Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رسولیان روز دوشنبه با اشاره به تلاش فعالان اقتصادی خراسان رضوی برای تامین نیازهای حوزه پزشکی و مردمی در راستای مقابله با کرونا و قدردانی از آنها افزود: در ابتدای ورود ویروس کرونا به خراسان رضوی با نیاز حداقل روزانه ۱۰۰ هزار عدد ماسک سه لایه در بخش پزشکی مواجه بودیم در حالی که ظرفیت تولید استان در این بخش روزانه ۳۰ هزار عدد ماسک سه لایه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تامین ماسک مورد نیاز مردم خراسان رضوی با توجه به جمعیت زیاد  استان از محل بخش صنعت غیرممکن بود و با توجه به گسترش ابتلا به ویروس کرونا در کل کشور، امیدی نیز به تامین این نیاز از خارج استان نبود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: در این مدت تلاش کردیم تا شیوه‌های تولید ماسک "N.99"، "N.95" و ماسک "FFP" را در استان بیاموزیم و در اختیار بخشهای تولیدی قرار دهیم.

رسولیان اظهار داشت: برای تامین نیاز بخش پزشکی استان خراسان رضوی به ماسک سه لایه، به سرعت یک واحد تولید صنعتی ماسک در خراسان رضوی فعال شد و ظرفیت تولید صنعتی ماسک سه لایه روزانه تا ۱۰۰ هزار عدد در استان افزایش یافت تا در بین مراکز درمانی توزیع شود.

وی اضافه کرد: در این مدت برای تامین ماسک در بخش نیاز مردمی خراسان رضوی، چندین واحد در زنجیره تولید ماسک از حوزه تامین پارچه برای واحدهای صنعتی و واحدهای تولید ماسکهای یک بار مصرف گرفته تا تولید کش، انجام برش صنعتی، ضدعفونی کردن و دوخت ماسک با کمک اتحادیه نساجی، اتحادیه خیاطان، واحدهای تولیدی پوشاک، واحدهای زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، واحدهای اشتغال خانگی زیرپوشش سپاه امام رضا(ع) شناسایی شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: با شناسایی این واحدها ظرفیت تولید ماسک غیرصنعتی و چندین بار مصرف و قابل شست و شو برای تامین نیاز مردم خراسان رضوی به ۴۰۰ هزار ماسک در روز رسید، مجوز تولید و بسته بندی آنها از دانشگاه علوم پزشکی گرفته شد و با تعیین قیمت ۲۰ هزار ریال برای هر عدد ماسک، بین داروخانه‌ها توزیع شد.

رسولیان افزود: یکی از مشکلات استان خراسان رضوی فقدان تولید ماسک "N.95" بود که با کمک شهرداری و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، یک واحد صنعتی با تولید روزانه ۱۰ هزار ماسک "N.95 " در مشهد فعال شد که هفت هزار عدد از این تولیدات روزانه مستقیما به بیمارستانها انتقال یافت.

وی اضافه کرد: اخیرا ماشین آلات صنعتی برای تولید ماسک سه لایه وارد خراسان رضوی شده و در یک واحد صنعتی نصب گردیده است و ظرف چند روز آینده با تامین پارچه مورد نظر برای تولید این نوع ماسک، این واحد، تولید خود را آغاز می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت:هم اینک خراسان رضوی در حوزه تامین ماسک برای استفاده عمومی، مازاد بر نیاز تولید دارد و برای ارسال این نوع ماسک به خارج از استان اعلام آمادگی کرده است اما در حوزه تامین ماسک مورد نیاز بخش پزشکی امید است به زودی به مازاد بر نیاز استان در تولید دست پیدا کند.

رسولیان افزود: از ابتدای اسفندماه امسال تاکنون حدود ۳۹۰ هزار لیتر الکل در استان خراسان رضوی تولید و ۴۹۰ هزار لیتر الکل وارد استان شده است که بخشی از آن به صورت مستقیم در اختیار داروخانه‌ها و مراکز درمانی قرار گرفته تا برای ضدعفونی کردن مورد استفاده قرار دهند و بخش عمده‌ای از الکل نیز در اختیار واحدهای تولید مواد ضدعفونی کننده در استان و حتی واحدهای سطح کشور قرار گرفته است.

وی ادامه داد: امیدواریم با ادامه این روند به زودی خراسان رضوی در تولید الکل به خودکفایی برسد با این حال در شرایط کنونی برای مهار شیوع کرونا نخستین اقدام ضروری از سوی مردم ماندن در خانه برای قطع زنجیره انتقال ویروس این بیماری است.

برچسب‌ها کرونا مشهد استانداری خراسان رضوی افزایش تولید دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مشهد استانداری خراسان رضوی افزایش تولید دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهداشت و سلامت کرونا مشهد استانداری خراسان رضوی افزایش تولید دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهداشت و سلامت ماسک سه لایه خراسان رضوی تامین ماسک برای تامین تولید ماسک هزار عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی