Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از لایوساینس این گزارش تحقیقی را که مرکز روزنامه‌نگاری تحقیقی پروپابلیکا (ProPublica) تهیه کرده است.

یک پزشک در بخش اورژانس در شهر آمیت در لوئیزیانای آمریکای پس از آنکه بدون تجهیزات محافظ در این بخش کار کرده بود، به پروپابلیکا گفت در ۹ مارس مبتلا به بیماری کووید-۱۹ ناشی از ویروس جدید کرونا تشخیص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشک می‌گوید: «مطمئنم که هر کسی را که معاینه‌ کرده‌ام در معرض ابتلا به ویروس قرار داده‌ام.»

ژورنال انجمن پزشکی آمریکا (جاما) در ۱۷ مارس گزارش کرد ۹ درصد موارد کووید-۱۹ در ایتالیا تا ۱۵ مارس مربوط به کارکنان پزشکی می‌شود. البته این گزارش مشخص نمی‌کند این پزشکان در خانه در معرض ویروس قرار گرفته‌اند یا در محل کار.

لیام یور، عضو هیات مدیره شاخه واشنگتن انجمن پزشکان اورژانس آمریکا می‌گوید: «خطری که کارکنان مراقبت‌های بهداشتی ما را تهدید می‌کند، یکی از بزرگترین آسیب‌پذیری‌های نظام مراقبت‌های بهداشتی در همه‌گیری‌های مانند همه‌گیری فعلی است. بسیاری از بخش‌های اورژانس و سیستم‌های مراقبت بهداشتی در آمریکا در شرایط عادی هم با کمبود این وسائل مواجه هستند.»

کمبود تجهیزات محافظتی باعث سردرگمی و آشوب در بسیاری از مراکز پزشکی دیگر در آمریکا هم شده است. مراکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا(CDC) در مواجه به این کمبودها، سختگیری دستورالعمل‌هایشان درباره استفاده از این تجهیزات را کاهش داده‌اند و اجازه استفاده از ماسک‌های معمولی جراحی را به جای ماسک‌های تنفسی N95 را داده‌اند.

به گزارش پروپابلیکا، CDC به کارکنان پزشکی توصیه کرده است در صورتی که هیچ ماسکی در اختیار نباشد می‌توانند از «ماسک‌های دست‌ساز» ساخته‌شده از روسری یا دستمال استفاده کنند.

پروپابلیکا با ۶۵ پزشک صحبت کرده است و ۳۱ نفر از آنها می‌گویند «از آنها خواسته شده است اقداماتی مانند استفاده دوباره از ماسک‌های محافظ یکبار مصرف را انجام دهند که برایشان ناراحت‌کننده بوده است.» و ۲۹ نفر از این پزشکان یادآور شدند کمبود این تجهیزات یکی از دلایل نگرانی آنها است.

پزشکان در چند ایالت آمریکا به پروپابلیکا گفتند که بیمارستان‌ها در چند ایالت آمریکا سختگیری دستورالعمل‌های محافظتی برای پزشکان در هنگام کار با بیماران علامت‌دار را کاهش داده‌اند. این بیمارستان‌ها همچنین ماسک‌های N95 را در انبار نگهداشته‌اند تا برای موقعیت‌های جدی‌تر مثلا هنگامی لوله‌گذاری تنفسی بیماران بدحال به کار ببرند.

بر اساس گزارش پروپابلیکا برخی از بیمارستان‌ها تا حدی پیش رفته‌اند که به کارکنان مراقبت بهداشتی توصیه می‌کنند ماسک‌های یک بار مصرف را دوباره استفاده کنند.

آیا زدن ماسک به جلوگیری از انتشار کوروناویروس کمک می‌کند؟ کد خبر 494229 برچسب‌ها كروناويروس آمریکا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دستگیری دانشجویان آمریکایی در جریان جنبش اعتراضی در حمایت از فلسطین آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" توصیف کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ‌ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به  اخبار منتشره در رسانه‌های آمریکایی مبنی بر دستگیری حداقل 900 نفر از معترضان توسط پلیس آمریکا در جریان اعتراضات دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" خواند.

طبق گزارش "ای‌بی‌سی آریزونا"، از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در 18 آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر ایالات متحده به 1000 نفر رسیده است.

این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه برپا کنند.

فیلم‌هایی از پلیس آمریکا که در کالج‌های مختلف حاضر شده‌ تا تظاهرات‌ها حامیان فلسطین را متلاشی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمانانتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۰۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا دستگیر شدند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس شمال یمن را بمباران کرد
  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند