Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@03:06:16 GMT

اغلب فوتی‌های کرونا بین ۴۰ تا ۶۰ سال سن داشتند

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۳۱۵۶

اغلب فوتی‌های کرونا بین ۴۰ تا ۶۰ سال سن داشتند

معاون درمان وزیر بهداشت گفت: عمدتاً فوتی‌های ما کسانی بودند که در سن کار یعنی ۴۰ تا ۶۰ سال قرار داشتند، توجهی به توصیه‌ها نکرده و در خانه نماندند.

اثیر سفرها بر شیوع بیشتر بیماری کرونا امشب دوم فروردین ماه در برنامه تیتر امشب شبکه ۶ سیما با حضور قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان بابایی با اشاره به اینکه همکاران عزیز من با تمام وجود در بیمارستان‌ها کار می‌کنند لذا از مردم توقع داریم تا در خانه بمانند گفت: متاسفانه برخی از هموطنان کم لطفی می‌کنند و اقدام به مسافرت کردند و این مسئله ظلم در حق خودشان است، توصیه می‌کنیم تا هموطنانی که هنوز قصد سفر دارند فعلاً از رفتن به مسافرت صرف نظر کنند.

او با بیا اینکه به مردم توصیه می‌کنم تا کسانی که اقدام به مسافرت کرده‌‌اند سفر شان را کوتاه کنند، افزود: متاسفانه با تمام وجود توصیه‌ها برخی به راهنمایی‌های ارائه شده گوش نمی‌دهند، دوران جنگ دوباره زنده شده است و مردم حماسه می‌آفریند.

معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه شرایط نسبت به دو هفته قبل در بیمارستان‌ها آرام شده اما نگرانی ما در خصوص بیماران بد حال است، ادامه داد: متاسفانه مرگ و میر در همشهری‌ها و هم استانی‌های ما اتفاق افتاده، بیشترین فوتی‌های ما کسانی بودند که به توصیه‌ها گوش ندادند، باید بگوییم که عمدتاً فوتی‌های ما کسانی بودند که در سن کار یعنی ۴۰ تا ۶۰ سال قرار داشتند، برخی از فوتی‌ها کسانی بودند که بیماری زمینه‌ای نداشتند و توجهی به توصیه‌ها نکرده و در خانه نماندند.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در کنار صحنه‌های تلخ و دردناک مربوط به کرونا، صحنه‌های زیبای فداکاری نیز دیده می‌شود، گفت: اگرچه مقداری از سرعت و شیب بستری مبتلایان به کرونا کاسته شده، اما بیمارانی که اخیرا بستری می‌شوند، بدحال هستند.

جان‌بابایی با اشاره به اینکه بیش از دو هزار بیمار بستری در بخش‌های آی سی یو داریم، گفت: برخی از آنها حال بدی دارند و جزو نگرانی‌های اصلی و جدی ما به حساب می‌آیند.

او با بیان اینکه این بیماری در خانه قابل مدیریت است، عنوان کرد: امسال عملا هیچ یک از همکارانم به مرخصی نرفتند و در تمام بیمارستان‌ها کادرهای درمان حضور دارند و مشغول خدمت‌رسانی به بیماران هستند.

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه هیچ درمان قطعی برای مقابله با بیماری وجود ندارد، بیان کرد: همه داروها در مرحله مطالعه است و درمان قطعی نیست، داروهایی که بر روی برخی از بیماران استفاده شده در برخی اثرگذار و در برخی دیگر نیز اثری نداشته است، تمام داروهای درمانی برای بیماران رایگان است لذا به مردم توصیه می‌کنیم تا به دنبال داروهای گران قیمت نباشند، تلخ‌ترین مسئله بحران مرگ و میر است.

براتی معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه تمام هتل‌ها و مراکز تجاری مشهد تعطیل شده است تصریح کرد: مسافرانی که قصد ورود به مشهد را دارند، پس از ۲ هفته قرنطینه و اطمینان از سلامتشان نیز اجازه ورود نخواهند داشت و بازگردانده می‌شوند.

او با اشاره به اینکه سفرهای هوایی ۷۸ درصد، سفرهای ریلی ۸۴ درصد و سفرهای جاده‌‌ای ۸۲ درصد کاهش یافته است گفت: وضعیت استان مناسب نیست.

طالبی استاندار یزد با اشاره به اینکه شرمنده هموطنانی که قصد سفر به یزد داشتند هستیم گفت: ان‌شاءالله پس از غلبه بر کرونا در خدمتتان خواهیم بود.

او با اشاره به اینکه ۶ ایستگاه غربالگری در استان مستقر است افزود: بحث قرنطینه را به صورت جدی دنبال می‌کنیم، نسبت به سال گذشته ۸۰ درصد سفر به استان کاهش یافته است.

براتی معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه تمام هتل‌ها و مراکز تجاری مشهد تعطیل شده است تصریح کرد: مسافرانی که قصد ورود به مشهد را دارند، پس از ۲ هفته قرنطینه و اطمینان از سلامتشان نیز اجازه ورود نخواهند داشت و بازگردانده می‌شوند.

او با اشاره به اینکه سفرهای هوایی ۷۸ درصد، سفرهای ریلی ۸۴ درصد و سفرهای جاده‌‌ای ۸۲ درصد کاهش یافته است گفت: وضعیت استان مناسب نیست.

طالبی استاندار یزد با اشاره به اینکه شرمنده هموطنانی که قصد سفر به یزد داشتند هستیم گفت: ان‌شاءالله پس از غلبه بر کرونا در خدمتتان خواهیم بود.

او با اشاره به اینکه ۶ ایستگاه غربالگری در استان مستقر است افزود: بحث قرنطینه را به صورت جدی دنبال می‌کنیم، نسبت به سال گذشته ۸۰ درصد سفر به استان کاهش یافته است.

سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه برنامه با اشاره به اینکه باید بتوانیم بیماری را مدیریت کنیم گفت: به مردم توصیه می‌کنیم تا در خانه بمانند، این بیماری مسری است و بدون اطلاع با دستان آلوده به ویروس منتقل می‌شود.

احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در استان شروع شده است افزود: همه امکانات را آماده کرده‌‌ایم، مردم استان به طور جدی و ویژه همه توصیه‌های بهداشتی را رعایت کرده‌اند، ما تمام توان را بر حوزه پیشگیری گذشته ایم.

علیرضا آشناگر استاندار سمنان در ادامه برنامه با اشاره به اینکه طرح غربالگری در سطح استان در حال انجام است گفت: گروه‌های جهادی، سپاه و ارتش در حال ارائه خدمت به مردم هستند، خدمت در سطح استان به خوبی صورت می‌گیرد، در رابطه با تامین اقلام بهداشتی و مواد ضد عفونی کننده سامانه‌‌ای ایجاد شده است تا اقلام مورد نیاز در اختیار متقاضیان با ارائه کد ملی قرار بگیرد./ باشگاه خبرنگاران

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون درمان وزیر بهداشت او با اشاره کسانی بودند کاهش یافته توصیه ها فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۳۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • رنجش شهروندان زابلی از پس زدگی آب فاضلاب در معابر + تصاویر
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • آسمان خوزستان مه‌آلود می‌شود/ ورود سامانه جدید بارشی به استان
  • آسمان خوزستان میزبان سامانه بارشی جدید
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم