Web Analytics Made Easy - Statcounter

توئیتر برای جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست در مورد بیماری کرونا با متخصصان بهداشت همکاری می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اینگجت، حساب‌رسمی توئیتر در همین شبکه اجتماعی اعلام کرد به‌منظور جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست و فریب‌دهنده در مورد بیماری کرونا ازاین‌پس بیش از گذشته با پزشکان ویروس‌شناسی و متخصصان بهداشت همکاری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بحبوحه نبرد با ویروس کرونا برخی از کاربران فضای مجازی و به‌خصوص شبکه‌های اجتماعی به‌منظور ایجاد فشار روانی بر مردم و سوءاستفاده از شرایط کنونی جهان اطلاعاتی نادرست در مورد بیماری کرونا را منتشر می‌کنند. ازآنجایی‌که ویروس کرونا تقریباً تمامی مرزهای جغرافیایی را درنوردیده و تعدادی زیادی از مردم کشورهای مختلف را درگیر خودساخته، موجی از ترس و نگرانی شهروندان را در سرتاسر جهان فراگرفته است.

در چنین شرایطی فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی می‌تواند نقشی بااهمیت در حفظ آرامش و اطلاع‌رسانی درست و دقیق برای شکست ویروس کرونا را ایفا کنند. البته فعالیت برخی از افراد سودجو و فرصت‌طلب در بحران‌های جهانی سبب شده شبکه‌های اجتماعی به‌جای بازوهای قدرتمند برای ایجاد روحیه شاد در بین مردم به ابزاری مخرب در جهت انتشار خبرهای جعلی و دروغ در مورد ویروس کرونا تبدیل شوند.

از همین رو مدیران توئیتر تصمیم گرفتند تمامی توئیت‌هایی را که در مورد ویروس کرونا منتشر می‌شوند با کمک متخصصان بهداشت بررسی کرده و در صورت تشخیص نادرست بودن اطلاعات موجود در هر توئیت سریعاً آن‌ها را اصلاح و یا حذف کنند. متأسفانه از زمان شیوع ویروس کرونا در جهان همه‌روزه اطلاعاتی نادرست از نحوه پیشگیری از ابتلا، داروهای مصرفی در صورت ابتلا به این بیماری و تولید واکسن ویروس کرونا در فضای مجازی منتشر می‌شود و بااینکه اکثریت مردم تنها از طریق مراجع قانونی و مورد تأیید دولت‌ها اطلاعات و آمارهای مرتبط با بیماری کرونا را دریافت می‌کنند ولی عده‌ای از مردم دروغ‌های مجازی را باور کرده و هزینه‌های بیهوده‌ای را پرداخت می‌کنند.

توئیتر برای سالم‌سازی هرچه بیشتر این شبکه اجتماعی از اطلاعات فریب‌دهنده در مورد ویروس کرونا همکاری بسیار نزدیکی با سازمان بهداشت جهانی دارد. کارشناسان توئیتر به همراه متخصصان بهداشت تاکنون صدها توئیت دارای محتوای در ارتباط با ویروس کووید 19 را بررسی کرده و از صحت اطلاعات آن‌ها اطمینان کسب کرده‌اند.

توئیتر پیش از شروع همکاری با متخصصان بهداشت نیز اعلام کرده بود با هرگونه انتشار خبر نادرست دربارهٔ ویروس کرونا در این شبکه اجتماعی مقابله می‌کند. به‌غیراز توئیتر بسیار از شرکت‌های بزرگ فناوری در جهان پس از شیوع بیماری کرونا سیاست‌های خود را تغییر دادند و خواستار تلاش جمعی برای شکست این بیماری شدند.

آمارهای منتشرشده نشان می‌دهد قوانین سخت‌گیرانه توئیتر نسبت به شبکه‌های اجتماعی دیگر مانند اینستاگرام سبب کاهش فریب‌کاری در این شبکه اجتماعی و انتشار کمتر اطلاعات نادرست از ویروس کرونا می‌شود. توئیتر علاوه بر بررسی خودکار توئیت‌های مرتبط با ویروس کووید 19 از کاربران نیز خواسته است در صورت تمایل به انتشار توئیتی در مورد این ویروس با کارشناسان بهداشت فردی و عمومی مشورت کرده و از ایجاد فضای روانی متشنج با درج خبرهای اشتباه جلوگیری کنند.

انتهای پیام/4144/

 

 

منبع: آنا

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی فضای مجازی توئیتر ویروس کرونا شبکه های اجتماعی متخصصان بهداشت شبکه اجتماعی بیماری کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۶۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور