Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@04:11:16 GMT

استاد حشمت منصوری جمشیدی درگذشت

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۴۰۳۴

آفتاب‌‌نیوز :

استاد حشمت منصوری جمشیدی، شاعر بزرگ کردی سرای ایلام درگذشت.

به همین مناسبت استاندار ایلام و مدیران فرهنگی استان در پیامهایی درگذشت این شاعر توانا را تسلیت گفتند.

نام منصوری جاودانه خواهد بود

استاندار ایلام در پیامی درگذشت شاعر نام آشنای ایلامی را تسلیت گفت

پیام قاسم سلیمانی دشتکی، استاندار ایلام، به این شرح است:

خبردرگذشت حشمت منصوری جمشیدی از شاعران فرهیخته، بنام و توانای این دیار موجب تالم و تأثر فراوان گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجانب مصیبت وارده را به جامعه فرهنگ و هنر استان و خانواده محترم این عزیز از دست رفته تسلیت گفته و از درگاه احدیت برای آن فقید سعید غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.

بی شک نام و یاد این چهره ماندگار و ارزشمند در شعر و ادب کُردی ایلام جاودانه و ماندگار خواهد ماند.

"ده‌لیل"به"دلبه‌ر" رسید!

عمران خوآموز نیز در پی درگذشت استاد حشمت منصوری ، پیامی به این شرح صادر کرد:

متاسفانه باخبر شدیم، استاد"حشمت منصوری جمشیدی" شاعر چیره دست و کردی سرای ایلامی، از میان ما رفتند.

بی گمان، فقدان این عزیز، برای شعر و ادب کُردی ایلام، ضایعه ای جبران ناپذیر است، اما آثار ماندگار او شامل: "به‌یان ده ئاسوو"، "گزیده اشعار" و "ده‌لیل و دلبه‌ر" با آفرینش مضامین ماندگار اجتماعی و عاشقانه های بدیع در قالب مثنوی و سایر قالب‌های شعری، تا همیشه بر تارک شعر کُردی این دیار می درخشد و چراغ راهِ شاعران جوان است.

به نمایندگی از جامعه فرهیخته فرهنگ و هنر استان، این مصیبت را به خانواده فرهیخته و فرهنگی منصوری جمشیدی، بازماندگان، فرزندان و جامعه فرهنگ و هنر استان ایلام تسلیت می‌گویم.

هر چند اوضاع کنونی جامعه، فرصت برگزاری رونمایی از دیوان کامل آثار ایشان با عنوان"ده‌لیل و دلبه‌ر" در اسفند ۱۳۹۸ را با حضور ارزشمند و خاطره انگیز آن زنده‌یاد، از ما گرفت، اما در برابر تقدیر، گریز و گزیری نیست و انشاءالله در نخستین فرصت مناسب؛ بزرگداشتی در خور شان با رونمایی از مجموعه کامل اشعار ایشان برگزار خواهد شد.

منصوری، میراث دار عشق و شور
محمدعلی قاسمی، رئیس حوزه هنری ایلام نیز در پیامی به شرح زیر نوشت:
بهار امسال، گزاره ی گریه های بسیاری در تقویم تنهایی است. آن گونه که اقلیم ایران اندوهگین از ابرهای ناگواری است.
خبر درگذشت زنده یاد حشمت منصوری، شاعر شور و طراوت، موجب غم و اندوه جامعه ادبی این دیار گردید.
منصوری میراث دار شور و طراوت در شعر کردی ایلامی است. او از جمله شاعرانی است که با خلق منظومه های عاشقانه ی خوداعتباری خاص به ادبیات کردی بخشید. طراوت زبان در پوششی از تشبیهات و استعاره های زیبا از جمله ویژگی های زبانی این شاعر تواناست. عشق و شور، شاخص ترین عنصری است که در لابلای منظومه های دلنشین این شاعر توانا موج می زند. بی شک تاریخ ادبیات این دیار، نام و آوازه ی او را به عنوان یکی از طلایه داران زبان تغزلی در شعر کردی، گردن آویز اعتبار خود خواهد کرد.

جمشیدی از مفاخر شعر کردی فیلی بود

عبالحمید کرمی، مدیرمسئول هفته نامه پیک ایلام نیز در پیامی ، نوشت:

استاد حشمت منصوری شاعر پرآوازه ایلامی ،فرهیخته فرهنگی ،ازافتخارات جامعه معلمی استان ازمیان ما رفت ورخ در نقاب خاک کشید.
استاد منصوری گل سرسبد شاعران استان و ازمفاخر ارزشمند شعرکردی بود که بازبانی سلیس وزیبا جلوه های ماندگاری ازشعر کردی فیلی را با خلق آثار ارزشمندی که در نوع خود بی نطیر و بی بدیل است،ازخودبه یادگارگذاشت .
او بابه کار گیری سبکی نو و استفاده از آرایه های ادبی وظرافت های بدیع شیوه ای جذاب ودل انگیز رادرشعرکردی فیلی خلق نمود.
برگزاری مراسم نکوداشت این شاعر گرانمایه درچندسال پیش وشعرخوانی زنده یاد استاد منصوری به همت استاندار وقت ایلام جناب مهندس مروارید و دستگاه های فرهنگی گامی هرچند کوچک دربزرگداشت مقام این استاد برجسته بود.
جای امیدواری است شعرای فرهیخته استان خصوصا فرزند فرهیخته ایشان جناب کامران منصوری جمشیدی راه ایشان را ادامه داده تا مسیری را که استاد منصوری بر روی فرزندان این استان گشوده است ،بخوبی طی نمایند.
با تسلیت درگذشت این شاعر توانا ووهنرمند برجسته استان به جامعه هنری وفرهنگی استان خصوصا خانواده وفرزندان لایق وشایسته ایشان،از خداوند منان برای آن عزیز سفرکرده آمرزش و رحمت و برای بازماندگان صبر وشکیبایی مسئلت مینماید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شاعر شعر کردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۴۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، متن پیام دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در پی درگذشت زنده‌یاد سید اسماعیل نصراللهی دانشجوی نخبه دانشگاه تهران به این شرح است: 

بسم الله الرحمن الرحیم 
انا لله و انا الیه راجعون

با دریغ و افسوس بسیار، درگذشت دانشجوی سرشار از امید و نشاط دانشگاه تهران و مصداق توانستن جوان ایرانی، زنده‌یاد سید اسماعیل نصراللهی که به حکم تقدیر الهی جامه از این سرای فانی برگرفته و به سرای باقی شتافت، مایه تاثر بسیار شد.

شوق و تلاش علمی مرحوم نصراللهی با وجود معلولیت شدید جسمی و حرکتی، از درون او می‌جوشید. این جوان نخبه وطن که همه‌ ظرفیت وجودی و ذهنی خود را در مسیر درست بکار گرفته و به عنوان یک نخبه علمی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در ردیف برترین رقبای خود در گروه علوم انسانی درخشید، مصداقی از اراده‌هایی است که با اعتقاد به «ما می‌توانیم» و با کارِ بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر، روحیه جهادی را معنا می‌کنند.

در پی درگذشت ناگهانی این دانشجوی وارسته در اثر حادثه مسمومیت با گاز منواکسیدکربن در منزل شخصی، نه تنها دانشجویان دانشگاه تهران بلکه جوان ایرانی مسلمان و جامعه دانشگاهی، در از دست دادن الگویی در دسترس و ممتاز در صبر و تحمل و جهد و امیدواری، به سوگ نشست.

اکنون با استعانت از درگاه حق تعالی برای اعطای درجات عالی به این دانشجوی کوشا، فقدان او را به مادر فداکارش و جامعه دانشگاهی و درگذشت پدر فرهیخته‌شان را به جامعه پزشکی کشور و وابستگان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای ایشان آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز صبر جزیل و شکیبایی مسئلت دارم.

سید محمد مقیمی
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

دیگر خبرها

  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد
  • خانم ژیلا صادقی، این صحبت‌هایت را فراموش کردی؟!
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • «داستان راستان» نردبانی برای خیزش‌های انقلابی بود
  • نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • پیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت هنرمند موسیقی خراسان شمالی