Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: ۵۲ درصداز جمعیت شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک از طریق مراکز جامع سلامت شهر و روستا غربالگری سلامت شده‌اند.

به گزارش برنا از اراک ، دکتر سید محمد جمالیان افزود: این مهم از هفته گذشته در مراکز جامع سلامت شهر و روستا آغاز شده و همچنان نیز ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بیش از ۵۰ درصد از جمعیت خمین و ۲۰ درصد از جمعیت زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ساوه نیز غربالگری شده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، ابتدا گروه‌های پرخطر و سپس گروه‌های عادی خطر سنجی شدند که ۹۴ مورد مشکوک شناسایی شده و درمان ۲۰ مورد آغاز شده است.

دکتر جمالیان اظهار داشت: مردم می‌توانند اگر احساس علایم مشکوک به کرونا ویروس دارند، پرسش نامه‌ای که در سایت salamat.gov.ir قرار داده شده را تکمیل کنند و پزشکان در صورت نیاز با آنها تماس می‌گیرند و پیگیر وضعیت می‌شوند.

وی عنوان کرد: در تمام روزهای تعطیل، مراکز جامع سلامت شهری باز است و در روستاها اگر مرکزی بسته باشد در روستای مجاور باز است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود: ترخیص بیماران کرونا با موازین علمی و شرایط استاندارد انجام می شود و از ابتدای درگیری ۸۴۶ مورد قطعی به این بیماری در استان مرکزی تاکنون، ۵۰۹ بیمار ترخیص شده‌اند.

دکتر جمالیان عنوان کرد: در ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی، نگرانی‌هایی در مورد شهرستان‌های ساوه و دلیجان بود که با اقدامات به موقع دانشگاه و پیگیری‌های مدیریت ارشد استان وضعیت این دو شهرستان مطلوب شده است.

وی گفت: نقاهتگاه‌ها بسیار کمک کننده بود زیرا در ساوه نزدیک بود سه بیمارستان درگیر شوند اما با همان ۲ بیمارستان وضعیت به ثبات رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ادامه داد: در حال حاضر نگرانی اصلی سفرهای نوروزی است که آرامشی را که ایجاد شده در استان برهم بزند و اگر این اتفاق رخ دهد، وضعیت بحرانی می‌شود.

دکتر جمالیان بیان کرد: زیرا این موج می‌تواند از روستاها شروع شود و کنترل آن در روستاها بسیار سخت است.

وی گفت: در روستاها کسانی زندگی می‌کنند که جزو افراد مسن و گروه پرخطر طبقه‌بندی می‌شوند و فرزندان این افراد از شهرهای تهران، قم و سایر شهرها به دیدن پدر و مادران و اقوام خود می‌آیند و طبق آمارها تعداد مسافران زیاد است اما نسبت به سال گذشته کمتر شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: انتظار است فرزندان در این موقع بحرانی این دید و بازدید و مسافرت را کنار گذارند زیرا ممکن است ناقل باشند و علایمی نداشته باشند و باعث آسیب شوند.

دکتر جمالیان یادآور شد: تمام مراکز درمان دولتی استان مرکزی به صورت ۲۴ ساعته فعال است و در بیمارستان‌های امیرکبیر، امیرالمومنین(ع)، طالقانی و کلینیک‌های شهرستان اراک هیچ بیمار کرونایی بستری نشده است و مردم می‌توانند با خیال راحت مراجعه کنند و بیمارستان‌های خصوصی نیز همه فعال هستند و در سایت دانشگاه علوم پزشکی اراک دفترچه‌ای بارگذاری شده که ساعات کاری مراکز خصوصی در کنار مراکز دولتی تعیین شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اراک رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر جمالیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۶۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد