Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-27@11:32:35 GMT

فوتبالیست‌هایی که از قرنطینه فرار کردند!

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۳۸۴۸۶

برخی از فوتبالیست‌های مشهور همچون نیمار و گونسالو ایگواین توصیه‌های دولت‌ها و سازمان بهداشت جهانی را نادیده گرفتند و با ترک قرنطینه به کشور‌های خود بازگشتند.

در حالی که ۱۹ فوتبالیست حاضر در لالیگا تصمیم گرفته‌اند برای گذراندن زمان در روزهای قرنطینه (به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در برخی از کشورهای اروپایی همه در خانه هایشان به سر می‌برند) در تورنمنت FIFA 20 شرکت کنند (قرار است در آمد حاصل از این مسابقات در راه مبارزه با کرونا صرف شود) تعداد زیادی از بازیکنان بدون توجه به توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی و دولت ها تصمیم گرفتهاند به کشور خود بازگردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان رفتار لوکا یوویچ، بازیکن رئال مادرید قابل توجه بود. مهاجم صربستانی که با یک جت شخصی به کشورش سفر کرد به خاطر فرار از قرنطینه با برخورد جدی پلیس بلگراد روبرو شد.

گونسالو ایگواین را نیز باید در این فهرست قرار داد. بازیکن ۳۲ آرژانتینی در حالی از ایتالیا فرار کرد که تعداد جانباختگان این کشور از مرز ۵۰۰۰ نفر عبور کرد و از چین پیشی گرفت. مهاجم یوونتوس با یک هواپیمای اختصاصی فرودگاه تورین را ترک کرد. در فرودگاه به پلیس ها مدرکی نشان داد که در آن تست کرونایش منفی اعلام شده بود، این در حالی بود که بازیکنان یوونتوس اجازه خروج از کشور را به خاطر قرنطینه ایتالیا نداشتند.

از طرفی ایگواین نمی‌توانست پرواز مستقیمی به آرژانتین داشته باشد چون کشورش این کار را منع کرده بود. به همین خاطر او ابتدا به فرانسه رفت و سپس به اسپانیا تا بتواند به کشورش بازگردد. این رفتار مهاجم یوونتوس با انتقاد شدید در شبکه های اجتماعی روبرو شد تا جایی که مجبور شد صفحه شخصی‌اش را با ۳ میلیون فالوور در اینستاگرام ببندد. ایگواین نوشت: "شب همگی بخیر. می‌خواهم به اطلاع‌تان برسانم که از این پس در اینستاگرام خود فعالیت نخواهم داشت. خیلی ممنون و روز خوبی داشته باشید". 

در حالی که تست کرونای ورزشکاران کشورهای مختلف مثبت اعلام می شود دنیله روگانی، بازیکن یوونتوس نخستین فوتبالیست حاضر در سری آ ایتالیا بود که به کووید ۱۹ مبتلا شد. به او هم تیمی اش بلز ماتویدی هم اضافه شد. به همین خاطر یوونتوس تمام تمهیدات خود را به کار برد تا بیش از این مبتلا نداشته باشد. با این حال باشگاه تورینی به مهاجم آرژانتینی اجازه خروج از کشور را داد. 

علاوه بر ایگواین، میرالم پیانیچ و سامی خدیرا هم ایتالیا را ترک کردند. مانند کریستیانو رونالدو که این کار را کرد. البته ستاره پرتغالی دلیل دیگری داشت. او پس از دیدار یوونتوس و اینتر برای بودن در کنار مادر بیمارش به پرتغال سفر کرد. زمانی که بازی های سری آ لغو شد تصمیم گرفت در فونچال بماند. با این حال با توجه به بسته شدن مرزهای ایتالیا مانند بازگشت به این کشور برای انجام بازی ها سخت خواهد شد. این شرایط برای دیگر بازیکنان یوونتوس حاکم است.

نیمار، تیاگو سیلوا و ادینسون کاوانی، سه بازیکن پاری سن ژرمن هم تصمیم گرفتند فرانسه را ترک کنند. در حالی دو بازیکن نخست به برزیل سفر کردند که کاوانی به اروگوئه رفت و این سفر را ضرروری خواند. مهاجم پاری سن ژرمن گفت: "امیدواریم شرایط بهتر شود و هر کسی بتواند به جای خود برگردد". بازیکن اروگوئه‌ای پس از آن مطالب مختلفی را در اینستاگرام خود منتشر کرد و وخیم بودن شرایط را نشان داد. همچنین توصیه های لازم را برای پیشگیری از شیوع اعلام کرد. بازیکن ۳۳ ساله نوشت: نه به خاطر من، به خاطر همه... #درخانه می مانم.

با توجه به این که مشخص نیست چه زمانی مبارزه با شیوع ویروس کرونا به پایان خواهد رسید در چنین شرایطی رفتار فوتبالیست ها می‌تواند الگویی برای  شهروندان باشد. با این حال برخی از بازیکنان تصمیم گرفتند توصیه ها را نادیده بگیرند و به کشورهای خود برگردند. این کار نه تنها سلامتی خودشان را به خطر می اندازد بلکه ممکن است موجب شیوع بیشتر کووید ۱۹ شود.

 

ایسنا /

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000HcI برچسب ها: کرونا ، قرنطینه ، فوتبال

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا قرنطینه فوتبال توصیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزیی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

کد خبر 6089030

دیگر خبرها

  • (ویدئو) درخشش خیره کننده مهدی قایدی در امارات؛ بی‌توجهی آقای فوتبالیست به مهریه میلیاردی
  • یک بازیکن کامل از دید فرشاد پیوس؛ تکنیک مارادونای ایران و سرزنی علی دایی!
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • شکایت ۱۵ میلیاردی علیه پورتو به خاطر طارمی
  • فوتبالیست قرمزپوش لیگ برتری در ۷ سال فقط یک‌دقیقه بازی کرده!
  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • (ویدئو) قرنطینه مطلق برای طراحان سوالات کنکور
  • فرار بازیگر درجه چندم از کشور + جزئیات | بازیگر جنجالی کجا به سر می برد؟
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • شمارش معکوس معرفی بهترین فوتبالیست جهان!