Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نیویورک‌تایمز پژوهشگران در مقاله‌شان در ژورنال پزشکی نیوانگلند نوشتند: «هیچ نفعی از تجویز این داروها مشاهده نشد.»

این بررسی داروی کالترا (Kaltera) را به آزمایش گذاشته بود که ترکیبی از دو داروی ضدویروسی لوپیناویر و ریتوناویر است که به‌طورمعمول برای درمان بیماران دچار عفوت با اچ‌آی‌وی یا ویروس ایدز به کار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر هیچ داروی اختصاصی برای درمان کروناویروس جدید وجود ندارد و پزشکان در سراسر جهان از روی ناچاری در حال آزمایش داروهای گوناگون هستند به این امید که دارویی را بیابند که بیماران به‌خصوص بیماران بدحال کمک کند. چندین داروی ضدویروسی به عنوان درمان‌های بالقوه در نظر گرفته شده‌اند، اما تابه‌حال تأثیربخشی هیچ‌کدام ثابت نشده است.

گرچه نتایج این بررسی نومیدکننده بود، اما پژوهشگران می‌گویند بر اساس نتایج یک بررسی نمی‌تواند حرف آخر را در این باره زد و پیشنهاد می‌کنند بررسی‌های بیشتری درباره تجویز زودهنگام‌تر این داروها یا ترکیب‌ کردنشان با داروهای دیگر انجام شود.

این بررسی بر روی ۱۹۹ فرد بزرگ‌سال در سنین ۴۸ تا ۶۸ انجام شد که با بیماری شدید کووید-۱۹ در بیمارستان جین یان-تان در ووهان چین بستری شده بودند.

در طول ۱۴ روز بررسی، نیمی از بیماران فقط درمان حمایتی استاندارد را دریافت کردند و نیمی دیگر علاوه بر مراقبت‌های استاندارد داروهای ضد ویروس ایدز دریافت کردند. درمان حمایتی استاندارد شامل درمان‌های معمول برای ذات‌الریه ازجمله تجویز اکسیژن در صورت نیاز و سایر داروهای لازم برای پایدار و راحت نگه‌داشتن بیمار بود. در پایان این دوره معلوم شد تجویز داروهای ضد ویروس ایدز باعث کوتاه شدن دوره بیماری یا جلوگیری از مرگ بیماران نشده است.

پزشکان به ناچار داروهای گوناگون را تجویز می‌کنند

گزارش‌های اولیه از چین در هنگام اوج شیوع بیماری در این کشور حاکی از بود که پزشکان برای درمان بدحال به آن‌ها آنتی‌بیوتیک و داروهای ضدویروسی (مربوط به سایر بیماری‌های ویروسی) را داده بودند تا جلوی پیشرفت عفونت ویروسی و عفونت‌های باکتریایی ثانوی را که ممکن بود به بیماری اولیه اضافه شوند، بگیرند.

پزشکان چینی همچنین برای برخی از بیماران هم برای مهار التهاب شدید و واکنش بیش از دستگاه ایمنی که خودش می‌تواند مرگبار باشد، داروهای استروئیدی یا کورتونی و سایر داروهای ضدالتهاب تجویز کرده بودند.

در حالیکه شواهد قطعی بر مؤثر بودن هیچ‌کدام از این داروها وجود ندارد، اما در حالیکه همه‌گیری ویروس کرونا به سرعت در حال پیشرفت ست، پزشکان داروهایی را که حتی داده‌های مقدماتی سودمندیشان را نشان می‌دهند، برای نجات جان بیماران تجویز می‌کنند. بسیاری از این پزشکان حتی مجبورند پروتکل‌های درمانی خاص خودشان را ابداع کنند.

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا (CDC) فعلاً فقط درمان‌های حمایتی را توصیه می‌کند و می‌گوید در حال حاضر شواهدی در حمایت از تجویز داروهای ضدویروسی موجود یا داروهای ضدالتهابی برای بیماران وجود ندارد.

کد خبر 494282 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو ویروس ایدز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند