Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محمد رضا ایمانی روان شناس اجتماعی، درباره اینکه با توجه به شیوع کرونا ویروس کودکان بیشتر دچار اضطراب شده اند، خانواده‌ها برای غلبه بر این اضطراب با چه جملاتی می‌توانند اضطراب مبتلا شدن به ویروس کرونا را کاهش دهند به بیان جملاتی پرداخت که خانواده‌ها می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: والدین از کلمات و جملات مثبت استفاده کنند. به کودکان خود بگوییم که این ویروس کرونا ویروسی است که از بین می‌رود.

ایمانی در ادامه گفت: مثلا بگویند: بابا جان نگران و ناراحت نباش چرا که ما همیشه دستهایمان را می‌شوییم و الان باید مقداری مراقبت کنیم. هیچ اتفاق خاصی نمی‌افتد. ما یک خانواده مقاوم هستیم و می‌توانیم این موضوع را بدون خطر بگذارنیم.

این روان شناس اجتماعی گفت: یا بگویند الان فرصت خوبی است که از غذا‌های با بهداشت بیشتر و ایمنی بیشتر استفاده کنیم و از غذا‌های فست فودی و رستوران‌ها استفاده نکنیم.

ایمانی در ادامه بیان کرد: در این روز‌ها خانواده و بچه‌ها کنار هم بازی کنند و فیلم ببیند و حرف بزنند. والدین خاطرات دوران بچگی خودشان را برای بچه‌ها بازگو کنند که خیلی از فضای رستورانی و اجتماعی که امروز وجود دارد وجود نداشته است.

ایمانی افزود: خیلی از موضوعاتی که والدین می‌خواهند به فرزندان خود بگویند را در قالب داستان و جُک و خاطره تعریف کنند چرا که کودکان ظرفیت پذیرش خیلی از واقعیات را ندارند و هضم اخبار بسیار صریح و سنگین برایشان سخت است و هضم کردن آن‌ها برای ما راحت‌تر است، ولی برای بچه‌ها کوچگ به این صورت نیست.

این روان شناس اجتماعی بیان کرد: مدام به بچه‌ها نگوییم که تو فلان کار را کردی و الان کرونا می‌گیری. این شوخی‌ها بسیار به بچه‌ها آسیب می‌زند چرا که این مسائل در ذهن کودک باقی می‌مانند و در زندگیشان دچار اختلال و گرفتاری فکری و ذهنی می‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه رفتار وسواس گونه در این شرایط خودش یک آسیب دیگر است گفت: شستشو و مراقب کردن خوب است، ولی نه با شدت و حدت زیاد؛ بنابراین روی یک برگه کاغذ بنویسیم که در چه مواقعی باید دست هایمان را بشوییم و لباسمان را عوض کنیم که به جز این موارد برای خود نگرانی ایجاد نکنیم.

ایمانی تاکید کرد: شستن زیاد و حساسیت زیاد باعث ایجاد وسواس می‌شود که باید جلوی آن‌ها را بگیریم.

میزان
انتهای پیام/

20 / 20 اضطراب فرزندان اضطراب کرونا آرام کردن فرزندان روان شناس اجتماعی محمد رضا ایمانی شیوع کرونا ویروس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اضطراب فرزندان اضطراب کرونا روان شناس اجتماعی شیوع کرونا ویروس روان شناس اجتماعی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۸۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی

رئیس دانشگاه آزاد ‌گفت: در هفته‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، ۶ برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش‌آموزان دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چالوس، محمد مهدی طهرانچی در اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که در چالوس برگزار شد اظهار داشت: مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش‌آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختن به مباحث آموزشی از اهداف این گردهمایی بود.

وی افزود: آینده آموزش عالی در حقیقت در گرو توجه به حرکت هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور همچنین افزود: در هفته‌ای که گذشت 120 هزار نفر در رشته ریاضی، 6 برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش‌آموزان دارد که اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

وی بیان کرد: وقتی دانش آموزان براساس علایق و دریافت هایشان  انتخاب رشته می‌کنند، دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد که انشالله با همت و تلاش برطرف خواهد شد.

طهرانچی با اشاره به اینکه  ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفتیم تصریح کرد: در هنر و رسانه بحث جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه بسیار مهمی دارد که به این مبحث نیز از سوی بیش از 70 جامعه شناس از دانشگاه های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند در جایگاه دقیقی قرار بدهند و ما دانشی را داشته باشیم که در این جنگ ترکیبی  بتوانیم متکی بر جامعه شناسی و دیگر علوم نقش آفرینی جدی کنیم.

وی در پایان درباره افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد گفت: دولت امسال 20 درصد افزایش حقوق برای اعضای دولت در نظر گرفته است و ما در جلسه شورای معاونین در حال تهیه لایحه‌ای برای هیأت امنای دانشگاه آزاد کشور هستیم که طی آن 30 تا 35درصد حقوق کارکنان افزایش خواهد یافت.

سید عبدالله میرغیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم گفت: باید با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.
وی در  اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی درچالوس بیان کرد: در این اجلاسیه زمینه  و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است گفت:  همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد استان مازندران با اشاره به اینکه توجه به ظرفیت 13 واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد باید انجام شود گفت: درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم.

وی بیان کرد: باید بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای نیز اقدام کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درخصوص برگزاری اجلاسیه بیان کرد: این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

وی گفت: تلاش می کنیم گروه‌های علمی و دانشی در گروه‌های مختلف انسانی با یکدیگر همفکری کنند و بتوانند اقبال اجتماعی دانشجویان و جامعه هدف را نسبت به این رشته‌ها افزایش دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • پاسخ آیت‌الله فیاضی به سؤالی پیرامون رفع اضطراب
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی