Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: در حال حاضر و با شیوع بیماری کوید 19، خودروهای مسافربری سنگین درخواست‌هایی کمتر از 15 درصد ظرفیت خود دارند.

اروجعلی علیزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز درباره خدمات ترمینالی درسطح استان اظهار داشت: در حال حاضر اتوبوس‌های مسافربری بین شهری در سطح استان با بیش از 85 درصد ظرفیت خالی در مسیرها و مقاصد خود در تردد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مستندات این وضعیت عنوان کرد: در یک فروردین 16 سفر با 81 مسافر، دوم فروردین 42 سفر با 193 مسافر و سوم فروردین 28 سفر با 137 مسافر از تبریز، توسط ناوگان حمل و نقل بین شهری به خارج از استان صورت گرفته است.

علیزاده با ارائه آماری دیگری در این باره تاکید کرد: در روزهای یک تا سه فروردین به ترتیب 88 سفر با 766 مسافر، 305 سفر با یک هزار و 888 مسافر و 243 سفر با یک هزار و 345 مسافر، در کل استان اتفاق افتاده است.

این مقام ارشد استان در حوزه حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی، به آمارهای ترددهای داخل استانی توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای اشاره و اضافه کرد: در روزهای یاد شده، 63 سفر با 597 مسافر، 232 سفر با یک هزار و 581 نفر و 189 سفر با یک هزار و 121 مسافر در داخل استان انجام شده است.

وی با استناد به آمار موجود عنوان داشت: همانطور که از تجزیه و تحلیل این آمار مشخص می‌شود ناوگان جاده‌ای و بین شهر با کمترین ظرفیت در حال تردد هستند.  

علیزاده یادآور شد: قبل از افزایش قیمت بنزین این بخش خدماتی با درخواستی معادل 12 درصد مواجه بود که در ماه‌های اخیر و با افزایش قیمت این فرآورده سوختی شاهد رونق حدودی در استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی، جاده‌ای به بیش از 21 درصد ظرفیت بودیم که متاسفانه با شیوع بیماری کرونا این رقم دوبار سیر نزولی به خود گرفته است.

انتهای پیام/60014

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی مسافر تبریز اتوبوس های مسافربری حمل و نقل فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی ناوگان بین شهری ترمینال تبریز حمل و نقل جاده ای جاده آذربایجان ترک بنزین سفر با یک هزار درصد ظرفیت حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • سقوط اتوبوس به دره در شمال پاکستان ۲۰ کشته برجای گذاشت
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • تصادف شدید جاده سلماس در آذربایجان غربی (فیلم)
  • جهش چشمگیر ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • جاده کندوان یک طرفه شد
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • ترمینال و پایانه‌های مسافربری تبریز کجا هستند؟
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • سقوط اتوبوس به دره در پرو با ۲۵ کشته و ۱۷ مصدوم