Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزیر علوم از تمهیدات این وزارتخانه برای ادامه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها در صورت تداوم شرایط اضطرار ناشی از ویروس کرونا و تعطیلی‌ها در سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، برخی کاربران فارس با ثبت سوژه در سامانه فارس خواستار «تعطیلی دانشگاه‌ها برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا» شدند که این کمپین جواب داد و با نظر کمیته ملی مدیریت کرونا، دانشگاه‌ها و مدارس تا اطلاع ثانوی تعطیل اعلام شد و زمان بازگشایی دوباره کلاس‌های درس هم منوط به نظر این کمیته خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون با شنیده شدن احتمالاتی مبنی بر تداوم تعطیلی بعد از تعطیلات نوروز ۹۹، وزارتخانه‌های مسوول آموزش تدابیری را برای احتمال ادامه شرایط اضطراری اندیشیده‌اند.

* تمهیدات وزارت علوم برای تداوم آموزش در دانشگاه‌ها در صورت ادامه وضعیت اضطراری در سال ۹۹

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی تمهیدات وزارت علوم برای ادامه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها در صورت تداوم شرایط اضطرار ناشی از ویروس کرونا در سال ۹۹ را تشریح کرد و اظهارداشت: روش برگزاری کلاس‌ها و دیگر امور درسی دانشجویان در شرایط اضطرار فعلی اخیرا به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.

به گفته وی، با این دستورالعمل، با توجه به شرایط پیش آمده اختیار دانشگاه‌ها در برگزاری کلاس‌های الکترونیکی بیشتر شده است، زیرا طبق پیش‌بینی دانشگاه‌هایی که در طول ۲۰ روز گذشته آموزش الکترونیکی را آغاز کرده‌اند عملا قبل از سال ۹۹، سقف ۱۰ درصد برای آموزش الکترونیکی را پوشش داده‌اند و نیاز به عبور از سقف قبلی ۱۰ درصد برای ارایه آموزش‌های الکترونیکی داشتند.

*سقف ۱۰ درصد آموزش الکترونیکی دانشگاه‌ها پر شد

وی گفت: با توجه به اینکه ممکن است شرایط اضطراری در کشور پابرجا باشد و تعطیلی‌های دانشگاه ادامه داشته باشد و کمیته ملی مدیریت کرونا ضرورت برگزار نشدن کلاس‌های حضوری در سال ۹۹ را تشخیص دهد، به دانشگاه‌ها مجوز داده شد که بتوانند بیش از ۱۰ درصد دروس را هم به صورت آموزش الکترونیکی ارائه کنند.

به گفته وی، تشخیص این موضوع که دانشگاه چه درس‌هایی و چند درصد از درس را به صورت غیرحضوری ارائه کند به عهده شورای آموزشی دانشگاه گذاشته شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر علوم آموزش فناوری وزارت علوم علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم دانشگاه ها در صورت آموزش الکترونیکی سال ۹۹ ۱۰ درصد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی این دانشگاه خبر داد.

سیدمحمد محمدی در آیین افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در دانشگاه آبادان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های نوین آموزشی، اظهار کرد: در فضای علمی جدید، انتظار تحول در شیوه‌های نوین آموزشی وجود دارد که یکی از این حوزه‌ها، آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در این دانشگاه، ادامه داد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، یکی از واحدهایی است که در همه دانشگاه‌ها مورد توجه است. در این مرکز، راه‌حل‌های نوین توسعه آموزش پزشکی با مشارکت اساتید و دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این مرکز با تلاش معاونت آموزشی دانشگاه راه‌اندازی شده است و فضای خوبی برای مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز منجر به تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است. امیدواریم بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

محمدی گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد