Web Analytics Made Easy - Statcounter

راهبر و مديرکل فرودگاه مهرآباد از برنامه ريزي برای انجام پروژه بزرگ بهسازی و بازسازی استندهای اپرون غربی و نيز تکميل بهسازی و نوسازی ساختمان تسهيلاتی تکنيکال بلاک در سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، «ابراهیم مرادی» از برنامه ريزي برای انجام پروژه بزرگ بهسازی و بازسازی استندهای اپرون غربی و نيز تکميل بهسازی و نوسازی ساختمان تسهيلاتی تکنيکال بلاک در سال ۹۹ خبر داد و عنوان کرد: مهرآباد، موتور محرکه توسعه اقتصادي در پايتخت و نيز پرترددترين فرودگاه در کشور است که با جابهجایی بیش از ۱۴ میلیون مسافر سهم بسزایی در حمل ونقل هوایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

راهبر فرودگاه مهرآباد در معرفی مهمترین اقدامات انجام شده در این فرودگاه طی سال ۹۸ گفت: در این راستا می توان به انجام بیش از ۱۰ پروژه مهم و تاثیر گذار از جمله ساماندهی غرف تجاری در تمام  ترمینال ها و محوطه بیرونی و بهسازی و نوسازی کف و دیواره ها و فضای تبلیغاتی ترمینال ۶، همچنین تعویض دستگاه های تسمه نقاله های شیب دار در تمام ترمینال ها، نصب ۲ پله برقی در ترمینال ۲، بهسازی و نوسازی استندهای اپرون شرقی، راه اندازی بیش از ۳ ایربریچ و باس لانچ در ترمینال یک، افزایش مساحت بیش از ۲۰۰۰ مترمربع به فضای ترانزیت ترمینال یک و نوسازی و بهسازی سرویس های بهداشتی ترمینال های ۱،۲،۴ و انجام پروژه بهسازی ساختمان ایمنی زمینی و اجرای پروژه گازرسانی به این ساختمان اشاره کرد.

 

وی همچنین از نصب بیش از ۱۷  گرماتاب سوله خودروهای اطفای حریق و ماشین آلات، احداث نیم طبقه تجاری به مساحت بیش از ۱۷۰۰ مترمربع و همچنین جاده دسترسی نیروی هوایی و سیستم های ناوبری و پروژه ساماندهی و احداث محل دپو خودروهای هندلینگ کننده در ایرساید، بازسازی و نوسازی ساختمان تسهیلات برج مراقبت پرواز  خبر داد. ساخت ۸ طبقه ساختمان تکنیکال بلاک بعد از ۳۰ سال، نصب سیستم سوئیچینگ جدید مهرآباد و بهسازی کابین برج مراقبت پرواز، نوسازی و بهسازی زیرساخت های فرسوده  تاسیساتی در موتورخانه ها، نوسازی زیرساخت های الکتریکال در ایرساید و لندساید از دیگر اقدام های انجام شده است.

 

مرادی در معرفی برنامه های اداره کل فرودگاه مهرآباد در سال ۹۹ گفت: در این راستا می توان به بهسازی و نوسازی فضای داخلی و نمای ترمینال ۴ و۳، تکمیل لاین بندی مقابل ترمینال ۶ و ۴ و همچنین اصلاح مسیر خروج پارکینگ ترمینال ۴ ، انجام پروژه بزرگ بهسازی و بازسازی استندهای اپرون غربی، تکمیل بهسازی و نوسازی ساختمان تسهیلاتی تکنیکال بلاک، اشاره کرد.

 

او افزود: علاوه بر این عایق کاری ایستگاه های ایمنی زمینی و ساختمان برق و ایستگاه های پست برق ۱۱ و ۲۹ ، بهسازی و اصلاح سرویس رود، نصب و راه اندازی آسانسورها و پله های برقی ترمینال ۱و۲ ، بهسازی موتورخانه های تاسیساتی ساختمان تکنیکال بلاک و ترمینال ۱، اجرای اتصال پست برق ترمینال ۱ و همچنین خرید، نصب و راه اندازی تابلوهای جدید برای پست های داخلی شبکه برق فرودگاه به منظور افزایش پایداری برق فرودگاه از دیگر برنامه‌های سال آینده به شمار می رود.

 

وی عنوان کرد: از ابتدای سال ۹۸ تا پایان بهمن با انجام بیش از ۱۱۴ هزار  نشست و برخاست حدود ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار  مسافر و ۹۴ میلیون و ۸۰۰ هزار کیلوگرم بار در فرودگاه بین المللی مهرآباد جابه جا شده است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: فرودگاه مهرآباد وزارت راه و شهرسازی وزارت راه نوسازی ساختمان بهسازی و نوسازی انجام پروژه پروژه بزرگ سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۸۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شبکه برق پروژه ملی طرح نجات تبریز

فرج نیا  اظهار کرد: پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به طول ۱۸۰۰ متر از سوی شهرداری تبریز اجرا می‌شود و شرکت  توزیع نیروی برق تبریز به منظور توسعه خدمت رسانی به مشترکان شرکت پروژه جابجایی شبکه فشار ضعیف و ۲۰ کیلوولت این طرح را با جدیت دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده بیش از ۳۷ میلیارد ریال اعتبار برای این طرح پیش بینی شده است افزود: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده برای اجرای این پروژه ۱۴ پایه ۱۴ متری، ۱۴ عدد فونداسیون پایه چراغ، چهار اصله تیر ۱۵ متری، ۲۳ اصله تیر ۱۲ متری نصب و جای گذاری و ۷۰۰ متر کابل روکشدار ۱۲۶ آلومینیومی و ۳۵۰ متر کابل خودنگهدار ۹۵ و یک ست کابل ۲۰ کیلو ولت نصب شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز ادامه داد: بر اساس پیش بینی‌های انجام شده در ادامه اجرای این طرح ۶۰ اصله تیر ۱۲ و ۹ متری نصب و جای گذاری خواهد شد.

فرج نیا اضافه کرد: در راستای این پروژه بزرگ ۲هزار و ۵۵۷ متر کابل و ۲ دستگاه تابلو برق جای گذاری و ۲۸ عدد چراغ ۱۲۰ وات نصب خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه تا پایان نیمه نخست سال
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • اجرای شبکه برق پروژه ملی طرح نجات تبریز
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • تقویت و تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن اولویت مدیران شهرستانی باشد
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست