Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@10:58:12 GMT

بومی سازی ایستگاه شارژ خودروی برقی در کشور

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۳۶۴۵

بومی سازی ایستگاه شارژ خودروی برقی در کشور

خودروی برقی یا خودروی الکتریکی به خودرویی گفته می شود که از باتری های قابل شارژ به عنوان منبع انرژی و از موتور الکتریکی به عنوان نیروی محرکه استفاده می کند.

خودروهای برقی را می‌توان در ایستگاه‌های شارژ متنوع شارژ و این ایستگاه‌های شارژ را می‌توان در مناطق عمومی و منازل مسکونی نصب کرد. در حال حاضر در ایران نیز از این خودروها استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا طالعی کارشناس فنی شرکت مپنا روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا در خصوص فعالیت این شرکت در زمینه طراحی و ساخت ایستگاه های شارژ خودروهای برقی در ایران توضیح داد: ایستگاه های شارژ خودروهای برقی در چند دسته شارژ کُند، معمولی یا شارژ سریع تقسیم بندی می شوند، این ایستگاه ها در مدل های دو نازل و سه نازل طراحی شده اند.

وی بیان کرد: ایستگاه شارژر کند یا معمولی که بیشتر برای مصارف خانگی استفاده می شوند، شارژرهایی هستند که در پارکینگ خانه ها یا کنار خیابان مثل دستگاه های پارکو متر جهت شارژ خودرو یا موتورسیکلت خود نصب می شوند.

طالعی ادامه داد: ایستگاه شارژر سریع نیز به صورت دی سی ماشین را شارژ می کنند یعنی می تواند در زمان یک ربع تا نیم ساعت یک ماشین را برای ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلومتر شارژ کنند.

وی گفت: شارژرهای خانگی برق خانگی نیاز دارند اما شارژر سریع برق صنعتی می خواهد که این ایستگاه ها در پارکینگ مراکز خرید و ایستگاه های شارژ در سطح شهر مورد استفاده قرار می گیرند.

طالعی افزود: استانداردهای شارژ خودروهای برقی در دنیا چند نوع مختلف هستند؛ شارژ دی سی و شارژ ای سی که هر کدام چند مدل دارند. به همین خاطر نازل های ایستگاه های شارژ دارای چند نوع نازل است و هر نازل استاندارد مخصوص به خود دارد.

وی یادآور شد: تفاوت شارژرهای تولید داخل با نمونه خارجی در قیمت تمام شده آن است. اکنون ما به دانش فنی این فناوری دست پیدا کرده ایم و این محصول با توجه به فرهنگ و مبلمان شهری ما طراحی و ساخته می شود.

این کارشناس فنی گفت: نازل شارژر خودروهای برقی یک صنعت جدید است، هنوز در کشور این فناوری توسعه نیافته و ایستگاه های خودروی برقی وجود ندارد، فقط یک ایستگاه شارژ در برج میلاد تهران نصب شده و در حال استفاده است.

طالعی در خصوص مدت زمان مصرفی جهت شارژ خوروی برقی افزود: زمان شارژ خودروها بستگی به ظرفیت باتری ماشین دارد. در شارژ کند مدت مصرفی برای شارژ بین ۶ تا ۸ ساعت است و در شارژ سریع بین ۱۵ دقیقه تا نیم ساعت زمان مصرف می شود. همه این ها بستگی به مدل ماشین دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در ایستگاه های شارژ از  شارژر ۵۰ کیلووات استفاده می شود و در برنامه های بعدی ما طراحی و ساخت شارژرهای ۱۲۰ کیلوواتی در نظرگرفته شده است.

طالعی یادآور شد: در دنیا این روال انجام می شود و تمام محصولات ما نیز بر اساس استانداردهای روز دنیا طراحی و بکارگرفته می شود.

راه اندازی دومین ایستگاه شارژ خودروی برقی کشور در مشهد

وی در خصوص طرح توسعه ایستگاه های شارژ خودروی برقی در کشور گفت: در مرداد ماه سال ۹۹ ایستگاه شارژ خودروی برقی حرم رضوی در مشهد افتتاح خواهد شد، برنامه اولیه برای این ایستگاه شامل دو عدد شارژر سریع خودروی برقی به صورت شارژ چندگانه و دو عدد شارژ کند خودرو برقی است.

طالعی بیان کرد: همزمان چهار عدد خودرو در این ایستگاه شارژ، می توانند کار شارژ خودرو را انجام دهند. ایستگاه به سامانه کنترل از راه دور مجهز خواهد بود و کاربران با استفاده از امکانات این سایت و اپلیکیشن می توانند به رزرو جایگاه بپردازند.

برچسب‌ها شرکت دانش بنیان خودرو برقی علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان خودرو برقی علم و فناوری شرکت دانش بنیان خودرو برقی علم و فناوری ایستگاه های شارژ شارژ خودروی برقی خودروهای برقی ایستگاه شارژ ایستگاه ها شارژ خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۳۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودروی پکن
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • (تصاویر) آزمایش اولین رنج روور برقی در دمای ۴۰- درجه قطب شمال
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • خودروی برقی پریمیوم «اکسید»، لوکس‌تر و پیشرفته‌تر از تسلا