Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت در جلسه پرسش و پاسخ به سؤالات خبرنگاران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با بیان اینکه خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته در ۱۳ استان کشور شاهد کاهش شیوع ابتلا به ویروس کرونا بوده‌ایم، اظهار داشت: ما بارها تاکید کرده‌ایم اگر تا دو هفته آینده مردم نکات بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند و از سفر کردن پرهیز کنند زنجیره انتقال کرونا قطع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: موارد بسیاری مشاهده می‌کنیم که افراد زیر ۱۴ سال ناقل این بیماری هستند که در هنگام سفر کردن و مراجعه به اماکن عمومی یا در دید و بازدیدها می‌توانند این بیماری را به افرادی که از سن و سال بالایی برخوردار هستند یا دارای بیماریهای زمینه‌ای هستند انتقال دهند.

 معاون بهداشت وزارت بهداشت با گلایه از هموطنانی که در این روزها بدون توجه به توصیه‌های پزشکان و وزارت بهداشت به مسافرت رفته‌اند اظهار داشت:‌ ما به این افراد توصیه می‌کنیم از تجمع و حضور در اماکن شلوغ پرهیز کنند و در صورت مشاهده هر گونه علائم بیماری با شماره تماس ۴۰۳۰ ارتباط برقرار کنند. همچنین لازم است این افراد در صورت مشاهده علائم اقدام به خود قرنطینگی در منزل کنند.

رئیسی با بیان اینکه کنترل و غربالگری دقیق در ورودی های استان‌ها در حال انجام است گفت: ما نمی‌توانیم اعلام کنیم با این اقدام صد در صد موارد ابتلا را شناسایی می‌کنیم اما کنترل نکردن بیماران و افراد ناقل نیز کاری اشتباه است. بسیاری از کشورهای اروپایی در حال حاضر در بحران شیوع کرونا قرار دارند و از قوه قهریه مانند جریمه برای پیشگیری از حضور افراد در تجمع‌ها استفاده می‌کنند اما ما تلاش کردیم با ارائه توصیه‌های بهداشتی مردم را آگاه کنیم. 

وی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از افراد مبتلا جزو ساکنان بومی شهرهای استان‌ها هستند توضیح داد: در حال حاضر اطلاعات دقیقی در این باره در دسترس نیست و ما در حال جمع‌آوری این اطلاعات از طریق اپلیکیشن‌ها و خانه‌های بهداشت هستیم. اما به طور کلی بار مراجعه به استان‌های شمالی کاهش یافته و با افزایش بار مراجعه به استان‌های جنوبی مواجه هستیم.به طور کلی در این ۱۳ استانی که شاهد کاهش شیوع هستیم می‌توانیم اعلام کنیم چنین افرادی در منازل خود حضور بیشتری داشتند و از مسافرت کردن پرهیز کردند.

 معاون بهداشت وزارت بهداشت در پایان اظهار داشت: کیت تشخیص کرونا برخلاف ادعاهای مطرح شده در برخی رسانه‌ها از دو ماه قبل در کشور چین تولید شد و ما از یک ماه قبل این کیت‌ها را از چین تحویل گرفتیم و بلافاصله بعد از تشخیص بیماری نتایج را در رسانه‌ها اعلام کردیم. در مورد کیفیت کیت‌های داخلی و خارجی نمی‌توان به صورت دقیق اظهار نظر کرد اما در حال انجام آزمایش‌های بالینی هستیم تا در صورت تائید شدن کیفیت کیت‌های داخلی آزمایشات بیشتری را به صورت روزانه انجام دهیم. ما هنوز از پیک بیماری عبور نکرده‌ایم و اینکه در برخی استان‌ها شاهد کاهش شیوع بوده‌ایم به معنای این نیست که نباید نکات بهداشتی را رعایت کنیم. خوشبختانه درصدی از تخت‌های آی‌سی‌یو در استان‌هایی که در بحران قرار داشته‌اند طی روزهای اخیر خالی شده‌اند.

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1367261

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت بهداشت استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سبانت، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با اشاره به انباشت زباله در نوار غزه، درباره شیوع بیماری‌های واگیردار و وقوع اپیدمی در این باریکه هشدار داد.

آنروا با تاکید بر افزایش دما با نزدیک شدن فصل تابستان اعلام کرد که زباله در سراسر نوار غزه تلنبار شده و حشرات و موش‌ها و همچنین بیماری‌ها و اپیدمی‌ها رو به افزایش است.

به گفته این آژانس، فقدان سیستم بهداشت مناسب شرایط را وخیم‌تر می‌کند. هشدارها درباره شیوع بیماری‌های واگیر در شهر غزه پس از انباشت حجم وسیعی از زباله و فاضلاب در خیابان‌های این شهر، تشدید شده است. همچنین اجساد باقیمانده زیر آوار بمباران وحشیانه رژیم صیهونیستی نیز به این هشدارها دامن می‎‌زند.

کد خبر 6097958

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • کره جنوبی سطح هشدار خود را در ۵ سفارتخانه افزایش داد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح