Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید «محمد جمالیان» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مهم از هفته گذشته در مراکز جامع سلامت شهر و روستا آغاز شده و همچنان نیز ادامه دارد.

وی بیان کرد: بیش از ۵۰ درصد از جمعیت خمین و ۲۰ درصد از جمعیت زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ساوه نیز غربالگری شده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، ابتدا گروه‌های پرخطر و سپس گروه‌های عادی خطر سنجی شدند که ۹۴ مورد مشکوک شناسایی شده و درمان ۲۰ مورد آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جمالیان اظهار داشت: مردم می‌توانند اگر احساس علایم مشکوک به کرونا ویروس دارند، پرسش نامه‌ای که در سایت salamat.gov.ir قرار داده شده را تکمیل کنند و پزشکان در صورت نیاز با آنها تماس می‌گیرند و پیگیر وضعیت می‌شوند.

وی عنوان کرد: در تمام روزهای تعطیل، مراکز جامع سلامت شهری باز است و در روستاها اگر مرکزی بسته باشد در روستای مجاور باز است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود: ترخیص بیماران کرونا با موازین علمی و شرایط استاندارد انجام می شود و از ابتدای درگیری ۸۴۶ مورد قطعی به این بیماری در استان مرکزی تاکنون، ۵۰۹ بیمار ترخیص شده‌اند.

دکتر جمالیان عنوان کرد: در ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی، نگرانی‌هایی در مورد شهرستان‌های ساوه و دلیجان بود که با اقدامات به موقع دانشگاه و پیگیری‌های مدیریت ارشد استان وضعیت این دو شهرستان مطلوب شده است.

وی گفت: نقاهتگاه‌ها بسیار کمک کننده بود زیرا در ساوه نزدیک بود سه بیمارستان درگیر شوند اما با همان ۲ بیمارستان وضعیت به ثبات رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ادامه داد: در حال حاضر نگرانی اصلی سفرهای نوروزی است که آرامشی را که ایجاد شده در استان برهم بزند و اگر این اتفاق رخ دهد، وضعیت بحرانی می‌شود.

دکتر جمالیان بیان کرد: زیرا این موج می‌تواند از روستاها شروع شود و کنترل آن در روستاها بسیار سخت است.

وی گفت: در روستاها کسانی زندگی می‌کنند که جزو افراد مسن و گروه پرخطر طبقه‌بندی می‌شوند و فرزندان این افراد از شهرهای تهران، قم و سایر شهرها به دیدن پدر و مادران و اقوام خود می‌آیند و طبق آمارها تعداد مسافران زیاد است اما نسبت به سال گذشته کمتر شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: انتظار است فرزندان در این موقع بحرانی این دید و بازدید و مسافرت را کنار گذارند زیرا ممکن است ناقل باشند و علایمی نداشته باشند و باعث آسیب شوند.

دکتر جمالیان یادآور شد: تمام مراکز درمان دولتی استان مرکزی به صورت ۲۴ ساعته فعال است و در بیمارستان‌های امیرکبیر، امیرالمومنین(ع)، طالقانی و کلینیک‌های شهرستان اراک هیچ بیمار کرونایی بستری نشده است و مردم می‌توانند با خیال راحت مراجعه کنند و بیمارستان‌های خصوصی نیز همه فعال هستند و در سایت دانشگاه علوم پزشکی اراک دفترچه‌ای بارگذاری شده که ساعات کاری مراکز خصوصی در کنار مراکز دولتی تعیین شده است.

۸۴۶ مرود مبتلا به کرونا تاکنون در استان مرکزی شناسایی شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اراک استان مرکزی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اراک استان مرکزی ویروس کرونا اراک استان مرکزی رییس دانشگاه علوم پزشکی دکتر جمالیان استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی