صورت دقیق سازمان‌بندی و محوربندی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در همین مدت کوتاه ورود و شیوع ویروس کرونا به کشورمان، تجهیزات مبتکرانه و خلاقانه‌ای در نیروی زمینی ارتش طراحی، ساخته و بکارگیری شدند، عنوان کرد: طی یک ماه گذشته توانستیم نزدیک به ۷۰ خودرو رفع آلودگی را با تجهیزات کاملا ابتکاری مجهز کنیم. همچنین دوربین‌های حرارتی که می‌توانند حرارت بدن چندین نفر را به صورت همزمان اندازه‌گیری و مشخص کنند، در رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸ نیروی زمینی ارتش بکارگیری شدند.

فرمانده نزاجا با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش از یک هفته پیش رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸ را در دو استان قم و گیلان به عنوان استان‌های هدف آغاز کرد، گفت: طی همین یک هفته، ۷ استاندار کشورمان از نیروی زمینی تقاضا کردند که سامانه‌هایی را که در جریان این رزمایش بکارگیری شده است، در آن استان‌ها نیز فعال شود.

بیشتر بخوانید:

گزارش تصویری آغاز رزمایش پیشگیری و پایش شیوع کرونا توسط ارتش

امیر حیدری با بیان اینکه ما در جریان رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸، در هر کجا که حصور پیدا می‌کنیم پنج اقدام ویژه را انجام می‌دهیم، گفت: اقدام اول ما استقرار واحد‌های پایش و شناسایی به صورت مکانیزه با دوربین‌های حرارتی، دستگاه‌های تب‌سنج، سامانه رفع آلودگی و همچنین یک تیم امداد و نجات پزشکی در مبادی ورودی شهر‌های بزرگ و مراکز استانی است. سنسور‌های سامانه رفع آلودگی هر خودرویی را که وارد این گلوگاه شود، به صورت اتوماتیک ضدعفونی بیرونی می‌کنند. سپس سرنشینان خودرو به داخل کریدور دوربین حرارتی هدایت می‌شوند و نفرات پایش می‌شوند. تمام این پروسه در مدت زمان کمتر از یک دقیقه انجام می‌شود. اگر عزیزی مشکوک به ابتلا به کرونا باشد، به سمت کادر درمانی و پزشکی مجهزی که در آنجا مستقر است هدایت می‌شود و اگر لازم باشد، از سفر وی ممانعت به عمل می‌آید و به مرکز پیش‌بینی شده اعزام می‌شود.

وی با بیان اینکه اقدام دوم نیروی زمینی ارتش در جریان لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸، استقرار پرتعداد ایستگاه‌های پایش و شناسایی افراد مبتلا به کروناست، گفت: به عنوان مثال، تجهیزات غربالگری نیروی زمینی ارتش در ۳۰ نقطه از شهر قم که عموما نقاط پرجمعیت هستند، مستقر و بکارگیری شده‌اند.

فرمانده نزاجا ادامه داد: ضدعفونی کردن شهر‌ها و معابر از دیگر اهداف رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸ است و نیروی زمینی ارتش به حالت تهاجمی این کار را انجام می‌دهد. از سوی دیگر ایجاد بیمارستان‌های صحرایی و در اختیار قرار دادن بیمارستان‎‌های ثابت تخصصی و فوق تخصصی نیروی زمینی ارتش به وزارت بهداشت و درمان، از دیگر اقدامات انجام شده در جریان رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸ است.

امیر حیدری با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش دارای ۲۸ بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی است که همگی در خدمت وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته تا در صورت اقتضا از آن‌ها استفاده به عمل بیاید، یادآور شد: در شهر تهران دو بیمارستان «خانواده» و «هاجر» نیروی زمینی ارتش در خدمت وزارت بهداشت و درمان است و در حال حاضر نیز افراد مبتلا به کرونا در این دو بیمارستان بستری هستند. همچنین بیمارستان «بعثت» نیروی هوایی و بخشی از بیمارستان «گلستان» نیروی دریایی ارتش برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در خدمت وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته‌اند.

وی افزود: در تمام شهر‌های کشور که ارتش و یا نیروی زمینی در آن شهر‌ها حضور دارد، توانسته‌ایم بیش از ۳۰۰ ایستگاه پایش سلامت را ایجاد کنیم.

امیر حیدری در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: بالگرد‌های هوانیروز در سیل سال گذشته که ۲۱ استان را در بر گرفت با جانفشانی مثال‌زدنی به پرواز در آمدند. همانطور که شاهد بودیم در جریان سیل غرب کشور در ابتدای سال ۹۸، بالگرد‌های هوانیروز در یک روز ۵۳۰ سورتی پرواز انجام دادند. هوانیروز در حال حاضر نیز در مسیر انتقال بیماران اورژانسی کرونا در حال خدمت است.

وی در همین رابطه گفت: طبق قراردادی که با مراکز اورژانس داریم، بالگرد‌های هوانیروز ارتش در تمام استان‌های کشور مستقر هستند و برای عملیات پروازی جهت نجات جان هموطنان چه هموطنان آسیب‌دیده از جهت بروز تصادف چه هموطنان مبتلا به کرونا یا سایر بیماری‌ها، آماده هستند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش یادآور شد: چندین فروند بالگرد را با یک فناوری قابل توجه آماده کرده‌ایم تا بتوانیم مواد ضدعفونی‌کننده را از طریق هوایی پخش کنیم که الحمدلله تا امروز نیاز نبوده است، ولی این توانایی در نیروی زمینی ارتش نهادینه شده و در صورت نیاز از آن استفاده می‌شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش همچنین تصریح کرد: رزمایش لبیک یا امام خامنه‌ای ۹۸ تا زمان ریشه‌کنی ویروس کرونا از کشور ادامه خواهد داشت و روز انتهایی رزمایش ما آن روزی خواهد بود که عزیزان مسئول در وزارت بهداشت و درمان، ریشه کنی ویروس کرونا از کشور را اعلام کنند.

امیر حیدری در پایان با بیان اینکه ارتش در رکاب ولایت، فدایی ملت است، گفت: خداوند متعال را شاکر هستیم که در هنگام وقوع بحران، سربازان گوش به فرمان فرمانده معظم کل قوا در نیرو‌های مسلح در خدمت مردم هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش مقابله با کرونا فرمانده نیروی زمینی ارتش وزارت بهداشت و درمان بالگرد های هوانیروز امیر حیدری شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۱۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد

ارتش رژیم اشغالگر روز سه‌شنبه اعلام کرد: «نیروی هوایی در ماه‌های آینده به طور کامل سامانه دفاع موشکی پاتریوت آمریکایی را کنار گذاشته و سامانه‌های پیشرفته‌تری را جایگزین آن خواهد کرد.»

به گزارش ایسنا، روزنامه «تایمز رژیم صهیونیستی» به نقل از بیانیه‌ای در وبگاه ارتش اشغالگر نوشت: «سیستم پاتریوت که در نیروی هوایی اسرائیل با نام "یاهالوم" (کلمه عبری به معنای «الماس») شناخته می‌شود، ظرف ۲ ماه برای همیشه از رده خارج می‌شود.»

فرمانده تیپ ۱۳۸ نیروی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی که سیستم پاتریوت را اداره می‌کند، گفت: «در حال حاضر در حال کاهش تعداد آتشبارها تا زمان خاموش کردن کل سامانه هستیم.»

در فوریه گذشته، فرماندهی نیروی هوایی اشغالگران گزارش داد که در حال توقف فعالیت چندین آتشبار پاتریوت است و اعضای نیروی هوایی به جای آن آموزش کار با سیستم «گنبد آهنین» را می‌گذرانند.

سامانه پاتریوت ساخت آمریکا برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ در جنگ اول خلیج فارس برای رهگیری موشک‌های «اسکاد» در اراضی اشغالی مستقر شد، اما اولین استفاده واقعی از آن در سال ۲۰۱۴ برای رهگیری پهپاد حماس بود.

در طول دهه گذشته، طبق گفته ارتش اشغالگر، این سامانه تنها ۱۰ هدف را رهگیری کرده و موشک رهگیر همیشه در برابر چالش نبوده است، به طوریکه در طول سال‌ها نتوانست اهداف زیادی را ساقط کند.

رژیم صهیونیستی چندین سامانه موشکی دفاع هوایی از جمله «گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» دارد.

این بیانیه ارتش اشغالگر ۲ هفته پس از آن منتشر شد که سیستم دفاع هوایی اسرائیل در معرض بزرگترین آزمایش تاریخ خود یعنی حملات مستقیم ایران به اراضی اشغالی با صدها موشک و پهپاد قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از تیپ ۶۵ نوهد نیروی زمینی ارتش
  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • ارتش ایران در اوج آمادگی و اقتدار است
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • بیمار خارگی با بالگرد در شرایط بد آب هوایی اعزام شد
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟