Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، سال گذشته با تجربه‌های روزهایی سخت و رویایی با ویروس کرونا و ابتلای تعداد زیادی از هموطنان و از دست دادن شماری از این افراد سپری شد و اکنون با ورود به سال جدید باز هم امید به زندگی و رسیدن به روزهای خوش و سلامتی در میان مردم همزمان با شکوفه های بهاری جوانه زده است.

بیماری کووید ۱۹ که تعداد زیادی از کشورهای دنیا را درگیر خود کرده و به دغدغه اصلی مردم جهان تبدیل شده است به همین دلیل اکنون افراد به  طریق مختلف سعی در کاهش آمار مبتلایان و راهکارهای برای رهایی از این ویروس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که این بیماری تبدیل به اپیدمی شده و به سرعت در حال انتشار است نیازمند عزم ملی و همراهی مردم برای ریشه کنی این بیماری است چراکه مشارکت ملی برای مقابله با این بیماری بهترین راهکار است.

اگرچه مسولان تلاش بسیاری برای مقابله و پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر این ویروس دارند اما به گفته کارشناسان و متخصصان هم اکنون در خانه ماندن و دوری از اجتماعات در راستای قطع زنجیره اتصال و انتشار این ویروس تنها راهکار و درمان برای از بین بردن این بیماری است.

اگرچه در روزهای پایانی سال گذشته آنگونه که باید برخی افراد این مشکل را جدی نگرفتند و با بهانه های مختلف سعی در خارج شدن از منزل داشتند اما اکنون در ایام تعطیلات با مشارکت همه مردم باید تلاش در ریشه کنی این بیماری شود و افراد باید سبک مجازی دید و بازدیدها و تبریک سال نو را تجربه کنند.

در نخستین روز سال نو بسیاری از افراد به احترام به حق سلامت ماندن خود و اقوام بازار دید و بازدیدهای مجازی را پررونق کردند و از رفتن به منازل بزرگترها و اقوام پرهیز کردند و با احوالپرسی های مجازی و تلفنی اغاز سال جدید را به همدیگر تبریک گفتند.

در حالی که بسیاری از افراد در منازل مانده اند و تا حد امکان از خانه ها خارج نمی شوند اما متاسفانه در برخی موارد دیده می شود که افرادی هنوز زنگ خطر ابتلا به این بیماری را جدی نگرفته اند و در مکان های عمومی حاضر می شوند.

آنچه که از فرهنگ غنی مردم ایران زمین به ویژه دیار لرستان انتظار می رود جدی گرفتن خطر این بیماری احترام به حقوق دیگران و پرهیز از دید و بازدید های نوروزی و مسافرت است چراکه در صورت جدی نگرفتن این وضعیت علاوه بر ابتلای این افراد زمینه ابتلای افراد دیگر جامعه نیز بیش از پیش مهیا می شود و از طرفی کنترل این بیماری روز به روز سخت تر خواهد شد.

در نورزو ۹۹ با حضور مهمان ناخوانده ویروس کرونا مردم لرستان برخلاف صفت دیرینه مهمان پذیری با روشی متفاوت ایام نوروز را سپری می کنند و در بیم و امید این ویروس سعی در مختصر نمودن بسیاری از آداب و روسوم دارند.

اما چه خوب است که در این ایام تعطیلات و حذف دیدو بازدید ها و مسافرات توسط بیشتر افراد جامعه حداقل ها هم برای سلامت خود و دیگران به این جمع بپیوندند و با حذف دلخوشی های  مختصر و پر از بیم و هراس خود دلخوشی و روزهای توام با سلامت را به هموطنان ارمغان دهند.

بسیاری از استان های مهمان پذیر کشور اعلام کردند که امسال نمی توانند پذیرای مهمانان نوروزی باشند و استان لرستان نیز کی از این استان ها است که از روزهای قبل سعی در اطلاع رسانی به سایر هموطنان داشته است اما آنچه که در نخستین روز سال جاری مشاهده شد رفت و آمدها و عبور و مرور پرشمار خودروها در ورودی و خروجی شهرستان استان بود که امید است هر چه سریعتر مسولان در این خصوص اقدامی جدی داشته باشند و با تدابیری کارساز مانع از به مخاطره افتادن سلامت جامعه توسط افرادی اندک باشند.

نظارت بر مبادی ورودی و خروجی شهرهای لرستان شدت می یابد

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: با توجه به احتمال حضور مسافران از سایر استانها، نظارت بر مبادی ورودی و خروجی شهرهای استان شدت می یابد.

محمود ثمینی اظهار داشت: برای جلوگیری از ازدحام جمعیت، مقرر شد صدا و سیمای استان از پخش برنامه‌های تبلیغی مراکز گردشگری استان و همچنین تبلیغات مراکز تجاری و فروشگاه‌ها که موجب ازدحام جمعیت در این مراکز می شود، خودداری کند.
وی افزود: با توجه به دستور ریاست محترم جمهور در خصوص تعطیلی اصناف غیر ضروری، تعزیرات حکومتی و اداره صمت نسبت به تشدید نظارت بر بازارها اقدام نموده تا علاوه بر کنترل تعطیلی بازار، مایحتاج عمومی مردم با قیمت مصوب در بازار عرضه شود.
ثمینی با بیان اینکه پذیرش میهمانان در مراکز گردشگری استان ممنوع است، اضافه کرد: با توجه به روند شیوع بیماری در استان مقرر شده مدیران شهرستان‌های استان در خصوص مرخصی کارمندان دارای مشکلات جسمی، بانوان همکاری کنند.
وی در پایان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان نیز آمار فوتی‌ها، مبتلایان را روزانه منتشر می کند لذا آمار غیر رسمی مورد تایید نسیت.

۲۸۲هزار نفر در ورودی شهرهای لرستان غربالگری سلامت شدند

 مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: تاکنون ۲۸۲ هزار و ۷۷۴ نفر در ورودی شهرهای لرستان توسط امدادگران جمعیت هلال احمر مورد تست غربالگری سلامت قرار گرفتند.

صارم رضایی در این باره به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تست غربالگری سلامت ویروس کرونا در ورودی ۱۰ شهرستان استان توسط ۲۵۵ نفر پرسنل جمعیت هلال‌احمر و ۶۵۸ نفر نیروی داوطلب درحال انجام است.

وی گفت: با توجه به شرایط به وجود آمده در سطح کشور و نیاز مدیریت بحران و بر اساس ابلاغیه‌های وزارت بهداشت، جمعیت هلال احمر لرستان از امروز در قالب پست های بازرسی سلامت در ۲۴ نقطه استان به غربالگری سلامت می پردازد.

رضایی افزود: هدف از اجرای این طرح کمک به ارتقاء سلامت و حفظ ایمنی اقشار مختلف مردم، پایش و غربالگری مسافران در مبادی ورودی خروجی های شهر ها، شناسایی افراد مشکوک به بیماری و ارجاع به نظام سلامت، قطع کردن زنجیره انسانی انتقال ویروس کووید ۱۹ از افراد ناقل به افراد سالم و همچنین ارائه آموزش‌های عمومی و همگانی در خصوص ویروس کرونا است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان بیان کرد: این طرح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی صورت می گیرد.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در لرستان به ۴۰۹ نفر رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تا کنون ۴۰۹ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در استان شناسایی شده و تحت درمان هستند.

دکتر محمدرضا نیکبخت با اشاره به آخرین آمار مبتلایان به کرونا ویروس در لرستان، اظهار داشت:یک هزار و ۲۳۳ نمونه از بیماران مشکوک به «کرونا» از لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است.

وی بیان کرد: یک هزار و ۱۱۵ نمونه پاسخ داده شده که از این عدد ۴۰۹ مورد مثبت و ۷۰۶ نمونه منفی اعلام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: تا به امروز ۳۰ مورد فوت قطعی بر اثر بیماری «کرونا» در استان ثبت شده است.

نیکبخت با اشاره به تفکیک شهرستان مبتلایان مثبت کرونا در لرستان گفت: در سلسله ۱۱۱ نفر، خرم آباد ۱۰۰ نفر، بروجرد ۵۰ نفر، دلفان ۵۱ نفر، دورود ۳۸ نفر، ازنا ۲۰ نفر، کوهدشت ۸ نفر، الیگودرز ۹ نفر، چگنی ۷ نفر، پلدختر ۹ نفر، رومشکان ۴ نفر و سپید دشت ۲ نفر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ۹۷ نفر در بیمارستان بستری هستند، ادامه داد: تا کنون نیز ۶۳ نفر بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند و ۲۱۹ نفر نیز در منزل تحت مراقبت هستند.

کد خبر 494328 برچسب‌ها استان لرستان كرونا در ايران نوروز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان لرستان كرونا در ايران نوروز دانشگاه علوم پزشکی جمعیت هلال احمر غربالگری سلامت ویروس کرونا لرستان گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۵۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند