Web Analytics Made Easy - Statcounter

گسترش ویروس کرونا در کشورهای عربی و آفریقایی نیز سایر دیگر کشورها ادامه دارد. در این کشورها تدابیر گوناگونی برای مقابله با این بیماری دنیا گیر اتخاذ شده است از قرنطینه برخی شهرها گرفته تا وضع منع آمد و شد و تعطیلی همه نهادهای دولتی و خصوصی، مراکز تجاری، مدارس و دانشگاه‌ها که موجب مختل شدن زندگی عادی مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار بین الملل- عربستان

خبرگزاری عربستان (واس) امروز جمعه به نقل از یک مقام وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که از فردا شنبه همه پروازهای داخلی،و حرکت اتوبوس، تاکسی و قطار در سراسر عربستان به مدت 14روز متوقف می‌شود.

عربستان این اقدام را در راستای تکمیل اقدامات پیشگیرانه مورد توصیه وزارت بهداشت برای مقابله با شیوع بیش‌تر ویروس کرونا در این کشور اعلام کرد.

عربستان تاکنون 274 مورد ابتلا به ویروس کرونا را ثبت و ادعا کرده که  از این میان هیچ فوتی نداشته است.

عربستان همچنین اعلام کرد که حضور و برپایی نماز در صحن‌های «حرمین شریفین» به خصوص در روز جمعه نیز متوقف شده است.

عربستان از روز سه شنبه برپایی نماز در مساجد را نیز هم متوقف کرده بود، اما گفته بود در حرمین شریفین ادامه دارد.

شاه سعودی شامگاه پنجشنبه هشدار داده بود که  کشورش در مقابله با ویروس کرونا مرحله ای دشوارتر را پیش رو دارد.

همه مراکز تجاری، سینماها و رستوران‌ها هم در عربستان تعطیل شده مناسک عمره هم متوقف و منطقه القطیف که عمدتا شیعه نشین است، هم به دلیل شیوع بیش‌تر ویروس در آنجا قرنطینه شده است.

عربستان روز چهارشنبه فعالیت بخش اعظم نهادهای خصوصی در این کشور را هم برای مدت 15 روز متوقف کرد و به شرکت‌ها توصیه کرد سیاست دورکاری را به کار گیرند.

کویت

در کویت هم گسترش ویروس کرونا مدارس و دانشگاه‌ها را تا چهار ماه دیگر هم تعطیل کرد.

هیئت دولت کویت با اعلام ثبت 148 مورد ابتلا به ویروس کرونا تا به امروز اعلام کرد که مدارس و دانشگاه‌های دولتی و خصوصی این کشور تا سوم آگوست تعطیل است و از روز چهارم از سر گرفته می‌شود.

اردن

«امجد العضایله» وزیر مشاور در امور اطلاع رسانی اردن امروز جمعه اعلام کرد که از فردا شنبه قانون منع آمد و شد در همه مناطق اردن به اجرا درخواهد آمد.

او تاکید کرد کسانی که از این قانون سرپیچی کنند مجازات تا یک سال حبس در انتظار آنهاست.

بر اساس تصمیم مذکور همه مغازه‌ها و مراکز تجاری هم در همه جای اردن بسته می‌شود و در صبح روز سه شنبه 24 مارس زمان‌های مشخصی اعلام می‌شود که در آن به شهروندان اجازه خروج از منزل برای رفع نیازهایشان داده می‌شود.

از این میان افرادی که از سوی دولت اردن مجوز خروج برای رفتن به سر کار خود گرفته‌اند از قانون فوق الذکر مستثنی می‌شوند و کسانی هم که به دلایل اورژانسی نیاز به مراجعه به پزشک دارند باید به حوزه حمایت شهروندنی سرویس امنیت عمومی اطلاع بدهند تا تدابیر لازم برای آننها اتخاذ شود.

وزارت بهداشت اردن آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را تا روز پنجشنبه 69 نفر اعلام کرده است.

فلسطین

«می کیله» وزیر بهداشت فلسطین هم امروز جمعه اعلام کرد که 17 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا که در شهر بیت لحم در کرانه باختری در  قرنطینه بودند بهبود یافتند و آزمایش 19 نفر از شهروندان هم که مشکوک به ابتلا بودند منفی شده است و با این حساب تعداد مبتلایان قطعی به 31 نفر تقلیل یافته است.

شهر بیت لحم که بیش‌ترین تعداد مبتلایان قطعی و افراد مشکوک مبتلا به کرونا را در خود جای داده از ده روز پیش در قرنطینه است و ورود و خروج به آنجا ممنوع است.

الجزائر

خطوط هوایی الجزائر هم امروز پنجشنبه از لغو همه پروازهای داخلی خود در چارچوب اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داد.

وزارت بهداشت الجزائر شمار مبتلایان به این ویروس را تا پنجشنبه شب 92 نفر خوانده و گفته که 400 نفر هم مشکوک به ابتلا هستند و 9 نفر از جمله یک بازیکن سابق جودو در این کشور هم فوت کرده است.

مغرب

وزارت کشور مغرب هم با اعلام حالت فوق العاده در این کشور به دنبال ثبت 58 مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور گفت که از ساعت شش عصر امروز جمعه قانون محدودیت تردد در سطح شهر اعمال می شود و مردم فقط در ساعاتی مشخص برای خرید مایحتاجشان از منزل خارج می شوند و به کارمندان و کارگران هم مجوز خروج از منزل داده می شود.

تونس

در کشور تونس هم که تاکنون 39 نفر مبتلا به ویروس و یک نفر فوتی ثبت شده است، مساجد بازارها تعطیل شدند و قانون منع آمد و شد وضع شده و همه مرزهای زمینی دریایی و هوایی بسته شدند.

مصر

هیئت دولت مصر هم با ثبت 256 مورد مبتلا تا به امروز اعلام کرد که از امروز جمعه تا 31 مارس باشگاه‌های ورزشی، رستوران‌ها، کافه‌ها و مراکز تجاری از هشت شب تا 6 صبح تعطیل است.

عراق

«عادل عبدالمهدی» نخست وزیر مستعفی عراق هم امروز جمعه دستور داد ورود زائران به شهرهای زیارتی و عتبات عالیات متوقف شود و به در طول مدتی که در شماری از استان‌های  این کشور از جمله بغداد قانون منع آمد و شد وضع شده اجازه برپایی تجمع‌ یا راهپیمایی داده نشود.

عبدالمهدی تاکید کرد که متخلفان مجبور به پرداخت جریمه خواهند شد و خودروهای متخلف هم توقیف می‌شود.

شمار مبتلایان به کرونا در عراق تا این لحظه 192 نفر بوده که از این میان 13 نفر فوت کردند.

استاندار کربلا اعلام کرد هر کدام از شهروندان مقیم کربلا اگر ازاین استان خارج شود با او مشابه مسافران به کشورهایی که در آن کرونا شایع شده تعامب می شود و باید قبل از برگشت به استان کربلا در قرنطینه باشند.

بحرین

بحرین هم با ثبت 278 مورد ابتلا و یک فوتی از امروز جمعه برپایی نماز جمعه را در همه مساجد متوقف کرد.

قطر

قطر هم با ثبت 460 مورد ابتلا به ویروس کرونا از شهروندان خود خواسته است جز در موارد ضروری از منزل خارج نشوند و از حضور در تجمعات خودداری کنند.

لبنان

وزارت بهداشت لبنان هم ظهر امروز از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به 163 مورد خبر داد و وزارت خارجه این کشور هم اعلام کرد که محموله کمک‌های پزشکی چین برای درمان کرونا به زودی وارد لبنان می‌شود.

عمان

کشور عمان هم 48 مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور را ثبت کرده است.

سودان

در کشور سودان هم دو مورد قطعی ابتلای به ویروس کرونا ثبت شده که یکی از آنها فوت کرد و 21 مورد دیگر هم مشکوک به ابتلا به این بیماری هستند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قرنطینه دولتی و خصوصی سودان کشورهای عربی مسافران ویروس کرونا قرنطینه مورد ابتلا به ویروس کرونا ویروس کرونا در این کشور وزارت بهداشت منع آمد و شد مراکز تجاری امروز جمعه روز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • انتقاد از واکنش برخی کشورهای عربی بعداز حمله سپاه به اسرائیل (فیلم)
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • رسانه‌های عبری: السنوار قهرمان کشورهای عربی و اسلامی شده است
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران