Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم داراب و زرین‌دشت در مجلس یازدهم گفت: در شرایط فعلی نیازمند حضور مدیرانی با شاخص‌های سلامت اعتقادی، مالی و روحیه جهادی هستیم و هر کس این روحیه را داشته باشد می‌تواند عقب‌ماندگی‌ها را جبران کند.

محمدجواد عسکری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز بابیان اینکه برای رشد و توسعه کشور نیاز به حضور افراد انقلابی و جهادی در عرصه‌های مدیریتی است، اظهار داشت: مدیر جهادی ضمن تلاش شبانه‌روزی باید برای زیرمجموعه و محیط پیرامون خود نقشه راه داشته باشد و چنین مدیری با ویژگی بارز کارآمدی می‌تواند در اداره‌ امور موفق باشد در غیر این صورت درباره وضعیت مدیران ناکارآمد بایستی چاره‌اندیشی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توجه به منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر ضرورت حضور جوانان پرانرژی، خلاق و متدین را ضروری دانست و گفت: حضور مدیران شایسته انقلابی همچنین توجه به رویکرد اقتصاد مقاومتی از مباحث گام دوم است که با اجرایی کردن این رویکرد می‌توان مسیر موفقیت را هموار کرد.

عسکری ضمن تأکید بر جبران خسارت‌های ناشی از شیوع کرونا برای اصناف و تولیدکنندگان، افزود: دولت درزمینهٔ پیشگیری از اپیدمی شدن بیماری کرونا ضعیف عمل کرده است و چنانچه مدیریت درستی اعمال‌شده بود، کرونا نمی‌توانست تا این حد ترس و استرس عمومی ایجاد کند و آرامش روانی جامعه را سلب نماید، هرچند عملکرد وزارت بهداشت و مجموعه درمان قابل‌تقدیر است اما این مجموعه به‌تنهایی و بدون حمایت با کرونا مبارزه کرد.

منتخب مردم داراب و زرین‌دشت در مجلس یازدهم تصریح کرد: پس از شیوع کرونا، خسارت بسیار بالایی برای کارگران و کارفرمایان در حیطه صنعت و خدمات ایجادشده و دولت باید این خسارت‌ها را با برنامه‌ریزی جبران کند.

عسکری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح شفافیت آرا و رویکرد موجود نسبت به این طرح گفت: عزم خود را جهت عملی شدن این طرح جزم کرده‌ایم که این طرح را هم در حیطه آرا نمایندگان در مجلس وهم منابع مالی آنها با جدیت پیگیری کنیم و دیدگاه موجود این است که هر طرح و لایحه‌ای که در مجلس مطرح می‌شود آرا موافق و مخالف همراه با ادله به مردم ارائه شود.

وی اضافه کرد: در کنار آن دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز باید پیرامون پروژه‌های عمرانی و اقتصادی همچنین منابع مالی آن شفاف‌سازی کرده و این مقوله را به سطح استان فارس نیز تعمیم می‌دهیم.

وی پیشنهاد اصلاح قانون انتخابات و تقویت فرآیند نظارت بر رفتار و عملکرد نمایندگان را در سال اول شروع بکار مجلس، یکی از برنامه‌های اولویت‌دار خود دانست و ابراز امیدواری کرد مجلس یازدهم بتواند در سه زمینه‌ی اصلاح قانون انتخابات، شفافیت آراء و تقویت فرآیند نظارت بر عملکرد نمایندگان، اقدامات قابل‌توجهی انجام دهد.

 منتخب مردم داراب و زرین‌دشت در مجلس یازدهم اذعان کرد: یکی از وجوه شفاف‌سازی اعلام میزان اموال و امکانات مدیران و نمایندگان است و بنده به‌محض ورود به مجلس، اموال و دارایی خود را به مردم اعلام می‌کنم.

وی اولویت اصلی خود را تولید و اشتغال برشمرد و خاطرنشان کرد: در دوره‌ی چهارساله‌ خود برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و درازمدت تنظیم کرده‌ و گزارش ماهیانه و فصلی به مردم دو شهرستان داراب و زرین‌دشت ارائه می‌شود.

منتخب مردم داراب بابیان اینکه همسویی با دولت به معنی پذیرفتن تام و بی‌چون‌وچرای پیشنهادات دولت نیست، افزود: ضمن عرض خدا قوت به نمایندگان مجلس دهم اظهار داشت مجلس دهم درمجموع خروجی مناسبی نداشته و آن‌طور که شایسته است به مأموریت خود عمل‌نکرده که این نشان می‌دهد همسویی با دولت چندان هم کارساز نیست.

عسکری حضور نمایندگان اصلاح‌طلب شیراز در مجلس دهم را نشات گرفته از غفلت نیروهای انقلابی دانست و گفت: لایحه fatf و حمایت از بر جام از نقاط ضعف مجلس قلمداد می‌شود که باوجود هشدارهای مقام معظم رهبری و عهدشکنی بارز آمریکا در موضوع بر جام، بازهم موردتوجه و تائید مجلس دهم بود.

 وی ضمن احترام به نمایندگان مجلس دهم، این مجلس را در رأس امور ندانست و مجلس یازدهم را انقلابی و جهادی پیش‌بینی کرد و افزود: حضور 220 نفر از انقلابیون در مجلس یازدهم فرصتی مغتنم و اتفاقی بی‌نظیر در تاریخ انقلاب است همچنین نقطه امیدی برای مردم است که این مجلس بتواند با خرد جمعی و نگاه انقلابی همراه با وحدت و همدلی، مقتدرانه معضلات را مرتفع کند.

عسکری فرصت ایجادشده برای نیروهای انقلابی را آزمونی بزرگ برشمرد و گفت: به مجلس می‌رویم که راه سردار سلیمانی را ادامه بدهیم و با نگاه انقلابی و جوانگرا و حرکتی جهادی، کاستی‌ها را مرتفع کنیم.

منتخب مردم داراب و زرین‌دشت در مجلس یازدهم بیان کرد: در مجلس پیش رو باید با توجه به رویکرد رهبر معظم انقلاب و باهمت جهادی و انقلابی، ظرفیت‌های موجود را در جهت توسعه‌ی اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، عمرانی به کار گرفته شود.

وی با اشاره به راهکارهای ایجاد رونق اقتصادی در سطح دو شهرستان داراب و زرین‌دشت اظهار داشت: داراب و زرین‌دشت، با توجه به شرایط اقلیمی خود که در خاورمیانه منحصربه‌فرد است می‌تواند در حیطه صنعت، کشاورزی و گردشگری رشد کند و تلفیق صنعت و کشاورزی یکی از برنامه‌های اینجانب در این زمینه است. در حیطه کشاورزی دولت را مکلف ‌می‌کنیم جهت خرید تضمینی همه محصولات کشاورزی شامل سه مؤلفه محصولات زراعی، باغی و دامی اقدام کند.

 عسکری افزود: درزمینهٔ کشاورزی، رویکرد سازمان‌های بین‌المللی به محصولات ارگانیک موردتوجه است همچنین ایجاد کارخانه‌ و کارگاه‌های صنایع تبدیلی از دیگر برنامه‌های رونق‌بخش کشاورزی است.

منتخب مردم داراب و زرین‌دشت در مجلس یازدهم گفت: باوجوداین رویکرد دولت مکلف است جهت مراحل تولید و صادرات برنامه‌ریزی عملیاتی داشته باشد و با حذف بروکراسی اداری و ایجاد سیستم نظارتی بر خرید و صادرات محصولات کشاورزی، امنیت را برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم کند.

وی تأکید کرد: حذف موانع و بروکراسی اداری جهت حضور پررنگ سرمایه‌‌گذاران همچنین هموار شدن مسیر صادرات محصولات کشاورزی داراب از ضرورت‌هایی است که درزمینهٔ آن با دولت رایزنی می‌کنیم.

عسکری وجود نیروی انسانی متخصص و جوان را فرصتی برای داراب و زرین‌دشت دانست و افزود: در صورت بی‌توجهی، این ظرفیت، به تهدید تبدیل می‌شود.

 و ی افزود: تقویت و خودباوری نیروی انسانی و ایجاد فضای اشتغال برای دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها در دو شهرستان داراب و زرین‌دشت بیش‌ازپیش موردتوجه قرار می‌گیرد.

وی با توجه به وجوه اشتغال‌زایی و درآمدزایی صنعت گردشگری خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان فارس می‌توان به رونق گردشگری امیدوار بود به‌عنوان‌مثال تنگ رغز داراب که موردتوجه گردشگران داخلی و خارجی است همچنین مسجد سنگی و آثار تاریخی موجود در زرین‌دشت که کمتر شناخته‌شده از ظرفیت‌هایی است که می‌توان با توانمندسازی آن به افزایش تعداد گردشگران در داراب امیدوار بود و به‌عنوان یکی از زیرساخت‌های توسعه به آن نگاه کرد.

وی اضافه کرد: همچنین وجود سومین حرم اهل‌بیت (ع) در شیراز و جاذبه‌های مطرح دیگر نظیر حافظیه، سعدیه، مجموعه تخت جمشید، پاسارگارد و دیگر اماکن گردشگری استان که شهرت و جذابیت آن در ابعاد جهانی مطرح است می‌تواند رونق گردشگری استان فارس را تضمین کند.

 عسکری با اشاره به نقش رسانه‌ها در ارزیابی کاستی‌های موجود گفت: رسانه‌ها مسؤولیت انعکاس اخبار، تحلیل و انتقادات را دارند و ما پذیرای نقد منصفانه ی رسانه‌ها هستیم.

وی گفت: رسانه‌ها زبان گویای مردم هستند و ظرفیتهایی هستند که ابعاد ارتباطی مردم و مسؤولان را تقویت می‌کنند بنابراین تصمیم ما بر این است که نشستهای مستمر با رسانه‌های دو شهرستان داراب و زرین‌دشت برگزار کنیم.

 انتهای پیام/9831004

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه مجلس جوانان مقام معظم رهبری مجلس دهم رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • مسیر افزایش طول عمر دندان هموار شد/ تبدیل دندان پوسیده به دندان سالم
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • مسوولان از ظرفیت نیروهای متخصص و متعهد شمال فارس نیز استفاده کنند