Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: ۲۵۰ هزار ماسک در قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا بسیج سازندگی استان مرکزی تولید و توزیع شد. ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، ویروس کرونا همان ویروسی است که عده‌ای به سبب ترس از ابتلا به این ویروس ضمن رعایت نکات بهداشتی در خانه مانده و خود را قرنطینه کرده‌اند اما عده‌ای نیز هستند که گزینه مسافرت کردن را انتخاب کرده و غافل از اینکه ناقل این بیماری باشند به شیوع سریع‌تر این ویروس در جامعه دامن می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمهیدات مقابله‌ای با این ویروس از راه‌اندازی کمپین‌های مختلف ماندن در خانه، نه به شیوع کرونا و غیره گرفته تا تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز ورزشی و محدودیت‌های جاده‌ای، ضدعفونی و گندزدایی اماکن عمومی، ادارات، بازارها و غیره در جامعه انجام شده است اما مهم‌ترین نکته در راستای پیشگیری از این ویروس رعایت نکات بهداشتی و ماندن در خانه است.

‌این روزها گروه‌های جهادی خالصانه در استان مرکزی خدمات گوناگونی در زمینه مقابله و پیشگیری از شیوع این ویروس در استان  انجام می‌دهند.

تحقق «جهش تولید» در گرو استفاده از مدیران جهادی؛ سرمایه‌گذاران با شعار امسال دلگرم شدندبزرگترین کارگاه «جهادی» تولید ماسک و ملحفه ایزوله بیمارستانی در تبریز به روایت تصویر71 کارگاه تولید ماسک با مشارکت گروه‌های جهادی استان بوشهر راه‌اندازی شد

فعالیت 45 کارگاه تولید ماسک در قالب قرارگاه جهادی

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اقدامات این مجموعه در راستای پیشگیی از کرونا در استان مرکزی اظهار داشت: یکی از اقدامات بسیج سازندگی در استان مرکزی در کنار خدمات مختلف که توسط بسیجیان و جهادگران در حال اجرا بوده، تولید ماسک توسط گروه‌های جهادی بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی است.

امید محترمی افزود: 45 کارگاه تولید ماسک در قالب قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا بسیج سازندگی استان مرکزی تاکنون بیش از 250 هزار ماسک بهداشتی تولید و در مناطق مختلف استان مرکزی توزیع کرده‌اند.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین توجهات در جهت تولید این ماسک‌ها رعایت بهداشت و استاندارد بهداشتی بوده بنابراین کار تولید ماسک توسط این مجموعه‌ها با هماهنگی و نظارت دقیق مراکز شبکه بهداشت صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی ادامه داد: تمامی این کارگاه‌های تولید ماسک بسیج سازندگی زیرنظر شبکه بهداشت شهرستان‌های مختلف استان مرکزی فعالیت کرده و ماسک‌ها بعد از تولید توسط دستگاه اتوکلاو ضدعفونی و بسته‌بندی می‌شود.

محترمی بیان کرد: علاوه‌بر فعالیت‌های مسئولان و گروه‌های جهادی مردم نیز باید این روزها در راستای پیشگیری از شیوع این ویروس در جامعه همکاری بیشتری داشته باشند و توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

انتهای پیام/711/ح

R7980/P/S6,73/CT7 واژه های کاربردی مرتبط بسیج سازندگی ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بسیج سازندگی ویروس کرونا بسیج سازندگی ویروس کرونا بسیج سازندگی استان مرکزی گروه های جهادی قرارگاه جهادی تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۳۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • انهدام دو باند توزیع مواد مخدر در کرمانشاه
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!