Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@02:09:26 GMT

کمبود ۳۰ تا ۴۰ درصدی ماسک در کشور

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۳۷۴۷۸

کمبود ۳۰ تا ۴۰ درصدی ماسک در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی یوسفی، افزود: در حال حاضر ۳۰ تا ۴۰ درصد در زمینه ماسک کمبود داریم که با ورود ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به واردات و تولید ماسک، کمبودها برطرف خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: هیات امنای صرفه جویی ارزی با توجه به وظایف ماهیتی خود که در قانون مصوب آذرماه سال ۱۳۷۸ مجلس محترم شورای اسلامی ذکر شده، به عنوان بازوی حاکمیتی وزارت بهداشت، تامین کننده تجهیزات سرمایه‌ای مورد نیاز مراکز درمانی دانشگاهی و ملزومات حیاتی و استراتژیک موردنیاز بیماران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفی افزود: لوازم حفاظت فردی در سبد خرید هیات امنا قرار نداشته است ولی با شروع همه گیری بروز کرونا و گزارش وجود کمبود این اقلام در مراکز درمانی، هیات امنا با توجه به ظرفیتهای واکنش سریع خود و تجارب قبلی در زمینه اقدام در شرایط بحران، از روز نخست شیوع این بیماری  در کشور، جهت  پشتیبانی و حمایت از کادر درمانی مراکز بیمارستانی،  بر اساس شاخص بستری و نظرات ستاد پدافند غیرعامل، معاونت درمان و اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، از هر طریق ممکن نسبت به تهیه اقلام حفاظت فردی و توزیع آنها در مراکز درمانی اقدام کرد و درهای انبارهای هیات امنا از آغازین روزهای بحران، به روی بیمارستان‌های کشور باز شد.

وی تصریح کرد: مهمترین دغدغه ما تامین همین اقلامی بود که پزشکان و پرستاران خدوم و پرتلاش کشورمان که در خط مقدم درمان بیماران هستند بتوانند با حفاظت کامل در خدمت بیماران باشند.

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی افزود: حمایت از گسترش خطوط تولید ماسک مهمترین امری است که می تواند اتفاق بیافتد و ما با پیش خرید دراز  مدت این اقلام از تولیدکنندگان داخلی زمینه سرمایه گذاری جهت خرید و راه اندازی ماشین آلات تولید را فراهم ساخته ایم.

وی افزود: در صورت افزایش تولید، می‌توانیم توزیع عام داشته باشیم، اما فعلا با توجه به کمبودهای موجود در مراکز درمانی بر اساس شاخص‌های بستری و با حواله اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت،این اقلام را  فقط به بیمارستان‌های کشور ارسال می‌کنیم.

یوسفی گفت: هنوز در برخی اقلام به میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد نیازمان کمبود داریم که امیدواریم با اقلامی که با کمک و حمایت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) وارد شده است، این کمبودها نیز جبران شود.

وی افزود: در خصوص مواد ضد عفونی کننده با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و صنایع تحت پوشش این وزارتخانه،چهار روز پیش نیاز سه هفته‌ای بیمارستان‌ها را ارسال کردیم و تولید داخلی این اقلام در حال حاضر به حدی رسیده که امکان توزیع آنها از طریق مجاری ذی ربط در فروشگاه‌های لوازم بهداشتی و داروخانه‌ها فراهم شده است.

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: ما در این مدت با خرید تضمینی، تولیدکنندگان داخلی را تشویق کردیم و سیاستگذاری کلی کشور بر تولید است و این محموله‌ای که وارد می‌شود، فاصله تولید انبوه تا نیاز بیمارستان‌ها را جبران خواهد کرد.

یوسفی در خصوص قیمت این اقلام هم گفت: ما همه این اقلام را به صورت رایگان در اختیار بیمارستان‌ها قرار می‌دهیم، اما اگر توزیع عام صورت گیرد قیمت گذاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت حقوق مصرف کنندگان است.

کد خبر 4883500

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی یوسفی ماسک طبی هیات امنای صرفه جویی ارزی ویروس کرونا وزارت بهداشت سعید نمکی علیرضا زالی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کیانوش جهانپور علیرضا رئیسی دیابت ریسک بیماری قلبی ستاد مقابله با کرونا سازمان غذا و دارو چاقی بیماری های عفونی بیمارستان ها مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۷۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال گذشته ۷۵۶۰ حادثه در سطح کشور در کارگاه‌ها رخ داده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ با پنج درصد کاهش روبه‌رو بودیم؛ آمار حوادث منجر به فوت در استان اصفهان نیز کاهش سه درصدی نسبت به سال قبل داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا پرنده امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش اهمیت، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تاکید بر اینکه در جمع کسانی هستیم که نجات بخش جان انسان‌ها هستند، اظهار کرد : جنس همه ما کار کردن برای همنوعان خود آن هم با جان و دل است.

وی با تقدیر از مدیریت شهر کلان‌شهر اصفهان در شکل دادن تشکیلات HSE که پیشرو بوده‌اند، افزود: در کشور ۸۰۰ بازرس کار و یک میلیون و ۳۵۰ هزار کارگاه داریم، سالانه ۴۰۰ هزار مورد بازرسی در این کارگاه‌ها انجام شده است، اما تعداد بازرسان کفایت این تعداد کارگاه‌ها را نمی‌کند.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه با تقسیم‌بندی، کارگاه‌های پرخطر را در اولویت قرار دادیم، گفت: سال گذشته ۷۵۶۰ حادثه در سطح کشور در کارگاه‌ها رخ داده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ با ۵ درصد کاهش روبه‌رو بودیم.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد فوتی‌ها در کشور به بخش ساختمان اختصاص دارد، آمار حوادث منجر به فوت در استان اصفهان نسبت به سال گذشته با کاهش سه درصدی روبه‌رو بوده است.

پرنده با بیان اینکه شهرداری‌ها می‌توانند به ما در اعلام مردم موارد کارگاه‌های غیر ایمن کمک کند، یادآور شد: سال ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی سند ۱۵۵ مقاوله نامه سازمان بین‌المللی کار را در بخش ایمنی و بهداشتی شغلی پذیرفت، بر اساس آن وظیفه هر وزارتخانه پیش‌بینی شده است و در این راستا کمیته راهبردی آن در وزارت کار شکل گرفته است.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: قرار است آمار کل حوادث در کشور چه مشمول قانون کار و چه غیره و وضعیت بیماری‌های شغلی در کشور و اینکه کارگران معدن دچار چه بیماری می‌شوند، تهیه شود؛ ما به دنبال آمار سازی نیستیم بلکه می‌خواهیم از نتایج آماری برای سیاست گذاری در راستای پیشگیری از حوادث و بیماری شغلی استفاده کنیم.

پرنده ادامه داد: می‌طلبد پیمانکاران مرتبط با حوزه شهری صلاحیت ایمنی را از وزارت کار داشته باشند برای ایمنی کارگران کمیته حفاظت تشکیل شود.

وی تصریح کرد: در راستای مکانیزه شدن حمل زباله و خدمات شهری با هدف کاهش فوتی‌ها در بخش کارگران خدمات شهری تحولی ایجاد شود، به طور قطع ایمنی و ارتقای شاخص‌های آن هزینه دارد.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ارتقای ایمنی راز موفقیت ما است؛ در این راستا همه شهرها یک متخصص و مسئول ایمنی داشته باشند و البته این حوزه تقویت شوند.

پرنده با تاکید بر اینکه نگاه ایمن در همه جامعه رسوخ یابد و شهرداری‌ها هم دیدشان ایمن باشد، تصریح کرد: به معاون وزیر کشور پیشنهاد کردیم در پروژه‌های شهری که به بخش خصوصی واگذار می‌شود، هزینه ایمنی دیده شود.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها بخشی را ایجاد کنند از نیروهای خود بخواهد نواقص غیر ایمن را در شهر به شهرداری اعلام کنند و در ازای آن جایزه هم بدهند، البته قبل از آن نیروها با مصادیق غیر ایمن آشنا شوند که با توجه به ظرفیت استان اصفهان و داشتن ۲۵۰۰ کمیته حفاظت و ایمنی می‌توان از آن بهره برد.

کد خبر 750103

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار