Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: پیامبر اسلام(ص) بر دو هدف تاکید داشتند که یکی دعوت مردم به سوی خدای واحد و امر دوم نیز عدالت بود و تلاش کردند تا در جامعه عدالت برقرار شود. ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام و‌المسلمین عسکر دیرباز در‌ گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در قم اظهار داشت: معمولا انبیای الهی در دورانی از طرف خداوند مبعوث می شدند که اکثریت جامعه در ظلم، ستم، فسق و فجور به سر می بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رسول خدا پیش از اینکه مبعوث شوند هر سال مدتی را از مکه دور شده و به غار حرا می رفتند، غار حرا در ارتفاع بسیار بالایی قرار داشت و پیامبر(ص) در این غار با خداوند مناجات می کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: برخی از مردم مکه و از جمله خاندان پیامبر(ص) تابع دین حضرت ابراهیم بودند تا اینکه پیامبر(ص) به رسالت الهی مبعوث شدند و از حضرت رسول اکرم(ص) تبعیت کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری: بعثت پیامبر(ص) سبب هدایت بشریت شدسیدمحسن میرباقری: برای پیامبر اسلام سریالی بسازیم که مجهولات تاریخی را پاسخ دهدبعثت و مأموریت آخرالزمانی پیامبر

رئیس دانشگاه قم ادامه داد: با اینکه رسول خدا خاتم انبیا و آخرین انبیای الهی است اما بشریت همچنان نیازمند هدایت است، امت اسلامی در پرتو تعالیم رسول خدا در توده های مردم و به ویژه مردم ایران اسلامی که مردمانی از اخلاق کریمانه پیامبر(ص) است در مسیر معصومین(ع) گام برمی دارند.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: پیامبر(ص) بر دو هدف تاکید داشتند که یکی دعوت مردم به سوی خدای واحد و امر دوم نیز عدالت بود و تلاش کردند تا در جامعه عدالت برقرار شود.

دیرباز گفت: باید در ارتباط با دیگران تقوا داشته باشیم چون از ارزش و جایگاه بسیار بالایی برخوردار است، اگر تقوا را در زمینه فردی و عدالت را در زمینه اجتماعی اجرا کنیم باید مانند قله ای فرض کنیم و دائما در حال رشد و تعالی باشیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: در دعایی که در شب مبعث وارد شده جلوه عظمت الهی در پیامبر(ص) درخشیده است، خدا را شاکر هستیم که ما را جز امت اسلامی قرار داده است و فرصتی از الطاف الهی است که بیشتر به خداوند نزدیک شده و لغزش ها را کم کنیم.

انتهای پیام/452/ ز

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو مجلس خبرگان رهبری پیامبر ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۸۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکبّر، تعرّض به حریم الهی و منجر به سقوط است

آیت الله هاشمی علیا در ابتدا به توضیح عباراتی از خطبه 192 نهج البلاغه در ارتباط با تکبر و تعصب پرداخت و با یادآوری این نکته که شیطان اساس تعصب را در عالم بنا نهاد، گفت: خداوند به ملائکه و ابلیس که شش هزار سال در بین ملائکه و موعظه‌گر آنان بود و خدا را به زیبایی عبادت کرد، امر فرمود بر آدم که از گِل خلق شده بود سجده کنند و بدین ترتیب ابلیس را در بوته امتحان قرار داد تا ذات ملک از ذات شیطان معلوم گردد. خدا می‌توانست آدم را از نوری یا عطری بیافریند که مانند آن در تمام هستی نباشد و همه طالب و تسلیم آن گردند؛ اما اگر چنین می‌کرد امتحان تمام نبود. خدا این برنامه را ریخت و شیطان به آدم سجده نکرد؛ زیرا خود را که از جنس آتش بود، از آدم برتر می‌پنداشت. چنین شد که شیطان در برابر خدا ایستاد و این به معنای جنگ با خداست که قطعا آثاری در پی دارد؛ زیرا کبریایی و عزت مخصوص خدا و حریم الهی است که آن را برای کسی جز خود قرار نداده است. سرنوشت شیطان چنین شد که در اثر یک لحظه تکبر، تمام عباداتش نابود و از درگاه الهی طرد شد و از بهشت به جهنم سقوط کرد؛ چنان سقوطی که هرگز بلند نخواهد شد. حال وضع انسان که چنان عباداتی هم ندارد چگونه خواهد بود؟ چه کسی می‌تواند خود را از ابتلا به چنین سرنوشتی در اثر تکبر ایمن بداند؟ به خصوص اینکه طبق فرمایش امیر مؤمنان علی(ع) در این خطبه، حکم خداوند در تمام عالم یکی است و فرقی بین افراد نیست.
ایشان در ادامه به برخی از آثار تکبر بر اساس برخی روایات اشاره کرد که عبارت است از پست و منفور شدن فرد متکبر در نظر مردم و محشور شدن به صورت حشره‌ای بسیار کوچک و زیر پای دیگران قرار گرفتن در قیامت. نقطه مقابل تکبر، تواضع است که انسان را رفعت می‌بخشد و نزد مردم عزیز و گرامی می‌کند. بنابراین انسان باید تلاش کند خود را تزکیه کرده، تواضع پیشه کند و همواره خود را از همه پایین‌تر بداند.

دیگر خبرها

  • وزیر کشور در سومین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(س): وعده صادق حضرت امام در حال تحقق است و ما داریم با چشم خودمان فروپاشی رژیم غاصب صهیونیستی را می‌بینیم
  • آغوش باز باغستان سنتی قزوین برای آیین «پنجاه‌به‌در»
  • تکبّر، تعرّض به حریم الهی و منجر به سقوط است
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • برگزاری همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • خداوند برای انسان‌ها رستگاری می‌خواهد
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب