Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بانک صادرات، تکمیل فرم درخواست دریافت درگاه پرداخت اینترنتی این بانک علاوه بر مراجعه به شعب، به صورت غیر حضوری از طریق مراجعه به آدرس اینترنتی: ipg.bsi.ir امکان‌پذیر است و فعالان اقتصادی و دارندگان شبکه‌های کامل فروش و توزیع در کشور می‌توانند با استفاده از درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) بانک صادرات ایران، امکانات گسترده‌ای در اختیار مشتریان خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرداخت اینترنتی نوعی پرداخت الکترونیکی است که از طریق آن دارندگان کلیه کارت‌های بانکی عضو شتاب می‌توانند با استفاده از مشخصات کارت بانکی خود شامل شماره کارت، رمز دوم پویا برای تراکنش‌های بالای صد هزار تومان، تاریخ انقضاء و کد اعتبار سنجی (CVV٢) نسبت به خرید از وب‌سایت‌های اینترنتی فروشنده کالا یا خدمات اقدام نمایند.

درگاه پرداخت اینترنتی سیستم واسط میان فروشگاه اینترنتی و شبکه بانکی است که تراکنش‌های خرید کاربران اینترنتی یا مشتریان فروشگاه پذیرنده از طریق آن به شبکه بانکی ارسال می‌‌شود.

امکان تسهیم و واریز مبالغ تراکنش‌ها به چند حساب مختلف و با درصدهای مورد نظر متقاضی، امکان پرداخت قبوض خدمات شهری(آب، برق، گاز، تلفن و …) و خرید شارژ مستقیم سیم کارت های اعتباری اپراتورهای تلفن همراه(همراه اول، ایرانسل و رایتل) و امکان ارائه خدمات ویژه نظیر دسترسی به ریزتراکنش‌ها به مشتریان خاص از طریق صورتحساب ویژه بانک صادرات ایران از خدمات متنوع و در دسترس این خدمت بانکی است.

داشتن حساب در بانک صادرات ایران، دارا بودن وب سایت آماده جهت فروش اینترنتی (‌چرخه کامل فروش)،

اخذ نماد اعتماد الکترونیکی از طریق وب سایت www.enamad.ir و وجودIP معتبر (IP Valid) برای وب سایت پذیرنده از شرایط لازم برای استفاده از این خدمت است. همچنین امکان دریافت نماد اعتماد الکترونیکی از طریق سایت مذکور و استفاده از ظرفیت شرکت پرداخت الکترونیک سپهر (پاس) نیز امکان‌پذیر است.

در استفاده از این درگاه‌ها، هیچ هزینه و کارمزدی از متقاضی (پذیرنده اینترنتی) دریافت نمی‌شود.

بنابر دستور بانک مرکزی ج.ا.ا واریز مبالغ تراکنش‌های اینترنتی به صورت یکبار در روز و در صبح روز بعد (اولین سیکل پایای روز بعد) انجام می‌پذیرد. وجوه ناشی از تراکنش‌های درگاه پرداخت اینترنتی به صورت سر جمع به حساب پذیرنده واریز می‌شود.

متقاضیان استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات می‌توانند علاوه بر تکمیل فرم درخواست درگاه پرداخت اینترنتی به صورت حضوری از طریق شعب بانک صادرات ایران، با مراجعه به وب سایت بانک و فعال کردن درگاه پرداخت اینترنتی با همکاری متقاضی، بانک صادرات ایران و شرکت «پاس» از این ظرفیت استفاده کنند.

سقف پرداخت‌های اینترنتی در این درگاه‌ها، در مورد کارت‌های بانکی صادره بانک صادرات محدودیتی نداشته و درمورد کارت‌های سایر بانک‌ها مطابق با شرایط و قوانین بانک صادر کننده کارت عمل می‌شود. شایان ذکر است بنابر الزام شاپرک سقف مبلغ هر تراکنش خرید ٥٠٠ میلیون ریال است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک صادرات بانکداری الکترونیک بانک صادرات ایران درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات ایران تراکنش ها درگاه ها وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۹۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری