Web Analytics Made Easy - Statcounter

آندریا کریسانتی استاد میکروبیولوژی در دانشگاه پادوئا و آنتونیو کاسونی مدیر سابق دپارتمان بیماری های عفونی در موسسه سلامت ایتالیا در مطلبی مهم که در گاردین منتشر شده است، به یک تجربه در کنترل کرونای شهری در ایتالیات اشاره کرده‌اند که می‌تواند یکی از راه های مهم کنترل بیماری را نشان دهد. وجه مهم تر این پژوهش و کنترل بیماری در آن است که در ایتالیات که فاجعه بارترین آمار مرگ و میر کرونا را دارد اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متن را در ادامه بخوانید. 

در دو هفته گذشته یک پژوهش مقدماتی نتایجی به دست داده که می‌تواند برای دیگر کشور هایی که سعی در کنترل کروناویروس دارند آموزنده باشد. از ششم مارس همه ساکنین شهر وُ، شهری با ۳۰۰۰ نفر جمعیت در نزدیکی ونیز، را مورد تست قرار دادیم، از جمله افرادی که هیچ علامتی نداشتند. با این کار توانستیم افراد را پیش از این که علائم آلودگی را نشان دهند قرنطینه کنیم و از شیوع بیشتر کروناویروس جلوگیری نماییم. با این روش موفق شدیم در کمتر از ۱۴ روز کروناویروس را از بین ببریم.

در حالی که باور داریم برای اجرای چنین روشی در شهرهای بزرگ مانند میلان، که آلودگی به بیماری از کنترل خارج است، دیر شده، هنوز تا شرایط بدتر نشده فرصت اجرای این روش در انگلستان وجود دارد: دولت باید گروه های آلوده را شناسایی و ایزوله کند، همه افرادی که به این ویروس آلوده شده اند را قرنطینه کند، تماس های اخیر این افراد را نیز پیگیری کرده و هرکس به تازگی با آن ها تماس داشته را قرنطینه و ایزوله نماید - چه علامت داشته باشند چه نه.

ما این آزمایش را اتفاقی انجام دادیم. مسئولین ایتالیایی واکنش هیجانی شدیدی به اخبار نخستین مرگ این کشور - که در شهر وُ اتفاق افتاد - نشان دادند. کل شهر قرنطینه شد و همه ساکنین تست شدند. ما این تست ها را در دانشگاه پادوئا انجام دادیم. این زمینه اپیدمیولوژیک، منحصر به فرد است - درخواستی برای نگه داشتن شهر در قرنطینه و اجرای سری دوم تست پس از نه روز داده شد.

در سری نخست، تست ۸۹ نفر مثبت شد. در سری دوم این عدد به ۶ نفر کاهش یافت، که همه ایزوله شدند. با این روش، موفق شدیم کروناویروس را از شهر وُ حذف کرده و به نرخ بهبودی ۱۰۰ درصدی برای آن هایی که آلوده شده بودند دست یابیم و در عین حال بیماری به هیچ فرد دیگری سرایت نکرد.

ما یافته جالبی به دست آوردیم: زمانی که نخستین کیس علامت دار تشخیص داده شد، نسبت قابل توجهی از جمعیت، حدود ۳%، آلوده بودند - با این حال اکثر آن ها کاملا بدون علامت بودند. پژوهش ما روش ارزشمندی را پایه گذاری کرده است: آزمایش همه شهروندان، چه علامت داشته باشند چه نه، روشی برای کنترل این همه گیری است.

ماهیت این بحران نشان می‌دهد که چنین پاسخ ساختار یافته ای کلیدی است، حال آنکه تست گسترده در تعیین دقیق افراد آلوده و بدست آوردن نرخ صحیح کشندگی این ویروس ضروری است. در ایتالیا، با افزایش کنترل نشده نرخ مرگ و میر (تعداد مرگ ها تقسیم بر تعداد بیماران) درگیر هستیم ، که به حدود ۸% رسیده است - بسیار بیشتر از نرخ مرگ و میر در چین و تقریبا نزدیک به نرخ مرگ و میر سارس در ۲۰۰۲-۲۰۰۳.

البته این نرخ بالا گمراه کننده است. پس از چند روز نخست شیوع این بیماری، موارد آلودگی طوری دسته بندی شدند انگار همه افرادی که به ویروس آلوده بودند را در بر می‌گرفتند. با این حال از آن زمان، تنها بیمارانی که علائم مشخص داشتند - آن هایی که به مراقبت پزشکی نیاز پیدا کرده بودند - تست شده اند و بنابراین به عنوان کیس های آلودگی به حساب آورده می‌شوند.

تصمیم برای تست کردن افرادی که برای درمان مراجعه کرده بودند و علامت داشتند توسط متخصصین سلامت عمومی ایتالیا گرفته شده و ظاهرا با توصیه های سازمان بهداشت جهانی هم راستا است. در نتیجه آن هایی که به مراقبت پزشکی نیازی ندارند به ندرت در ایتالیا تست میشوند. در هر حال موارد بدون علامت یا شبه-علامت دار که حدود ۷۰% از کل افراد آلوده به ویروس را تشکیل می‌دهند، هنوز مشکل زا هستند چون این افراد ناشناخته که نمی‌توان آن ها را نادیده گرفت می‌توانند ویروس را به دیگران منتقل کنند. تست همه افراد تصویر دقیق تری را از تعداد افراد آلوده به ویروس و افرادی که می‌توانند آن را به دیگران منتقل کنند، به دست می‌دهد.

اگر این واقعیت که تنها افرادی که با علائم ویروس به پزشک مراجعه میکنند تست می شوند را به حساب آوریم، درصد کشندگی این بیماری به سطح «نرمال تری» کاهش می یابد. این امر را می توان در نرخ مرگ و میر منطقه ونتو مشاهده کرد که به طور پایداری بین ۲/۵ تا ۳% باقی مانده، که هنوز درصد بالایی است اما سه برابر کمتر از نرخ مرگ و میر در لمباردی و امیلیا رومانا است.

این تفاوت از کجا می آید؟ ونتو را می‌توان از نظر تحصیلات، سبک زندگی عمومی، درآمد شخصی و سن جمعیت با دو منطقه شمالی دیگر مقایسه کرد - باور بر این است که همه این عوامل به ویژه مورد آخر روی مرگ و میر بر اثر کووید ۱۹ تاثیر دارند. با وجودی که جمع آوری ناهگمن داده و دیگر متغیرها می‌توانند این تفاوت را توجیه کنند، یک عامل عمده وجود دارد که احتمالا در این رابطه تاثیر گذار است. در ونتو، برای شناسایی این ویروس از طریق تست، رویکرد فعالانه تری اتخاذ شده است و طی یک برنامه، بخشی از جمعیت بدون علامت نیز مورد تست قرار گرفته اند. آمار رسمی نشان میدهد تقریبا از هر ۱۰۰ نفر در ونتو هشت نفر تست شده اند که این عدد در لمباردی و امیلیا رومانا به ترتیب حدود نیم یا یک هشتم این مقدار است.

متاسفانه، تکرار این مدل در شهر های بزرگ تر به علت تعداد افرادی که باید تست شوند تقریبا غیرممکن است. با این حال یافته های ما نیاز به توجه دقیق سیاست گذاران سلامت را در ایتالیا و سراسر جهان نشان می‌دهد. این یافته ها پژوهشگران را به حذف ویروس از طریق تست گسترده افراد علامت دار و همه افرادی که با آن ها تماس داشته اند - از جمله اقوام، دوستان و همسایگان - دعوت میکند. با این روش، می‌توانیم ویروس را پیش از آنکه شانس انتشار داشته باشد و مهم تر از همه پیش از این که فرد آلوده ناخواسته آن را به دیگران منتقل کند، شناسایی کنیم.

در غیاب درمان یا واکسن اختصاصی، قرنطینه، حفظ فاصله و شناسایی ناقلین بدون علامت تنها روش های کنترل این همه گیری هستند. مقامات هنوز می‌توانند گروه های افراد را شناسایی و ایزوله کرده و هر کس با افراد آلوده تماس داشته را تست کنند. سازمان بهداشت جهانی نیز در اقدامی هوشمندانه اما احتمالا کمی با تاخیر، این هفته یافته های ما را به عنوان بهترین خط دفاع پیشنهاد کرده است: تست کردن، تست کردن، تست کردن.

 

 

منبع: فردا

کلیدواژه: نرخ مرگ و میر افراد آلوده بدون علامت همه افراد تست کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۱۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد می‌‎توانند رایگان از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کنند

ایسنا/کرمانشاه مدیر گروه موزه‌ها و اموال منقول اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از رایگان و یا نیم بها بودن ورودی اماکن تاریخی استان برای برخی از گروه‌ها خبر داد.

علیرضا برشاهی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش نرخ ورودی اماکن تاریخی از ابتدای امسال، اظهارکرد: براین اساس نرخ ورودی به دو مجموعه تاریخی تاق بستان و بیستون برای هر نفر 30 هزار تومان و برای تکیه معاون الملک، تکیه بیگلربیگی و معبد آناهیتا برای هر نفر 20 هزار تومان است. 

وی افزود: با توجه به افزایش نرخ ورودی اماکن تاریخی، برخی از گروه‌ها مشمول بازدید رایگان و برخی دیگر نیز مشمول بازدید بصورت نیم بها شده‌اند. 

مدیرگروه موزه‌ها و اموال منقول میراث فرهنگی استان تصریح کرد: به منظور حمایت از طرح جوانی جمعیت، بازدید خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر از اماکن تاریخی استان رایگان خواهد بود. 

وی تاکید کرد: مادران دارای سه فرزند و بیشتر می‌توانند با  مراجعه به ثبت احوال، کارت سه فرزندی گرفته و با استفاده از این کارت به همراه خانواده خود از اماکن تاریخی استان رایگان بازدید کنند. 

برشاهی اضافه کرد: همچنین بازدید از اماکن تاریخی استان برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی همچون بهزیستی و کمیته امداد، کودکان زیر پنج سال و نیز تورلیدرها رایگان خواهد بود. 

وی در خصوص گروه‌هایی که بازدید آنها از اماکن تاریخی نیم بها است نیز گفت: بازدید بازنشستگان و خبرنگاران از اماکن تاریخی دارای ورودی استان نیم بها می‌باشد. 

مدیرگروه موزه‌ها و اموال منقول میراث فرهنگی استان تصریح کرد: بعلاوه، بازدید گروهی دانشجویان و دانش‌آموزان نیز از اماکن تاریخی استان مشمول بلیط نیم بهاست. 

وی در خصوص نرخ ورودی موزه‌های استان هم گفت: در حال حاضر تنها در چند شهرستان استان موزه‌های مردم‌شناسی فعال هستند که برای بازدید آنها ورودی گرفته نمی‌شود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • این افراد می‌‎توانند رایگان از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کنند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد