Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@16:18:33 GMT

تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد جهان موقت اما شدید است

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۰۷۰۳

تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد جهان موقت اما شدید است

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد تأثیر شیوع ویروس کرونا در جهان نسبتاً شدید خواهد بود ولی اقتصاد جهان این شوک وارد شده را پشت سر خواهد گذاشت. به گزارش پول نیوز، یکی از مقامات ارشد صندوق بین‌المللی پول گفت تأثیر شیوع ویروس کرونا در جهان نسبتاً شدید خواهد بود ولی اقتصاد جهان این شوک وارد شده را پشت سر خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد هدف دولت ها باید محدود کردن شیوع این ویروس باشد تا این اطمینان به وجود بیاید که شوک اقتصادی به وجود آمده موقت خواهد بود.
بانک ها و دولت ها تا حالا اقدامات بی‌سابقه‌ای برای تامین نقدینگی برای بازارها و حفظ عملکرد آنها در پیش گرفته اند که شاید بیش از حد نیاز باشد ولی این اقدامات باید به صورت بین‌المللی هماهنگ شوند تا تاثیرشان چند برابر شود.
 به گفته صندوق بین المللی پول، هر چه این اقدامات در پاسخ به شیوع ویروس کرونا تنظیم شده تر و هماهنگ تر باشند، اطمینان مصرف کنندگان سریع تر باز می گردد.
 رهبران 7 کشور ثروتمند جهان هفته گذشته گفتند هر کاری لازم است در پاسخ به این بحران انجام می‌دهند ولی جزئیات آن را ذکر نکردند، بنابراین بازارها همچنان بی‌ثبات هستند.
 رهبران 20 اقتصاد بزرگ جهان (جی20) اجلاسی مجازی در هفته آینده برگزار می کنند ولی بخش های مختلف این گروه امید چندانی به یک اقدام قدرتمند هماهنگ ندارند.
 ویروس کرونا بیش از 254700 نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و جان 10451 نفر را گرفته است. تلاش برای مهار شیوع این بیماری باعث شوک های شدیدی در عرضه و تقاضا در سراسر جهان شده و بخش مالی را فلج کرده است.

 این مقام ارشد در صندوق بین‌المللی پول گفت موسسات مالی نسبت به بحران مالی 2008 و 2009 مقاوم تر هستند و رشد یکنواخت و آمار بالای اشتغال جلوی آسیب بیشتر را می گیرد.
 صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد آماده است با اعطای وام هایی با نرخ بهره صفر یا بسیار پایین با این بحران مقابله و به بازارهای نوظهور دارای جریان های بالای سرمایه کمک کند.
 قیمت کالاها از جمله سقوط قیمت نفت چالش های بیشتری برای برخی کشورها به وجود آورده در حالی که به نفع کشورهای وارد کننده کالاست.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سرمایه ویروس کرونا صندوق بین المللی پول نقدینگی صندوق بین المللی پول ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۰۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری به عنوان روشی برای عدم ورود هیجانات و رفتار‌های غیرحرفه‌ای به بازار سرمایه عمل می‌کند صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نقش کلیدی در جمع‌آوری نقدینگی بلاتکلیف و جلوگیری از ورود آن‌ها به بازار‌های موازی مثل مسکن و ارز دارند و به همین دلیل، تصمیماتی که سبب خروج پول از صندوق‌ها می‌شود در نهایت به ضرر اقتصاد ایران خواهد شد.

او افزود: اکنون نه تنها صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از ابزار‌های اصلی بازار سرمایه تلقی می‌شوند بلکه این صندوق‌ها به یکی از اجزای مهم اقتصاد کشور تبدیل شده‌اند آغاز فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال ۸۷، حجم چشمگیری از نقدینگی‌ها جذب این صندوق‌ها شدند و توانستند علاوه بر پوشش انواع مختلف ریسک‌پذیری افراد، به رکن اصلی تأمین مالی شرکت‌ها و حتی دولت تبدیل شوند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: کارکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخصوص صندوق‌های با درآمد ثابت به ۲ بخش اصلی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس و کمک به تأمین مالی تقسیم می‌شود اکنون بیش از ۹ میلیون نفر از دارندگان واحد‌های سرمایه‌گذاری با رقمی حدود یک‌هزار همت در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرده اند، این مبلغ می‌توانست بجای جذب در شفاف‌ترین بخش اقتصاد یعنی بازار سرمایه به سمت بازار‌های غیر مولد و غیررسمی مانند رمز ارزها، طلا و ارز سرازیر شود و بجای به‌کارگیری آنها در تأمین مالی شرکت‌ها در هنگام انتشار اوراق یا سپرده‌گذاری در بانک‌ها با ورود به بازار‌های مخاطره‌آمیز در این شرایط تحریمی که دسترسی به منابع سرمایه‌گذاری خارجی وجود ندارد، آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد کند.

جنانی افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری توانسته‌اند کمک شایانی را در مسیر شفافیت به بخش مولد اقتصاد داشته باشند و تا حد زیادی باعث جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها در فضای اقتصاد کشور شوند متأسفانه خبر‌هایی مبنی بر اجرای قانون مالیاتی جدید شنیده می‌شود که این ابزار حیاتی بازار سرمایه را مورد هدف قرار می‌دهد.

او بیان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان ابزاری تلقی می‌شوند که امکان سرمایه‌گذاری غیرمستقیم را برای جمع زیادی از مردم فراهم کرده و توانسته در طی این سال‌ها منابع مناسبی را جذب کند بهترین راه برای حفظ و افزایش اصل سرمایه، سرمایه گذاری اصولی و مطمئن است، روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد و در کل می‌توان گفت سرمایه گذاری به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود که افراد با توجه به میزان سرمایه و سطح اطلاعات خود، روش متناسب با شرایط خود را انتخاب می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • تاثیر عملیات وعده صادق بر اقتصاد
  • چهارمحال و بختیاری از سه‌شنبه تحث تاثیر سامانه بارشی است
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود