Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، پروفسور آنچا بارانوا در کانال یوتیوب تعریف کرد که چرا کروناویروس به انسان حمله کرد، چگونه یک عفونت خطرناک وارد سلول های ما می شود و چه کسی در معرض خطر است.

اسپوتنیک به نقل از یوتیوب و روزنامه "کامسامولسکایا پراودا" چاپ مسکو: یک دانشمند روسی- آمریکایی، استاد دانشگاه جورج میسون، بر اساس آخرین داده های علمی در مورد عفونت کرونا توصیه هایی را ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم آنچا بارانوا ژنتیک شناس و استاد دبیرستان ژنتیک سیستمی آن دانشگاه آمریکایی در باره حمله کنونی کرونا و اقدام های شخصی و پزشکی فرد مبتلا مصاحبه کرد.

اگر شما می دانید که در منطقه اپیدمی کرونا قرار دارید چه باید انجام بدهید؟

جواب: اول، شایان ذکر است که هیچ کس ازآنفلوانزا و سایر بیماریهای حاد تنفسی مصون نیست. اگر حالتان بد شده و مریض شدید، تب و سرفه را شروع کردید، این بدان معنا نیست که شما حتما کرونا گرفتید. هنوز  در اطراف ما هم آنفلوانزا، هم رینو ویروس ها، هم آدنو ویروس ها و ویروس های دیگر وجود دارد.

در هر صورت، با تمام این بیماری ها، شما باید مراقب حال و سلامت خود باشید و کاری کنید تا عوارض نداشته باشید.

دوم، اگر مبتلا به کرونا هستید، اما فرد مسن نیستید و به بیماری های مزمن مبتلا نیستید، نگران نباشید. به احتمال زیاد، شما بدون عوارض جدی بعد از مدتی تندرست خواهید شد. اما! شما باید تمام تلاش خود را برای جدایی تان از سایر افراد به ویژه خویشاوندان سالخورده، از طریق انزوا بکار ببرید. حداقل در یک اتاق جداگانه بمانید. اگر جدا از بقیه نزدیکان زندگی می کنید - برای مدتی از بازدید از خویشاوندان سالمند خودداری کنید و به هیچ وجه به سر کار نروید!  

سوم، اگر شما در گروه ریسک هستید، باید تمام تلاش خود را بر عدم  انتقال بیماری به مرحله حاد متمرکز کنید. حتی اگر کسی بیماری های مزمن داشته باشد، اصلا حتمی نیست که همه متلایان مجبورند شکل حاد کرونا را تحمل کنند. - انتشار ویروس در مرحله حاد بیماری بطور مستقیم در ریه ها رخ می دهد. این امر ریه ها را در وضعیتی قرار می   دهد به نام (ARDS)  سندرم پریشانی حاد تنفسی که "ادم ریه" نامیده می شود. در ریه ها چه می گذرد؟ دیواره های آلوئولی (وزیکول های موجود در ریه ها) ضخیم می شوند و مایع در آنها جمع می شود. این کار منجر به این می شود که حجم هوا در وزیکول ها کاهش می یابد و ریه ها نمی توانند به طور عادی کار کنند. فرد احساس می کند که نفس کشیدن برای او دشوار است.  در حالی که ادم ریه هنوز خیلی قوی نیست و می توانید با آن مبارزه کنید، بدون اینکه ساختار ریه ها را تخریب کنید، سعی کنید آهسته آهسته نفس بکشید. اما اگر تنفس شخص به حدی مختل شود که رنگ ظاهر او کبود شود، وی به کمک پزشکی نیاز دارد. این کمک در درجه اول مکانیکی خواهد بود. برای این کار از دستگاه تهویه مصنوعی ریه استفاده می شود. متأسفانه، اگر چنین دستگاهی به بیماری در حالت حاد وصل شود، به دلیل این که تهویه ریه ها بصورت مکانیکی انجام می شود، آلوئول های او بیش از حد کشیده می شوند. این امر منجر به این می شود که ریه ها حتی بیشتر آسیب دیده و عملکرد آنها کاهش می یابد.ید.

کد خبر 494281 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس ریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود

رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون معتقد است که کشورهای اروپایی باید درهای مذاکره با روسیه را باز نگه دارند.

به گزارش مشرق، اگر روسیه در اوکراین پیروز شود هیچ امنیتی برای ما باقی نمی‌ماند. این حرف را ماکرون در مصاحبه با رسانه فرانسوی مطرح کرد.

رئیس‌جمهور فرانسه به روزنامه «لا تریبیون» گفت که «ما با باز گذاشتن در مذاکرات با روسیه با روسیه، داریم کار درست را انجام می‌دهیم اگر این کار را نکنیم، از نظم بین‌المللی و همچنین صلح و امنیت دست می‌کشیم».

رئیس‌جمهور فرانسه البته اعلام کرد که ضروری است که سیاست «ابهام راهبردی» در قبال روسیه ادامه یابد.

ماکرون اواخر ماه آوریل در سخنرانی در دانشگاه سوربون اعلام کرده بود که اروپا باید بعد از پایان جنگ اوکراین، آماده بهبود روابط خودش با روسیه باشد.

به گفته وی، قابلیت‌های نظامی به ویژه موشک‌های بالستیک روسیه خطری برای همه کشورهای اروپایی است.

سخنگوی کرملین دیمیتری پسکوف پیش از این اعلام کرد که روسیه تهدیدی برای هیچ طرفی در اروپا نیست و امیدوار است که آنها هم در قبال روسیه همینطور رفتار کنند.

رئیس‌جمهور فرانسه گفت که «در موضوع اوکراین، ایمنی اروپایی‌ها در خطر است چرا که این کشور در فاصله ۱۵۰۰ کیلومتری از مرزهای ما قرار است. اگر روسیه پیروز شود، تنها یک ثانیه طول می‌کشد تا هیچ گونه امنیت برای رومانی، لهستان، لیتوانی یا کشور ما وجود نداشته باشد. قدرت و برد موشک‌های بالستیک روسیه همه ما را در معرض خطر قرار می‌دهد».

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • زلنسکی: پرچم اوکراین بر شانه خداوند است!
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران