Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های غذایی رضوی گفت: صادرات محصولات این شرکت در سال ۱۳۹۸، حدود ۳۰ میلیارد ریال درآمدزایی داشته است.

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا اصیلی بیان کرد: شرکت فرآورده های غذایی رضوی در سال جاری در راستای تحقق شعار رونق اقتصادی و نیز با تمامی محدودیت‌های موجود در امر صادرات، حدود ۲۷۳ هزار و ۲۷۴ تن محصول را صادر کرده است تا گامی در بهبود اقتصاد کشور و امر اشتغالزایی برداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به محصولات صادر شده و کشورهای هدف خاطرنشان کرد: امسال محصولاتی شامل انواع کنسروجات و رب گوجه فرنگی با بهترین کیفیت تولید به کشورهایی همچون ترکمنستان، امارات و افغانستان صادر شده است.
مدیرعامل شرکت فرآورده های غذایی رضوی ادامه داد: این شرکت برای رسیدن به کیفیت و استانداردهای جهانی تلاش دارد تا با افزایش کیفیت محصولات خود با استفاده از بهترین مواد اولیه، بهبود فرآیند تولید و توجه به موارد مورد نظر در استانداردهای جهانی به این مهم دست یابد.
اصیلی درباره اقدامات این شرکت برای گسترش بازار و تعداد کشورهای صادراتی در سال ۹۸ تصریح کرد: در برنامه ریزی های صورت گرفته در امر صادرات برای سال جاری، چند نکته از جمله بررسی بازار هدف محصولات و افزایش کیفیت محصولات و بسته بندی آن مدنظر قرار گرفته که در این راستا با تغییرات مناسب، طرح بسته بندی و قوطی مطابق با سلایق مشتریان انجام شد.
مدیرعامل شرکت فرآورده های غذایی رضوی با اشاره به برنامه های در دستور کار این مجموعه در حوزه صادرات خاطرنشان کرد: این شرکت برنامه‌ریزی کرده تا با آنالیز بازارهای هدف و مشخص کردن نیاز و سلیقه این بازارها، کیفیت و نوع بسته بندی را ارتقاء داده و محصولات خود را در سطح استانداردهای بین المللی ارائه کند.

منبع:آستان نیوز

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شرکت فرآورده های غذایی رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۸۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: بیش از ۲۲ هزار بازدید کمّی و کیفی از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده از سوی بازرسان و کارشناسان منطقه در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟