Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران به بیان توضیحاتی درباره وضعیت خانه صادق هدایت و نیما یوشیج پرداخت. تاریخ انتشار: 08:10 - 04 فروردين 1399 - کد خبر: ۵۹۹۸۲۴

حسن خلیل آبادی، رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، به بیان توضیحاتی درباره چند خانه تاریخی تهران از جمله خانه نیما یوشیج، خانه پروین اعتصامی و خانه صادق هدایت پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال بازسازی خانه نیما یوشیج هستیم

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر در ادامه درباره خانه نیما یوشیج گفت: خانه نیما یوشیج در گذشته در تملک شهرداری نبوده است. هم اکنون شهردرای منطقه یک این خانه را به تملک درآورده و در حال بازسازی آن هستیم تا خانه نیما را تبدیل به خانه موزه کنیم.

خلیل آبادی افزود: با احیای خانه نیما یوشیج این خانه در مجاورت خانه سیمین دانشور و جلال آل احمد قرار می‌گیرد و تبدیل به مقاصد گردشگری می‌شوند.

آخرین وضعیت خانه صادق هدایت

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران افزود: خانه صادق هدایت که همجوار بیمارستان امیر اعلم است در حال رایزینی با بیمارستان هستیم که این خانه از بیمارستان جدا شود. البته این بیمارستان هم خانه صادق هدایت را به شکل سابق نگهداری و حفظ می‌کنند. آسیب‌های که قبلا به این خانه خورده مرمت شده و به صورت اولیه بازسازی می‌شود.

خانه نیما یوشیج

علی اسفندیاری مشهور به نیما یوشیج، شاعر معاصر ایرانی، بنیان‌گذار شعر نوین و ملقب به پدر شعر نو فارسی است؛ خانه وی که در منطقه شمیران، تجریش، خیابان دزاشیب، خیابان رمضانی قرار دارد، در دوره پهلوی دوم ساخته شد؛ این خانه در حدود ۶۸۸ متر مربع عرصه دارد و ۱۸۰ متر مربع نیز زیربنای آن است.

بیشتر بخوانید: جزئیات ابتلای ۴ دانشجوی دانشگاه تربیت مدرس به کرونا

خانه نیما یوشیج که در گذر زمان ویرانه و محل تردد معتادان شده بود، پس از ۱۹ سال بلاتکلیفی به تملک شهرداری تهران درآمد.

خانه صادق هدایت

خانه صادق هدایت در استان تهران، شهر تهران، خیابان سعدی، بالاتر از خیابان منوچهری، ضلع جنوب غربی بیمارستان امیر اعلم، خیابان شهید تقوی (خیابان هدایت) پلاک ۳، کنار خانه سفیر دانمارک واقع شده است.

خانه صادق هدایت با بنا و معماری سبک اواخر دوران قاجار در تاریخ ۲۶ آبان ماه ۱۳۷۸ در سیاهه آثار ملی ایران با شماره ۲۴۹۱ به ثبت رسید.

پس از انقلاب اسلامی این ملک در اختیار دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار داده شد؛ و بعد از آن هم به عنوان مهدکودک کارکنان «مهد کودک صادقیه» مورد بهره‌برداری قرار گرفت. سال ۱۳۸۱ جهانگیر هدایت، برادرزاده هدایت و جمعی دیگر به نوع کاربری این خانه توسط دانشگاه علوم پزشکی اعتراض کردند و کاربری خانه از مهدکودک به کتابخانه تغییر پیدا کرد. این اعتراض‌ها برای تغییر نهایی خانه به موزه ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خانه نیما خانه صادق هدایت کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر خانه صادق هدایت خانه نیما یوشیج شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شستن دست با ماده مشتعل تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت

سردار فداکار مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مهاباد گفت: غروب امروز یک مورد آتش سوزی در سه راه سیدنظام مهاباد به این سازمان گزارش شد و تیم اطفای حریق پایگاه مرکزی این شهرستان خود را به محل رساندند.

وی اضافه کرد: در بررسی اولیه مشخص شد که این مرد کهنسالی (حدود ۷۵ سال) که با استفاده از ماده مشتعل تینر در حمام مشغول شستشو دستانش بود، بر اثر اشتعال تینر دچار آتش‌سوزی شده و پس از ریختن این ماده بر بدنش سایر قسمت‌های بدن وی نیز صدمه شده دیده بود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مهاباد ادامه داد: ماموران آتش‌نشانی ضمن مهار این حریق از گسترش آن به سایر بخش‌های این خانه و خانه‌های اطراف جلوگیری کردند.

وی اظهار کرد: در این حادثه این مرد کهنسال به شدت آسیب دید و توسط آمبولانس فوریت‌های پزشکی به بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد منتقل شد و به سقف و قسمتی از خانه نیز خسارتی وارد شد.

وی تاکید کرد: شهروندان برای برخورداری از هرگونه راهنمایی و مشاوره ایمنی می‌توانند با شماره تلفن ۱۲۵، این سازمان در طول شبانه‌روز تماس حاصل کنند.

وی یادآور شد: هم‌اکنون این سازمان در مهاباد در قالب سه ایستگاه، بیش از ۴۵ نفر پرسنل عملیاتی و با برخورداری از هشت دستگاه خودرو سبک و نیمه سنگین، عملیات امداد و نجات و اطفای حریق را انجام می‌دهد.

کمال آهمند جانشین مسئول اورژانس و فوریت‌های پزشکی مهاباد نیز گفت: پس از اعلام مصدومیت شدید یک مردم کهنسال در یکی از محلات این شهر، آمبولانس فوریت‌های پزشکی اعزام شد و با توجه سوختگی شدید بالای ۸۰ درصد مصدوم به بیمارستان منتقل شد.

وی افزود: این مصدوم دقایقی بعد از رسیدن به بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد به دلیل شدت سوختگی جان خود را از دست داد.

آهمند اضافه کرد: علت اصلی این حادثه توسط نیروی انتظامی و سایر ارگان‌های مرتبط در دست بررسی است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد
  • وضعیت سیلابی خیابان‌ها و معابر شهر روانسر
  • مرگ به دلیل شستن دست با تینر
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • سرقت های سریالی قهرمان کشتی در تهران| نیما می گوید شکست عشقی خورد و ...
  • هوای اصفهان و زرین شهر ناسالم برای گروه های حساس
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • شستن دست با ماده مشتعل تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • باز طراحی ۷ خیابان اصلی در قم
  • هوای ۸ شهر اصفهان سالم است