Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در نامه‌ای به فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران خواستار اتخاذ تدابیری برای صرف ۵۰ درصد بودجه فرهنگی نهاد و سازمان های دولتی شد.

ناهید خداکرمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نامه‌ای که خطاب به دکتر زالی رئیس ستاد مدیریت کرونا ویروس شهر تهران نوشته است، گفت: کشور بیش از یک ماه است که درگیر اپیدمی کرونا ویروس است و هر روز تعداد زیادی از هموطنان از جمله شهروندان تهرانی به این ویروس مبتلا می شوند که این مسئله از سویی سبب جان باختن شماری از هم وطنان شده است و از سویی دیگر چرخ اقتصادی را متوقف کرده و هزینه های زیادی بر دوش خانواده ها، شبکه درمانی، بیمارستان‌ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. گذاشته است.

وی با بیان اینکه هنوز زمان پایان این ویروس مشخص نیست وکسی نمی داند کشور تا به چه زمانی درگیر رسیدگی به تبعات ناشی از این اپیدمی است گفت: با اینکه دولت و بسیاری از دستگاه ها از جمله شهرداری تهران و... پای کار درمان آمده اند اما هنوز هم تامین منابع مالی مورد نیاز بخش سلامت و ستاد مدیریت کرونا یکی از مهم ترین دغدغه های امروز مدیریت کرونا است که رفع این دغدغه نیازمند همراهی همه دستگاه ها در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی شان است.

خداکرمی با بیان اینکه در نامه اخیرم خطاب به دکتر زالی پیشنهاد دادم با کمک مجلس بخشی از بودجه فرهنگی سازمان‌ها و نهادهای دولتی و ... به ستاد ملی کرونا اختصاص  داده شود، گفت: عمده سازمان‌ها، نهادها و وزارتخانه‌های دولتی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی بودجه های زیادی را در نظر می گیرند  که پیشنهاد شد بودجه این نهادها تا انتهای شهریور ماه یعنی ۵۰ درصد این بودجه از سازمانها کسر و در اختیار ستاد ملی کرونا قرار گیرد.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه مجموعه‌های فرهنگی مختلف می توانند بخشی از بودجه فرهنگی خود را برای رفع دغدغه تامین منابع مالی کادر پزشکی، صرف کنند، افزود: هنوز مشخص نیست این کرونا ویروس تا به چه زمانی میهمان ما است و هنوز کسی نمی داند کشورمان تا به چه زمانی درگیر تبعات ناشی از این اپیدمی است و به همین دلیل باید برنامه ریزی منسجم و سریعتری داشته باشیم تا بتوانیم با همدلی و همراهی این بیماری را شکست دهیم.

خداکرمی با بیان اینکه برای اخذ ۵۰ درصد بودجه فرهنگی سازمانها و نهادهای دولتی و ... نیازمند مصوبه و همراهی مجلس هستیم که قطعا آنها نیز با قید فوریت این مهم را تصویب می کنند، افزود: سفرهای نوروزی  عده ای هم وطنان آن هم در این شرایط نشان میدهد که ما نیازمند مشارکت عمومی بیشتری هستیم و لازم است دستگاه‌های فرهنگی بعد از شسکت کرونا ویروس، نقش پررنگ تری درافزایش سطح سواد سلامت مردم ایفا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناهید خداکرمی کروناویروس بودجه فرهنگی کرونا ویروس سازمان ها ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۱۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه

به گزارش قدس آنلاین، برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» در گزارشی از شهادت یا زخمی شدن دستکم ۵ درصد از ساکنان غزه خبر داد.

در این گزارش آمده است: حداقل ۵ درصد از ساکنان غزه در جنگ کنونی علیه غزه کشته یا زخمی شده‌اند. اگر جنگ ادامه یابد میزان فقر در غزه از ۳۹ درصد به ۶۱ درصد افزایش خواهد یافت.

همچنین در این گزارش آمده است: جنگ اقتصادی علیه غزه تبعات اقتصادی و اجتماعی زیادی بر ملت فلسطین دارد.

برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته اسکوا در گزارش خود تاکید کرد: به منظور مقابله با بحران انسانی و بازسازی اقتصاد و زیرساختهای فلسطینی باید آتش بس برقرار شود. گذشت بیش از شش ماه از جنگ به کاهش توسعه بشری در فلسطین انجامیده است.

این در حالی است که روز گذشته دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه، اعلام کرد که همزمان با شرایط وخیم جنگی و ادامه محاصره ۱۸ ساله، نرخ فقر میان ساکنان این منطقه از ۹۰ درصد نیز فراتر رفته است.

بر اساس بیانیه این دفتر که به مناسبت روزجهانی کار و کارگر منتشر شده است، نرخ بیکاری پیش از آغاز جنگ، ۴۶ درصد بود و در ابتدای سال جاری میلادی و در سایه جنگ ویرانگر به ۷۵ درصد افزایش یافت.

براساس آمار دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، رژیم صهیونیستی ۱۵ بخش اقتصادی نوار غزه را هدف قرارداده است و هزاران کارگر در تجاوز اخیر، قتل عام شده اند.

در بیانیه این دفتر اطلاع رسانی دولتی آمده است: ۹۵ درصد از بنگاه های اقتصادی در نوار غزه بر اثر بمباران و کشتار نیروی کار، به طور کامل تعطیل شده است.

این بیانیه افزود: در سه ماهه نخست جنگ بیش از ۲۰۰ هزار نفر از جمله حدود پنج هزار ماهیگیر، شغل خود را از دست داده اند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی، آمریکا و جامعه جهانی را مسوول وضعیت شرایط سخت و غیرانسانی نوار غزه هستند.

این دفتر از کشورهای جهان و همه سازمان های بین المللی خواست به وظیفه خود برای توقف نسل کشی ساکنان نوار غزه اقدام و به قشر کارگر در این منطقه که شغل خود را از دست داده اند، کمک های مستقیم ارائه کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی