Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود توصیه‌های مکرر مسئولان بهداشت و درمان همچنان سفرهای نوروزی ادامه دارد و زنگ خطر برای همدان با آمار جذب بیشترین مسافر از تهران که توسط وزیر ارتباطات اعلام شد به صدا درآمد. ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، با شیوع ویروس کرونا در کشور از سوی مسئولان بهداشت، درمان و جامعه پزشکی و رسانه‌ها مکرر به مردم توصیه شده است در خانه بمانند و از مسافرت در ایام نوروز خودداری کنند اما نه تنها خیلی از افراد و خانواده‌ها به این توصیه عمل نکردند، بلکه در مسئولان ذی‌ربط نیز عزم جدی برای مقابله با مسافرت‌های نوروزی دیده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشان به این نشان که گزارش‌ها، تصاویر و عکس‌ها حاکی از آن است که خروجی و ورودی شهرها و نیز عوارضی‌ اتوبون‌ها و آزادراه‌های کشور مملو از خودروهایی با پلاک‌های مختلف است که بار سفر بسته‌اند و از شهر خود خارج یا وارد شهر دیگری می‌شوند.

خبر خوش استاندار تهران: شیب شتابان رشد مبتلایان به کرونا در استان تهران متوقف شدما و ماجرای کرونا-2|تریبون تروریسم در اختیار کرونا/ رفتاری که صدای اپوزیسیون را هم درآوردفرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران: با کمبود تخت‌های نقاهتگاهی روبه‌رو نیستیم

در این میان استان و شهر همدان به‌عنوان یکی از اهداف مهم گردشگران و مسافران در ایام نوروز از این قاعده مستثنی نیست به‌ویژه آن که بر اساس آمارهای رسمی وزارت بهداشت همدان یکی از استان‌هایی بود که در ابتدای شیوع کرونا در کشور از وضعیت مناسبی نسبت به استان‌های دیگر برخوردار بود و همین موضوع نیز عاملی شد تا از برخی از استان‌هایی که از وضعیت بدی در شیوع کرونا برخوردار بودند افراد یا خانواده‌های به سمت همدان سرازیر شوند و گواه این ادعا هم خودروهای متعددی در سطح شهر است که با پلاک شهرهایی چون قم، کرج و اراک در سطح شهر تردد می‌کنند.

وزیر ارتباطات نیز صبح امروز در توییتی اعلام کرد مصرف اینترنت نشان می‌دهد، یک میلیون نفر از تهران بیرون رفتند. خروجی قم 40 هزار نفر بوده و هرمزگان و یزد و بوشهر هم خروجی داشتند اما همدان بیشترین جذب جمعیت را داشته است.

جدا از این موارد عکس‌های متعددی که برخی از شهروندان در فضای مجازی پخش می‌کنند مبنی بر وجود خودروهایی با پلاک شهرهای مختلف در مقابل برخی آپارتمان‌های نزدیک به ورودی‌های شهر و در مقابل و یا پارکینگ برخی هتل‌ها و مراکز اقامتی است که بیشتر بر نگرانی و اضطراب شهروندان همدانی افزوده است.

حال جای سوال است آیا نظارتی بر هتل‌ها، خانه مسافرها و مراکز و تاسیسات اقامتی همدان مبنی بر عدم پذیرش مسافر صورت می‌گیرد؟ چه تعداد مسافر از دیگر شهرهای کشور وارد همدان شدند؟

50 مسافر در هتل‌های همدان اقامت دارند

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با بیان این که این اداره کل و معاونت گردشگری آن با دقت و به‌صورت روزانه هتل‌ها، خانه‌ مسافرها و مراکز اقامتی همدان را رصد می‌کند اظهار داشت: ما به محض شیوع کرونا در کشور به خانه مسافرهایی که مجوز داشتند و خانه مسافرهایی که مجوز نداشتند و می‌دانستیم فعالیت می‌کنند سرکشی کردیم و 10 خانه مسافر متخلف را پلمب کردیم و به بقیه نیز اخطار دادیم که در صورت پذیرش مسافر با برخورد جدی روبه‌رو می‌شوند.

خاکسار افزود: بر اساس دستورالعمل ستاد مبارزه با کرونا در استان نیز مدارس و مهمانسراهای دولتی هم تعطیل هستند و پذیرش مسافر ندارند.

وی در رابطه با هتل‌های استان نیز گفت: با توجه به مجوز وزارت میراث فرهنگی و گردشگری هتل‌هایی که از این وزارتخانه مجوز دارند می‌توانند تحت نظارت ما و مسئولان بهداشت و درمان استان و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی پذیرش مجوز داشته باشند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان این که هر روز این هتل‌ها رصد می‌شوند تاکید کرد: در 3 روز گذشته فقط 50 مسافر در هتل‌های همدان پذیرش شد‌ه‌اند که جز به جز آمار تعداد مسافران هر هتل و شهر مبداشان را می‌دانیم.

خاکسار در پاسخ به این سوال که چرا از پذیرش مسافر توسط هتل‌ها جلوگیری نمی‌شود گفت: این مراکز با مجوز وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اقدام به پذیرش مسافر کرده‌اند و ستاد مبارزه با کرونای استان نیز در جریان است، اما اگر ستاد مصوب کند که این مراکز دیگر مسافر نگیرند، مصوبه‌اش لازم‌الاجرا است.

وی در رابطه به توئیت وزیر ارتباطات نیز عنوان کرد: وزیر ارتباطات با توجه به داده‌های اینترنتی این آمار را اعلام کرده، در حالی که 10 درصدی که اشاره شده به سمت همدان آمدند، لزوما در همدان نماندند و به استان‌های دیگر غرب کشور مانند کردستان، کرمانشاه، لرستان و ایلام سفر کرده‌ و از همدان عبور کرده‌اند.

آنچه مسلم است مسافرانی از دیگر شهرهای کشور به همدان سفر می‌کنند و ممکن است هر یک از این افراد ناقل کرونا باشند و یا حتی سالم باشند و در همدان بیمار شوند؛ بنابراین توجه بیشتر مسئولان استان و شهر همدان به ورودی‌های شهر و هتل‌ها و مراکز اقامتی ضروری است و شاید لازم باشد ستاد مبارزه با کرونا در استان همدان دستوراتی را برای لغو پذیرش مسافر توسط هتل‌های شهر صادر کند؛ چرا که شاید خیلی زود دیر شود.

انتهای پیام/747/ح

R41405/P1357/S6,75/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا در استان وزیر ارتباطات میراث فرهنگی پذیرش مسافر خانه مسافر هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

کد خبر 6100113 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ستاره بایرن چمن برنابئو را از جا درآورد! (عکس)
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • تدوین ۳ جلد کتاب از نقش روحانیون رزمنده همدانی
  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • درهای نمایشگاه کتاب گشوده شد؛ سی‌و‌پنجمین دوره به روایت آمار
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • آب گرفتگی خیابان های همدان بر اثر بارش باران!
  • فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد
  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر