Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، سید علی حسینی، مدیر عامل بورس انرژی ایران در پیامی با آرزوی سلامتی و سعادت برای یکایک مردم ایران ، سال نو را به همکاران و همه فعالان بازار سرمایه تبریک گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

« وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ »

«و ما آنچه را برای مؤمنان مایه درمان و رحمت است از قرآن نازل می کنیم »

حلول سال نو و آغاز بهار 1399 را با ذکر آیه «شفا» در قرآن کریم و با آرزوی صحت و سلامتی برای همه هم وطنان شریف و غیور ایران سرافراز تبریک و تهنیت عرض می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال 1398 با همه فراز و فرودها، گاه شیرین و گاه تلخ، به پایان رسید و اکنون زمان تامل در کارنامه یکساله و با بهره‌گیری از تجارب آن، برنامه ریزی برای سال جدید و آغاز تلاشی توام با عزم و جزم است.

اکنون اگر چه سال نو را با دور هم بودن در خانه تجربه می کنیم که با زمزمه دعای "حول حالنا الی احسن الحال" به نیت ریشه‌کنی بیماری کرونا و بهبود حال همه بیماران از درگاه خداوند بزرگ،سلامتی و بهروزی همه مردمان جهان و ایرانیان عزیز را درخواست می کنیم.

بی تردید بورس انرژی ایران در سال 1398 گام های بزرگی را در مسیر اعتلا و سربلندی کشور برداشت که با وجود محدودیت ها و سختی های بسیار، اما دورنمایی روشن را در پیشگاه ملت شریف ایران ترسیم کرده است.

این بازار متشکل و شفاف برای نخستین بار در تاریخ صنعت نفت ایران شاهد معاملات پرحجم فرآورده هایی همچون بنزین، گازوئیل و گاز مایع با هدف صادرات به آنسوی مرزهای آبی و خشکی کشور بود که در سخت ترین شرایط اقتصادی حاکم بر کشور توانست نقشی موثر و کارا با در تحقق درآمد های کشور و همچنین ایجاد اعتماد میان تجار و ذینفعان بازار فرآورده های نفتی فراهم کند.

در عین حال با جدیت و پشتکار همکارانم در بورس انرژی ، سال گذشته علاوه بر توسعه بسترها و  رونق بازار تامین مالی، معاملاتی بالغ بر 130 هزار میلیارد ریال از طریق اوراق سلف موازی استاندارد در بازار اولیه و ثانویه این بازار رقم زده شد. اقدامی که نشان دهنده ظرفیت بالای این بازار در بکار گیری سرمایه های خرد بوده و در عین حال از امکان تامین مالی مناسب و علمی برای طرح ها و پروژه های مولد کشور در حوزه های زیربنایی برق و نفت و گاز حکایت دارد.

خدای بزرگ را شاکریم که در سال 1398 حجم معاملات فرآورده های نفتی بالغ  بر 6 و نیم میلیون تن و ارزش معاملات بورس انرژی ایران بالغ بر 550 هزار میلیارد ریال شد.

بورس انرژی ایران در سال 1398 در راستای عمل به قوانین بالادستی کشور شامل قانون بودجه کل کشور و همچنین در راستای تحقق بند «ح» ماده 4 قانون برنامه ششم توسعه کشور با حرکت به سمت توسعه ابزارها و بستر های لازم برای تامین مالی حوزه انرژی از جمله گواهی ظرفیت نیروگاهی و اوراق سلف موازی استاندارد نفت خام و فرآورده های نفتی تلاش وافری را برای افزایش پذیرش انواع حامل های انرژی و فرآورده های ویژه و اصلی نفتی پالایشگاه های دولتی و غیر دولتی بکار گرفت که در این مسیر به لطف خداوند و پشتکار همکاران و سایر دست اندرکاران این بازار، توفیق های بسیاری حاصل شد.

ارزآوری بیش از 2 میلیارد و 200 میلیون دلاری از محل صادرات انواع فرآورده های نفتی و تلاش برای افزایش سهم بازار ایران در بازارهای صادراتی و همچنین کاهش بروکراسی اداری در بخش فروش فرآورده ها از مسیری شفاف و رقابتی یکی از بارز ترین دستاورد های بورس انرژی در این زمینه بود.

در سال 1399 اما به عنوان سالی با اهمیت برای بورس انرژی ایران ، می توان انتظار داشت که با توسعه روز افزون ابزار های معاملاتی و گرایش بنگاه های اقتصادی به سمت بازار سرمایه بویژه در حوزه انرژی ، این بازار به عنوان موثر ترین هاب مالی استراتژیک در اقتصاد ملی کشور نقشی مهم و دو چندانی را ایفا کند.

در این مسیر بی تردید با به کارگیری تجربیات موفق بین المللی ، تلاش خواهد شد تا با ارایه بالاترین خدمات کیفی و استفاده از ابزار ها و راهکارهای مختلف در بخش تامین مالی، بازاری کارآ و عملیاتی را در اختیار ذی نفعان این بازار بویژه در رینگ بین الملل این بورس قرار دهیم.

این مهم میسر نخواهد شد الا با پشتکار و جدیت همکاران صدیق و تلاشگر بورس انرژی ایران و همچنین ارکان و ذی نفعان این بازار از جمله سهامداران،سازمان بورس و اوراق بهادار کشور،کارگزاران عضو بورس انرژی ایران،مدیریت فناوری بورس،سپرده گذاری مرکزی و سایر تشکل ها و همکاران بویژه وزارت خانه های نفت و نیرو و شرکت های تابعه آنها که بطور مستقیم و غیر مستقیم با این بازار در ارتباط هستند.

در آستانه عید نوروز ، ضمن تقدیر از همه همکاران عزیزم در بازار سرمایه کشور،امیدوارم در راستای ماموریت و تحقق اهداف تعیین شده در سال جدید، همچنان با جدیت و تلاش جهادگونه خود برای سرافرازی ایران عزیز گام برداریم.

از خداوندگار متعال و بخشایشگر در آغاز سال جدید ، صحت و سلامتی و سعادت را برای یکایک مردم عزیز و صبور ایران مسئلت می کنم و سخنان خود را با فراز هایی از دعای شریف صحیفه سجادیه به پایان می رسانم.

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی‏ مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَ عافِنی عافِیَةً کافِیَةً شافِیَةً عالِیَةً نامِیَةً عافِیَةً ، ُوَلِّدُ فی بَدَنِی الْعافِیَةَ، عافِیَةَ الدُّنْیا وَالْاخِرَةِ، وَامْنُنْ عَلَیَّ بِالصِّحَّةِ وَالْأَمْنِ وَالسَّلامَةِ فی دینی وَ بَدَنی

خداوندا بر محمد و آلش درود فرست و مرا عافیت بخش عافیتی کافی و شفابخش، و برتر و روزافزون، عافیتی که در بدنم عافیت تولید کند، و در یک کلمه؛عافیت دنیا و آخرت، و بر من منّت نِه به تندرستی و امنیت و سلامت در دین و بدن.

آمین یا رب العالمین

سید علی حسینی

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: فرآورده های نفتی بورس انرژی ایران فرآورده ها تامین مالی عاف ی ة سال 1398

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۲۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه این اقدام یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، گفت : پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

به گفته سخنگوی صنعت برق در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: در همین راستا ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی گفت: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت : بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکت های توزیع واریز خواهد شد و اکنون شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • صادرات ۲۹ قلم فرآورده دامی از استان البرز
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی